Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetie1
aktív tag
válasz peetie1 #38405 üzenetére
Megneztem ma minek könyvelte el az erste :
Tranzakció típusa:
Hitelkártya használat
Tranzakció elfogadásának típusa :
Internet, Nem PIN-es tranzakcióNekem ez sima vásárlásnak tűnik. (Apple pay feltöltés erste max Mastercard hitelkartya) Ember legyen a talpán aki eligazodik az ersten...
-
pictigjis
senior tag
válasz peetie1 #40449 üzenetére
99,9 szazelek, hogy nem vette volna meg 432-ert, es valoszinuleg 405-ert sem. de ez utobbi akar meg is tortenhetett volna... az ertesitok kikuldese termeszetesen mindenkepp egy hiba, amit a szokatlan mozgasok okozhattak
a revolut altal hasznalt fx-szolgaltato arfolyamai az elmult hetekben egyaltalan nem voltak tul jok. az esti magasabb spread oka is szandekos programozas (valoszinuleg), a volatilitas ellen probal igy vedekezni a szolgaltato. mas arfolyamokat nem szoktam figyelni, de a forint valoban produkal olyan napon beluli mozgasokat, ami indokolja a "bunteto" felarat
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz peetie1 #40866 üzenetére
Nagyjából fél áron lehet ezen az áron, vissza ne mond... Az egész jó ajánlat
Normál esetben Prémium lenne hasonló áron, szerintem megérte (Ha már mondjuk prémiumon úgyis gondolkoztál, vagy hasznos lenne).
Vajon prémiumra nincs hasonló?Olyat is látni, hogy meghívás esetén prémiumot kapsz ajándékba... csak azt nem tudom, hogy 1 havit vajon, vagy többet... vagy véletlenszerű az időtartam...
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz peetie1 #40885 üzenetére
Ezt nekem is bedobta, egy pillanatra el is gondolkodtam, de úgy voltam vele, hogy biztos lesz 1 hétig ilyen akció, ráérek gondokodni. Aztán már nincs
Azon gondolkodtam erőse, hogy évi 22.000 Ft-t megér-e nekem, mert igazából nem sok mindenre használnám. A korlátlan deviza váltás nem rossz, de nem hiszem, hogy nagyon kihasználnám. Egy éven át biztos nem.
De most, hogy már nem lehet előfizetni, bánomhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
pictigjis
senior tag
válasz peetie1 #40986 üzenetére
a feltetelekben egeszen pontosan ez all
To be eligible for insurance you must be aged between 18 and 75. The insurance only covers medical treatment, tests and surgery that are related to a serious illness or injury you went to hospital for while on an eligible trip. We cannot guarantee that the insurance is suitable for you. We arrange the insurance and give you information on the insurance contract. We can't advise you on the suitability of the policy or recommend it to you.
az utolso dolog, amit baj eseten szeretnek, hogy egy kulfoldi bank (revolut) biztositasi partnerevel (allianz uk) levelezzek a karteritesrol. akinek ez oke, hajra, de a 22 ezres metalnak egeszen biztosan NEM a biztositas a selling pointja
-
pictigjis
senior tag
válasz peetie1 #40989 üzenetére
nekem az a véleményem, ami nyilván a használati szokásaimból fakad, hogy a premium és a metal is felesleges. amikor nagyobbat kellett váltanom, előfizettem a premiumra, aztán 14+1 nap után lemondtam. ahogy írtam is, a 22 ezres metalon akkor nem gondolkoznék egy pillanatig se, ha nem lenne hétvégi díj. amíg van, én elvagyok a kis trükkjeimmel + zennel
-
kp78
addikt
-
pictigjis
senior tag
-
Krethx
aktív tag
válasz peetie1 #41102 üzenetére
Nem kap rá semmit. Ettől fügétlenül nyugodtan lehet az ilyen dolgokat Revolut-ról intézni.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
pictigjis
senior tag
válasz peetie1 #41479 üzenetére
elengedhetném, de ez elvi kérdés. én korábban leveleztem például a maestro kártyáról a revolut supportjával, és nem arról volt szó, hogy nem kaphatok ilyet, hanem arról, hogy az ügyintéző(k) szerint magyarországon csak "out of stock", és sajnálják. lépjünk túl azon, hogy mennyire pontos tájékoztatás ez, mert a legtöbb supportosnak sajnos nem sok fogalma van a dolgokról, de amikor azt írtam, hogy csak címcserével juthatok ilyen kártyához, arra kb. az volt a válasz, hogy tegyem azt, de egyébként nem tudnak segíteni. szóval a revolut hivatalosan sem mondta azt, hogy nem csinálhatom, vagyis inkább le se szarták
valóban mondhatjuk azt is, hogy a jelenlegi feltételek nem tiltják a prémiumra váltást, százmillió átváltását, aztán ingyenes csomagba való azonnali visszalépést sem, de ha mindenki úgy gondolja, hogy ez minden szempontból teljesen rendben van, és mostantól hülye, aki bármelyik csomagra előfizet, akkor tényleg nagyon nem értjük egymást azzal kapcsolatban, hogy mi is ezzel a probléma, és hogy miért nem lehet egyenlőségjelet tenni a két dolog közé
-
pictigjis
senior tag
válasz peetie1 #41489 üzenetére
biztosan nem válaszolnák ezt. valószínű, hogy a support is abból az anyagból dolgozik még, hogy 14 napon belüli lemondás esetén a használt szolgáltatásokat ki kell fizetni
a 14 napon belüli lemondás lehetősége egyébként nagyon jó, hiszen bárki meggondolhatja magát, előfordul az ilyen. de ezzel a lehetőséggel előre megfontoltan, tudatosan visszaélni elég meredek. akik szándékosan ezt az utat választják majd, például a hozzád hasonló, tisztességes, jóhiszemű előfizetőknek is a pofájába röhögnek, és mondhatjuk, hogy az ilyenek váltási költségeit is ti fizetitek majd. ahogy kezdtem: ha ez nem szánalmas, akkor semmi
-
sifarr
senior tag
válasz peetie1 #41489 üzenetére
Azt hiszem, nem érted/értitek pictigjis érvelésének alapját.
Somatom érve megáll, miszerint a kétféle kiskapu kihasználása között nincs különbsség. Ez igaz, jogilag.
A kettő között mégis van különbség, de ezt nem etikai oldalról kell értékelni.
Jobban jelzi a különbséget, ha a rövid távú vagy hosszú távú ügyfélmagatartás szempontjából értékeljük a kétféle kiskapu-megkerülést.
Egy pénzügyi szolgáltató (bank) díjrendszerét azért alakítja ki, hogy nyereséges cégként, hosszú távon tudjon szolgáltatni. Lehetőleg úgy, hogy az ügyfélnek is jó, előnyös legyen.
A Revolut veszteséges, a befektetett tőkét eddig messze nem termelte vissza.
Az oda-visszaváltás prémiumra/ról pillanatnyi nyereséget hoz az ügyfélnek, de hosszabb távon ezzel magának is és másoknak is árt. Ezzel valójában elősegítheti, hogy esetlegesen a szolgáltatás megszűnjön. Pedig a Revolut hosszú távú fennmaradása a cég és az ügyfelek közös érdeke.
Pictigjis "kiskapus" megoldása viszont egyáltalán nem ellentétes a Revolut megtérülési stratégiájával. Kárt a cégnek nem okoz, ellenkezőleg bevételt generál, azaz hozzájárul a cég stabilabb működéséhez. -
félisten
-
llacee
őstag
válasz peetie1 #42155 üzenetére
és miért kellett 3 nap a huf feltoláshoz? nem úgy van h új pénz hozzáadás a revolut appban és már jön is a bankomtól a hozzárendelt kártyáról az engedélyezés?
Azért akarnám innen fizetni, mert a cib beláthatatlan kondiciókkal váltana usdt, nekem meg csak huf számlám van.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz peetie1 #42776 üzenetére
Milyen 3 nap? B..kártyával azonnali a topup, meg a PEMÁP vétel.
Amúgy meg sztm azért sürgős neki, mert márc 16-tól vége a PEMÁP-nak. [link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Gardaai
senior tag
válasz peetie1 #46419 üzenetére
Valóban. Elfelejtettem, hogy visszaállítottam angolra a telefonom ahogy szoktam használni és ott más a szöveg. Most átállítottam magyarra és még mindig:
22 000 Ft 1 évre
Következő: .... szöveg van ott.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- ASUS notebook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ÚJ, 3év Gar AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz (96MB Cache, up to 5.0GHz) CPU! BeszámítOK
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest