Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
sajna AMK-val nem működik
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
-
HANDO88
senior tag
válasz dodopek #22792 üzenetére
De a SOC és CS után a tapasztalat azt mutatja hogy a modok sokkal jobban működnek az eredeti verziókkal.
Viszont több modot van mikor nem tudsz frankón össze dobni és akkor uninstall az egész,de ha a telepÍtés lehetősége véges akkor gáz van. \ Egyébként ebből kiindulva ha bizonyÍtottan egyszer telepÍtem életemben akkor miért nem fizetik vissza a pénz 90%-át?\Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
Musicking
aktív tag
válasz HANDO88 #22789 üzenetére
A hülye starforce védelem miatt van. Mentsd el a játék registry bejegyzéseiből a hardverkulcsra vonatkozó bejegyzéseket és a legközelebbi telepítéskor a mentett kulcsot hozzáadod a reg.adatbázishoz. Így nem kell újra végigfutni az aktiválási procedúrán és nem redukálod a hátralévő aktiválások számát.
A hátránya az hogy ha új hardverösszeállítást talál pl másik alaplap akkor használhatatlan a korábbi kulcs. Nekem videokártya cserénél nem volt gond, de alaplapi bios frissítés után nem fogadta el a lementett kulcsot.
A starforce-os játékok esetén általában 5 aktiválás szokott lenni, ha elfogynak akkor lehet kérni a megújítását.
Ha meg virágbolti használd az emudvd-t vagy mini-image-t , a cd-kulcsoddal így használhatók a multiplayer szerverek is.[ Szerkesztve ]
SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
-
Dhampir
félisten
-
HANDO88
senior tag
Hali STALKER-ek. Rövid eseti leÍrás.
Ma leváltottam a virágbolti veziót eredetire.. A mellékelt kis könyvecske rögtön figyelmeztetett hogy max 1-2 alkalommal lehet aktiválni a játékot ,steam pedig nem ismeri a kódot. Mivel nem mai gyerek vagyok de a STALKER belopta magát a szivembe kérdezem én hogy ez normális? Ha kifizetek egy játékot az mégsem az enyém? Akkor miért jobb mint a virágboltos verzió?A felvilágosÍtást előre is köszönöm.Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
PeL
addikt
válasz Carasc0 #22786 üzenetére
A pisztoly golyónál oké hogy 100 méter után lepottyan, a legtöbb pisztoly 50 méterig pontos. De az hogy egy AK-74 aminek 1000 méter a lőtávolsága és 960m/s a csőtorkolati sebessége, a játékban meg 100 métert alig megy el a lövedéke az enyhén szólva nevetséges. Kipróbáltam szénné upgradelve is, még akkor sem hozza közel sem a valós tulajdonságait, 100 méter helyett kb 200 méterig lehet vele ellőni, de ugyanúgy leesik a golyó, olyan mintha elvesztené az erejét és leesne. A config fájljában 200-ra volt asszem állítva alapból a csőtorkolati sebesség, azért is volt ilyen gagyi. Feltoltam a duplájára hogy picit jobb legyen. Kipróbáltam valós, 960-as értéken de akkor meg Zaton háromnegyedén átrepül a golyó, úgy már túl feltápoltnak tűnik.
Egyébként a gamedata\configs\weapons\weapons\ mappában vannak a fegyverekhez tartozó konfigurációs fájlok, azokban kell állítgatni a bullet speed és fire distance értékeket. Utóbbi ha nem elég nagy ahhoz hogy kirepülje a teljes röppályáját a golyó akkor szimplán eltűnik elérve az értékként megadott távolságot.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Szia!
Hát csak elindítottam a game-t. Hát igen elég fura hogy látom a golyó esését. Ez olyan furi. Hol lehet átírni, melyik fájlban lehet megváltoztatnia fegyverek paramétereit? Mert végülis a sebzés még nem is érdekel, de azért fura hogy alig 100 méterre lepottyan egy pisztoly golyó. Furi.
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
shield
Topikgazda
válasz Carasc0 #22780 üzenetére
Ez jó!
Alfásokat is lehet generálni? Mert akkor használni fogom. Gondolom jó lesz a Sniperhez is, mert SGM alapú.
Gotz in English linkjét megkaphatnám, mert nekem a "nem a modokhoz" való van meg.[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
rétisün
veterán
válasz SchmittFire #22783 üzenetére
linket nem tudok, de fel tudom tölteni valahova, ~14 MB tömörítve...
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
SchmittFire
csendes tag
Sziasztok.
valaki tud nekem egy másik linket adni az sgm enot Fix 01.03.13-hez.
a yandex nem találja a fájltköszi.
-
Carasc0
őstag
válasz shield #22779 üzenetére
Game of the Zone rövidítése. Segítségével generálhatsz bármit a pályára. Bár azt nem tudom hogy ha mondjuk generálok 10 db katonát Zatonba, majd átmegyek Jupiterre s vissza, akkor az a 10 katona ott lesz-e valahol a pályán. Ha igen akkor tuti a cucc!
[ Szerkesztve ]
-
Musicking
aktív tag
-
Carasc0
őstag
Nekem eddig így néz ki a mod rendszerem:
1. SGM 2.0 Geonezis All in one
2. Grass 300
3. Gotz in English (Köszönöm mégegyszer aki angolosította)
4. Pel által kapott Patch
5. AF3 High texturákra való csere
6. SweetFx (ezt csak kipróbálom)Hát mega brutál az egész....
-
Musicking
aktív tag
Nem próbáltam ,de Out of memory -ra elvileg van megoldás Kingo64's Patched Exes.
[ Szerkesztve ]
SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
-
PeL
addikt
válasz Carasc0 #22769 üzenetére
Az AF3 sky textúráit én is kicseréltem a nagy felbontásúakra mert bizonyos időszakokban szemmel láthatóan pixelesek voltak. Az Absolute textúrák szerintem korrektek, a képeket az alappal készítettem és szerintem így is elég szép, ha felteszem azt is high-ra csak megnő az esélye a random out of memory crasheknek. Így meg beton stabil eddig a mod, egyszer sem fagyott még ki. SGM beállításoknál meg ments egyet ha végeztél a beállításokkal, utána már meg fogja jegyezni mert a mentésekben tárolja a beállításokat.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Ezer köszönet!
Egyébként azt megtehetem valahogy hogy kicserélem High változatra a Geo All in one-ba integrált AF3-at és Abs nature-t? Mert szerintem nem a fullos cuccokat tartalmazza. Azért anno az AF3 high textúráira emlékezve, látszott a különbség a mostani szerintem Normal között.
Amúgy van egy olyan gondom ezzel a Geo all in one-al hogy az SGM beállításokat nem jegyzi meg! Hiába kattintgatom be mit szeretnék, nem jegyzi meg. Load game vagy új game és elfelejti. Vagyis tehát az aktuális játék erejéig megjegyzi. Vagy csak megjegyzi de eltünteni a színes négyzeteket amiket bejelöltem?
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz Carasc0 #22767 üzenetére
Üdv, dehogynem. Csináltam egy külön patchet mert a nap sem korrekt a modban, plusz Sokolov-ot nem lehetett berakni a Pripyat underground teambe. Ezeket mind javítja elvileg, ha ezt felrakod. Egyébként nem tudom miért de az AK-74 szerintem mocskosul le van butítva ebben a modban. Alig megy el a lövedéke vagy 100 métert, aztán egyszerűen lepottyan. Viszont ha átírom a valós adatokra akkor meg olyan durva lesz hogy 300 méterről is alig kell feljebb célozni hogy fejest lőjek, nem tudom mennyire reális.
-
Carasc0
őstag
-
hubai1979
őstag
[link] Szép napot.
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
Musicking
aktív tag
Nagyon szép képek.A szokásos AF3+absolute structures+absolute nature vagy kapott valami extra effektet is?
Ezt megfejelni egy kis SweetFX-el, a Radeonosok tovább tupírozhatják a RadeonPro-val.
Továbbá 2 hete tölthető a S.T.A.L.K.E.R. HD Project, de még ezt nem próbáltam.SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
-
-
hubai1979
őstag
válasz shield #22751 üzenetére
Nem tudom nem nagyon kerestem utálom a mocsarat, de ahogyan tudom a mocsárban kell valami pdát meglelni egy banditánál,ha aktiválod akkor kapod az uj feladatokat.Azért bizom Alienhun Stalkerben hogy majd ő mindent rendbe tesz a Zónában.
De azért 74-küldi nem hangzik rosszúl.
[ Szerkesztve ]
-
shield
Topikgazda
válasz Alienhun79 #22743 üzenetére
Üdv újra itthon!
hubai1979 a Német verzióban milyen új küldetésekkel találkoztál?
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Pel: Tehát telepítem valahova az AF3-at, majd a benne lévő DLL fájlokat átteszem a SGM 2.0 geo all in one gamedata megfelelő mappájába?
Azt nem tudod hol találom azt a Save corruption fixet?
-
op.erik
aktív tag
válasz hubai1979 #22744 üzenetére
Az első mod amit belinkeltél jó, de olyan szinten zabálja a gépet. Én most hasonlót állítottam össze, csak nincsen benne nagyon textúra pakk. SGM 2.2 + SCoP Weapon Pack + egyéb finomságok.
Nem sok magyarítani dolog van benne, uh hamarosan feltöltöm az oldalamra.
Nagyon jó, én most jutottam Zatonba, egyszer sem bugolt ki. Annyi volt a hiba benne eddig, hogy Kordonban és a Mocsárban jött a kitörés, csak a hullám nem és nem történt semmi. -
hubai1979
őstag
válasz Alienhun79 #22745 üzenetére
Elolvastam most már értem,tudod úgy montam véleményt hogy a dolgok háterét nem ismertem. Tényleg a makszimumot akarják kihozni belőle,sok sikert nekik.
-
hubai1979
őstag
válasz Alienhun79 #22743 üzenetére
Ebben új fegyverek vannak,de a történet nem változik.Musicking mesternek van egy két javítása hozzá, az oldalán letöltheted.
Sigerous Mod 2.2 German Edition[link]
Ebben 74 küldi van, a magyarosítás működik vele próbáltam.Én nem játszotam le szokásom szerint de te majd hátha végig viszed.Ja, szedd le mind kettőt utána ílleszd össze.
A Lost alpháról pedig annyit ,hogy egy mód ennyi ideig készüljön és megjelenése után még mindíg javításra szorul, remélem nem sértek meg senkit,amennyi javítást csináltak már hozzá,attól még nana is felébredne.
-
janinitez45
tag
A zombipor segített csak ugye a ciril betűk .
-
janinitez45
tag
válasz Balathruin #22738 üzenetére
Megpróbálom a hálózsákot .
-
Balathruin
veterán
válasz janinitez45 #22733 üzenetére
Ha van ágy a közelben, próbálj meg aludni. Ha nem tudsz, próbáld a hálózsákot. Ha az sem, akkor próbálj mást.
-
hubai1979
őstag
Ha jól emlékszem, kitöréskor mindíg mutatja a helyet, hol lehet átvészelni az eseményt,de ha nem, akkor Kordonban több helyen is pl :a főbázison,közvetlenül ahol a kereskedő van hátul, pontosabban a középső tartóoszlopnál.A 2. a falu a pincéje ,azt válaszd, ami a rossz épülethez közelebb van .Itt is egészen menj az ágyig .
-
-
törölt tag
Hol vagy? Nem ismerem a modot, de pl SGMnél Kordonba nem lehet elbújni sehova vagy átfutsz másik területre és ott bújsz el vagy pedig beveszed a zombi tablettát.
-
Dhampir
félisten
válasz kislaki92 #22729 üzenetére
Pécsre keres a Laptopszalon szerviztechnikust, de laptop szervizelésben szerzett gyakorlat kell.
-
shield
Topikgazda
Gondolom a SGM 2.0 Geo-ban is ott van a belépőpont mint a Sniperben és hasonló modoknál. Én nem szoktam elkísérni, menjen csak egyedül a jóember. Veszem az irányt futásban a Fűrésztelep fele, rohanás be a házba, a bejárat előtt kóborló 1-2 zombit lenyomva. Több mint 10 zombit bent elintézem, mert szép sorban jönnek be. Gyors cuccolás és rohanás a Smaragd melletti tó csatornájába, mert jön a kitörés. Ezután beslattyogok a Szkadovszkra, jól felcuccolva.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
SGM 2.0 Geo-val játszóknak nem tűnt fel hogy a nap az ellentétes oldalon kel és nyugszik mint kellene? Engem rohadtul zavart, érdekes fényviszonyok adódnak reggelente. Látszik hogy eredetileg keleten kelne a nap mert arra világos az ég erre a másik oldalon bukkan fel Szerencsére sikerült megoldani, csak le kellett cserélni a render .DLL fájlokat az AtmosFear 3 modban lévőkkel.
-
Musicking
aktív tag
válasz dodopek #22720 üzenetére
Feltelepíted az OpenAL-t, hangbeállításoknál a kiválasztod hardveres hangot így elvileg működnie kell ha a hangkártya hardveresen támogatja legalább az EAX3-at. Alaplapi nyekergők esetén passzolom, mindig is creative kártyáim voltak. (sb live! 1024, sb 5.1 digital, x-fi xtremegamer pro fatal1ty)
-
kislaki92
senior tag
itt a pénz is lényeg ...:/ meg most vizsgázok amúgy is .most végzek.először legyen munka! utána lehet gondolkozni a dolgokon
[ Szerkesztve ]
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
dodopek
addikt
válasz kislaki92 #22715 üzenetére
Kistarcsán a Mihály Dénes szakképző iskolában.Nem is volt drága. 25k/év, és a vizsgadíj szintén 25k.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Jónak tűnik ez az SGM 2.0 Geo addon, de elég vicces hogy az elején mikor kísér a csávó a Skadovsk-ra nem lehet megmenteni 4-5 disznótól mert 2 AK tár a fejükbe sem állítja meg őket...
-
törölt tag
válasz rétisün #22655 üzenetére
Ez alapjátékos küldi, Bütyök a Szkadovszkon az ajtó mellett akinek a ládáját hozod fel a benzinkútnál az árokból. Ott mikor osztozkodunk akkor felajánl egy sisakot, de ruhát kaptam. Azt meg se néztem milyent, mert ott elmentettem és léptem feküdni.
Mindenesetre rohadt jól jött a ruha, mert sehol se kapni ruhát ahhoz tolni kéne még a játékot hogy több cucc legyen a kereskedőknél, de ruha nélkül meg elég nehézkes menni. Főleg ennyi mutánssal amit belerakott az AMK. Banditák lőnek állandóan a hajó körül is.[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Gondoltam a Call of Pripyat-ot újra játszom egy klassz kis mod kombinációval:
- SGM 2.0 Geonezis all in one+grass 300
Ehhez még szeretném még feltenni a david oldaláról letölthető random treasury mod-ot. Kompatibilis vele?
Az SGM Sniper egyébként miben jobb mint mondjuk az SGM 2.2 All in one? Több cucc van a Sniper-ben? Sniper-t honnan lehet letölteni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest