Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alufelni
tag
Sziasztok,nem akarok hirdetést írni,de ha valakit érdekel pár régi darab,írjon.
Köszönöm. -
Stylewars_kp
őstag
-
MurdR
veterán
válasz KSparrow #20792 üzenetére
Elnézést, igen, 7900.
Nincs sajnos hozzá csavarnyúzóm, hogy szétszedjem. Torxból csak 6osom van, ami a régi nokiákhoz is kell.
(#20791) orion1025: köszi, én is erre tippeltem. Csak azért kérdeztem utána, mert több prizmával is találkoztam, ami töltéshibás volt, és hogy nem e egy közismert hiba ennél a típusnál..
Valamelyikőtöknek Pesten van hozzá szakértelme és szabadideje?
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
Urak hozzám került egy Nokia Prizma (7500), és nem akar tölteni. Bekapcsol, működik, de nagyon nem akar tölteni. Ahogy elnézem, mozog egy kicsit a microusb-je. Szerelhető az? ért hozzá valaki?
(#20787) minolta5:
Megy egy pü.[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
válasz Stylewars_kp #20788 üzenetére
a [link]-ed nem ment
Nem olyan rossz ez, plexi le, kupak le, 4 csavar, és kihúzod 6500 classic telefont hasonlóan rettenetes szerelni. kameraplexi, kerete, ragasztó le, kicsúszik a házből, és innen már csak 5 vagy 7 csavar[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Stylewars_kp
őstag
De utáltam Én ezt javítani...
[ Szerkesztve ]
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
tolts.hu
őstag
-
MurdR
veterán
Nézegetem milyen telefonjaitok vannak, és ilyenkor tudnám falba verni a fejem hogy pár éve milyen kincseket herdáltam el. R250s PRO, R380, R520, 6250, Alcatel PDA, a xelibrik...
-
-
KSparrow
őstag
válasz orion1025 #20773 üzenetére
Nekem az 5310 Xpress Music halt meg ugyanígy. elvittem szervizbe, BOX, és azóta jó.
(#20776) stufen2: Hajszárítóval felmelegíted a házat (a panel ne legyen alatta), és úgy. bár így se mindeig sikerül. az igazi az hőlégfúvó lenne, ha van, azzal jobb. de az már meg tudja olvasztani a házat is, óvatosnak kell lenni. De bizonyos típusoknál (6300, 6630, 7373, stb) akár a fém lapocskát is ki lehet venni a közkeretből. úgy meg nincs mit hevíteni, kis patintás az egész. de nem mindegyiknél, pl. 6510-nél már nem kivitelezhető sajnos.
-
stufen2
aktív tag
Hogy lehet imei matricát szépen leszedni, majd átragasztani?
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Earl_Muttley #20772 üzenetére
Figyu négy jegyű a kód. Minden nap beütsz százat, egyszer csak meglesz. 9999 próbálkozás véges, zárolni meg szerintem nem fogja magát tőle. Más ötletem nincs.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Earl_Muttley #20772 üzenetére
Még mindig vágyok erre a mobilra. Megnéznék hogy mit mászkálok én ezzel az N95 helyett, aztán meg ha lenyitom a billentyűzetet
Nem hinném sajna hogy elfogadna Nokiás master kód generátort... EPOC5
Újrahúzni meg elég nehéz, és drága lenne. -
orion1025
őstag
válasz Don Pityu #20755 üzenetére
Egy kalap szar, és még finom voltam.A 6280-m úgy halt meg, hogy bluetoothon küldtem rá egy témát.Befagyott és telefonos boltban kétszeri frissítés után is talán ezredik bekapcsolásra indult el, idővel soha többé.A 6288 hasonlóképp végezte, pedig egész pofás ez a típus.Mindhárom telefont ha ingyen adnák sem kéne.Szoftveres és hardveres hulladékok, a késői T-Mobile-s példányok kicsit strapabíróbbak.
[ Szerkesztve ]
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Earl_Muttley
őstag
Ma elhoztam őt ingyen, a kidobás elől!
Sajna bizt.kódos, különben használnám. Tényleg full dobozos, még a pót stylusok, meg a szivacsok is megvannak. Dokker is saját.
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
KSparrow
őstag
válasz meroly #20767 üzenetére
Mobilarénán van egy jó teszt róla. Nem tud többet sajnos, mint egy sima 3110C, nagyon kicsi a kijelző a 128*160 pixellel. Nekem legalábbis a minimum a 320*240. A menüje se semmi extra. (-NOKIA-rtelefonját nézegettem, ami nekem van, az sajnos nem ad képet....
-
tolts.hu
őstag
Na itt jobban látható az ezüst 3410, illetve nagy nehézségek árán sikerült új eredeti előlapot szereznem a 6151-re, tehát most már nem adom el, marad a gyűjtemény legritkább darabja.
A kék 3310-est pedig ma raktam össze, ő a legfrissebb darab.
Nagyon jól néz ki sötétben is:www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
golya32
senior tag
N93i meg ér 10et?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
-
orion1025
őstag
Ahogy KSparrow írta, a 6270-80-88 egy és ugyanazon telefon, volt részem mindháromban.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
KSparrow
őstag
válasz Don Pityu #20752 üzenetére
Akkor se lehet az a kijelző. Nem az a mérete. Az pedig ugyanaz kell legyen.
Akkoz bizony N70-ből van. [link]Stufen2 linkelte a robbantott ábrákat, a 6280 és 6288 egy robbantott ábra. Ez pedig az N70.Nézd meg a kijelző csatlakozóját.
Stufen2: Máris jó, hogy megtaláltad az oldalt[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz Earl_Muttley #20744 üzenetére
Nekem van egy szép állapotú t39em ami szintén biztkódot kér, azzal is kéne kezdeni valamit..
-
KSparrow
őstag
válasz Don Pityu #20739 üzenetére
a 6280 és 6288 ugyanaz, a szervizazonosítójuk is megegyezik. csak más az előlap, mint 3120-3100 esetében.
Ami kijeződ van, az vagy 3230, agy 7610. de a 6280 és 6288, sőt, asszem a 6270 kijelzője ugyanaz.
Tuti. Nem is egyezik a kijelző mérete, a felbontásuk se. az szimplán egy másik kijelző. Vagy 6630/N72/N91-ből is lehet, aokban is hasonló van.
Ha a képpel van gond, akkor a szalagkábel a ludas, az esetek 99,99%-ában.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
zorzy4
addikt
válasz Earl_Muttley #20746 üzenetére
Elő kéne ásni a gépet összerakni meg minden. De nem kizárt.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
zorzy4
addikt
válasz Earl_Muttley #20744 üzenetére
Progi, win 98, szervizkábel. Macera, inkább add nekem.
-
Earl_Muttley
őstag
Ericsson R380 bizt.kóddal mit lehet tenni?
Progi, akármi?
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
MurdR
veterán
-
Don Pityu
csendes tag
-
stufen2
aktív tag
Szívesen véletlenül akadtam rá
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
stufen2
aktív tag
Robbantott ábrák kedvelőinek
-
stufen2
aktív tag
válasz zorzy4 #20731 üzenetére
Na várjál ezek közül melyik a világoskék? Mert középen van a bézs, balra a szürke, jobbra a piros, jobb szélén meg a kékes lila, és akkor a bal széle lenne a világoskék?
-
zorzy4
addikt
válasz stufen2 #20730 üzenetére
[link] gyári színek ebből itt a bézst forgalmazták hivatalosan, füles nélkül. A kékhez volt gyárilag headset, de azt itt csak szürkén letehet megvenni. Nekem meg van a világoskék kivételével mind, csak a pirosom, nem gyári, hanem gyári típusú.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
értem
-
-
stufen2
aktív tag
Ez eredeti lehet?
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz Earl_Muttley #20717 üzenetére
de sokat eladtam mert több db volt 150%s haszonnal ma ezt eltudnám adni 300%s haszonnal ha nem többel.
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz Earl_Muttley #20715 üzenetére
nem tudom,amikor vettem a 80 db-ot akkor 10ezer/db volt mindegy hogy mi,t28,r310,t66,8210,5210 stb...
-
zorzy4
addikt
válasz Gaborpecs #20709 üzenetére
q100 ból 2 van egy végleges és egy proto, amin még van infra. Az ebayon nem vagyok otthon. Nem rég onnét vettem egy szinte karcmente pana gd 96ot de az is area intézte. És nem az olcsóság a szempont hisz az is 10000ft volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz Earl_Muttley #20708 üzenetére
egy barátomnak asszem van még 30-40 db új A35 vagy A40 e abból nem hoztam el egy db-ot se pedig szerette volna
-
Gaborpecs
csendes tag
néha azért lehet olcsón venni, Minolta
Q100 új[ Szerkesztve ]
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Gaborpecs #20700 üzenetére
Pénzt én is csak szépért, vagy ritkáért adok ki. Eleinte én is megvettem majdnem akármit, ami kicsit is ritkább volt egy A40-nél.
Ingyenesekkel úgy vagyok, hogy a kuka és köztem választhat. Általában ezeken keresek egy kicsit, mert az illetőt nem érdekli hova kerül.
Holnap kapok valamit, amiről majd jön beszámoló. Remélem javítható, mert ugyan ingyencucc, és dobozos is, de ha működne, az lenne az igazi.meg ugyanattól a tagtól egy nagyon leharcolt, gombhibás, de működő 6220 classic. 1000 ft-ért
-
KSparrow
őstag
Persze, megértem a dolgot. nekem is ez volt a baj a Mobilmementókkal, volt pl a 6260-asom, amit nem vittem el, mert nem volt szép állapotban. az 5210-re is akkor vettem meg a házat, 4000-ért. a kiálításra csak. (meg utána nekem megmaradt a szép telefon, persze ) Szóval nekem is 2 dolog, ami hajt: egyrészt legyen meg a telefon, legyen szép (ha nem is új, de szép legyen) és olcsó
Amúgy telefonlezúzás: balesetek mindig vannak, nekem is esett már le a lépcsőn a frissen felújított 5510, azért is nincs rajta a fólia, mert az megfogta a karcokat hála az égnek.
A 6800-ám nem volt ilyen szerencsés, az leesett a legfelső lépcsőfokról, egyenesen a parkettára (deszkalépcsők vannak nálunk). Kicsúszott a zsebembúl. Nem lett baja szerecsére, mert szétesett darabokra (akku, hátlap, telefon) és nem tört el sehol, mert az, hogy szétesett, relatív jól elnyelte az esési energiát. De igyekszem vigyázni a telefonokra, ha csak lehet.[ Szerkesztve ]
-
Gaborpecs
csendes tag
sk65 proto limited edition most ment el az ebay-en 165 eu-ért
de itt még 1[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz zorzy4 #20701 üzenetére
Samsung N400-at annó boltban egy fiatal gyerek hozott be kb 5 éve, kolkégám rezzenéstelen arccal rávágta hogy a töltő miatt ad érte 2000et mert az ritka, a telefon egy forintot se ér, a gyerek meg ott hagyta
Siemens SK65-öt is vett magának a kis mázlista, na azt a telefont elfogadnám, akár napi használatra is, igazi öltönyzsebbe való készülék.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz zorzy4 #20701 üzenetére
Én is keresem azokat amiket még sose láttam vagy fogtam a kezembe.Pedig 1997 óta adom veszem a telokat,pár volt már amit nem találok mostanába az a Samsung 500 pedig olyanom volt régen
ezt vettem nemrég[ Szerkesztve ]
-
zorzy4
addikt
Persze ez érthető, és gyönyörű a gyűjteményed.
Én meg úgy vagyok vele, mivel ritka telefonokat gyűjtők, amikből általában nem jön kettő egymásután, lehet akár kettétaposva, ha nincs belőle szebb. Ezekből nem lehet válogatni, mint pl 3310esből.Gond nélkül vettem meg egy olyan ericsson a3618ast, amin egy épp alkarész nincs, már amenyi alkatrész van rajta benne , aztán pár év múlva a vaterán találtam egy szinte karcmentest. De ha bárki hoz nekem egy pl samu n400at bármilyen állapotban, meg is vettem, megfelelő áron.A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest