Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
zolynet #11816 üzenetére
Elsőre talán elveszett az éterben.
Én inkább kérdeznék egyet, mégpedig, h van olyan magyar időjárás portál, ami relatíve megbízható és van rss szolgáltatása adott városhoz? (köpönyegen kívül, annak nem utf-8 xml karaterkódolása van -> szar)
Ide tartozik még, de mégse: el lehet érni vhogy a szmog, esetleg UV jelentéseket rss-en keresztül?
Android-on http request-el szeretnék időjárás jelentéseket készíteni, csak hát nincs nagy választék a netes szolgáltatásokból. :-(
Az miért van, h egyik portál aktuális hőmérsékletre 5 fokot mutat, másik 1-et? (időkép országos rss-ben volt ilyen kiugró eltérés az összes többi portálhoz képest)
Köszönöm!
Van még időjárással foglalkozó topik? Kereső nekem csak ezt dobta a bűvös szóra.
szerk: off
-
Csöves
őstag
-
Algieba
őstag
válasz
zolynet #8884 üzenetére
Igen, ez Gazdagrét. Amikor kislány voltam, és kezdődött a Szomszédok sorozat, még ötletként sem merült fel bennem, hogy egyszer itt fogok lakni.
Egyébként a tizenegyedik emeletről nézve felettem már csak az ég van. Remek kilátásom van az észak-nyugati horizontra, akárcsak otthon. Esténként a lenyugvó téli csillagképeket nézem: a Szekerest, az Ikreket, majd jönnek a tavaszi csillagképek a Rák, az Oroszlán. Illetve alkonyatkor fényesen ragyog a Vénusz is. Ha pedig elkap a kis lakótelepi pszichopata életérzés, szemem elé teszem a binokulárt és élőben nézem a szomszédokat.
-
zolynet
veterán
válasz
zolynet #5410 üzenetére
megdőlt a melegrekord ... csodás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest