Hirdetés
- PlayStation 5
- Diablo 3
- Last Epoch
- Nintendo Switch 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- The Division 2 - Néhány nap múlva bemutatkozik a The Battle for Brooklyn DLC
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Battlefield 2042
- Call of Duty: Vanguard
- WOT - Roham
-
GAMEPOD
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
pube111 #25082 üzenetére
OTP?
Ha a Group Vault (közös széf) nem jó, akkor fintechben egyelőre nincs rá megoldás.
-
Tuomas
addikt
válasz
pube111 #21245 üzenetére
A Revolut appon belül tudtommal sehol, az értesítési beállításoknál (magán a rendszeren, Android alatt legalábbis így van) lehet az értesítéseket kapcsolgatni, de kimondottan, csak erre vonatkozóan nem lehet állítani, csak az összes értesítést lehet ki-be kapcsolni.
Mondjuk, ha nem használod a Revolutot, azt ideiglenesen kikapcsolhatod, aztán ha feltöltöd az egyenleged, akkor visszakapcsolod. -
tuzpenge
őstag
válasz
pube111 #19422 üzenetére
Dehogy javult. Tegnap óta megint nem tudok feltölteni (most próbáltam 2 perce utoljára de nem ment). Múlt héten egész végig szar volt, majd csütörtök-péntek magasságában ment, és vasárnap már megint nem ment...szóval van baj a revolutnál nemkicsi. Nem túl bizalomgerjesztő ez a töketlenkedésük másfél hete..És ez biztos hogy az ő hibájuk, mevel be ismerték a cseten.
-
anadroid
senior tag
-
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
pube111 #7505 üzenetére
Én ezt az oldalt szoktam használni. Itt mindenféle app korábbi verziói is megvannak, hasznos lehet ha bug kerül egy programba. Nem kell vpn trükközés sem hozzá.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
pube111 #7498 üzenetére
Ez a módszer működik, nemrég kipróbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest