-
GAMEPOD.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
felic555
tag
Sziasztok! Van egy olyan gondom, hogy a TP-Link WR741-ND típusú routerem megadta magát. Egyszer csak fogta magát és szétkapcsolta a netet. Azután már a routert sem lehetett elérni az IP-jéről. A Win7 folyamatosan az azonosításnál megakad. A modem egy T-home-os D-Link DSL-360R. Minden este áramtalanítva lett az elosztó szóval nem ment a nap 24 órájában.
Ami ennél nagyobb probléma, hogy megőrülök mert ez a 741-es router már egy gariban cserélt példány, amit a májusban elromlott TP-Link TL-WR340GD helyett kaptam. Na már most arra volt egy év garancia és ez december közepén lejár. mivel már ez a második TP-Link routerem ami csak úgy megadja magát nem tudom mit csináljak...
Segítsetek vegyek megint TP-linket? Vagy van olyan márka és típus ami nem adja meg magát fél éven belül? Mert ez elég idegesítő...
Bocs, hogy hosszú lett, légy szíves mondjatok valami ötletet mert nekem a TP-Linktől elment a kedvem...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest