Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigabank
csendes tag
válasz endruboy1 #8765 üzenetére
ha most akkor nekem az a helyzetem, hogy van egy asztali gépem, pár éves, amd x4 cpu-val (valós 4 mag), 3,2 GHz/mag
és van mellette egy új sandy bridge notebook-om core i5-tel, 2 mag + ht=4 logikai mag, turbo boost, 2,4-3,2 Ghz/mageddig mindkét gépet használtam mondván a valós 4 mag az mégis jobb mint a notebook 2 magja + HT-je
de valóban jobb?
vagy az asztali gép értelmetlen így? -
stratova
veterán
válasz endruboy1 #8724 üzenetére
Asrock E350 m1 18-19e újonnan garanciálisan (alaplap+ráforrasztott [BGA] APU). De aprón is biztosan talál komplett vagy félkonfigot vele. RAM-ból legalább dupla akkorát kap DDR3-ból mint DDR2-ből (én pedig nemrég vettem a 2.8-as "anyós-PC-be" "muszájból" 2x512 DDR1-et 4e-ért, ha lenne rászánni való keret, már rég lecseréltem volna Brazos vagy Llano konfigra, ez egy hotfix megoldás volt a hétvégén).
Amire ő írta E350 untig elég kell, hogy legyen (XBMC-vel 1080p-t filmeket szokott lejátszani 32"-os TV-n). 720p-t megfelelő szoftveres környezetben még az Acer Aspire ONE 522-es 2 GB RAM-os netbook is vitte.
[ Szerkesztve ]
-
bazsi0322
tag
válasz endruboy1 #8713 üzenetére
- Intel Core i5-3350P 3.10GHz BOX
- ASRock B75 Pro3 (Intel s1155)
- DDR3 CORSAIR 8Gb/1600 KIT Vengeance Blue LP (CML8GX3M2A1600C9B)
- Ati HD 4850 512MBvagy
- CPU AMD AM3+ FX Series 8320 X8 BOX
- Alaplap AM3+ ASRock 970 Extreme-3 (AMD-AM3)
- DDR3 CORSAIR 8Gb/1600 KIT Vengeance Blue LP (CML8GX3M2A1600C9B)
- Ati HD 4850 512MBA procit, lapot meg ramot most venném, vga régebbi már.
Megcsillan a fény az Emirates-en, átszáguld a labda a gólvonalon, együtt forog a labda és a lélek , Arsenal-os leszek, amíg élek!
-
GrooveHero
addikt
válasz endruboy1 #7904 üzenetére
A lényeg, hogy olyan progit használnék a laptopon, amihez ilyen procik kellenének:
Intel® CoreTM i7 (2960XM)
Intel® CoreTM i7 (2860QM, 2760QM, 2640M)
Intel® CoreTM i5 (2540M, 2520M)Mivel vinnem kell magammal a melót, ezért a progi csak mobilprocin futhat, lévén az van a laposban. De amit én használnék, annak meg egy erőmű kellene. Azok a gépek meg 6 számjegyű összegben kerülnek, és nem 1-essek kezdődik
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz endruboy1 #7902 üzenetére
Értem, köszi. De azért laposon is futtathatóak ugye olyan progik, amihez kell a proci, de csak mobil procid van, ha cipelni akarod a progit, az meg néha kevéske, tudod
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Willie
őstag
válasz endruboy1 #7816 üzenetére
Kikapcsoltam, és úgy is jelentkezett a hibajelenség. Úgyhogy visszakapcsoltam.
De viszont kikapcsoltam az ötödik képen látható monitorozást, és így nem csinálja. De viszont AIDA64-ben tudom nézni a mért hőmérsékleteket.Szerinted/tek így rendben van? Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy mi lehet a baja. Már nem lehet mit kipróbálni, de viszont nagyon bosszant a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Ukrajnai háború
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Ryzen 4600g
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest