Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolGabi
aktív tag
Teljes mértékben egyetértek veled. Számomra a RDR2 (illetve az RDR1 és előzőleg ami ezt a komolyabb, felnőttebb sztorit elkezdte a GTA4) az etalon a Rockstar játékai közül. Nekem a GTA5 az újdonság érzése után csalódás volt több szempontból is.
Szerintem nagyon bugyuta és túlkönnyített játék lett még GTA mércében is mérve. Saját vélemény, de többet vettek el a korábbi játékaikhoz képest, mint amit hozzáadtak.
Ha nagyon lesarkítanám, akkor úgy tudnám talán megfogalmazni, hogy a GTA4 és a RDR1/RDR2 egy komoly történet mondanivalóval, a GTA5 meg egy (ön)paródia semmitmondó unalmas sztorival. Az Online részét pedig nekem ott ölték meg, amikor behozták az Oppressor repülő baromságokat.
Érdekességképpen, a RDR2-ben jó pár mellékszereplő szinkronhangja, küldetés felépítése látható/hallható volt már a GTA4-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest