Hirdetés
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
nordica711
csendes tag
Nekem is kamera gondom volt. A fénykép és a video is teljesen homály volt. Közeli felvételek tökéletesek voltak, de a távoliak már nagyon ködösek. Telefon vissza a T-be. Megállapítás: nem működik a kamera autofokusza. Megoldás: Csere. Az új masina tökéletes éles képeket és videot csinál.
-
M0RGI
őstag
-
istnag
addikt
Szoftveres probléma a Sony telefonok nagy része küzd ezzel,annó és Arc S en vettem észre,aztán a fórumtárs személtette ezt,ezzel a képpel:
[link]Próbáld ki a Camera FV5 -t nevű appot,vgay valamelyik másikat nekem azzal valamit javult a helyzet. Amint látom ez a telefon eléggé támogatott lesz főzőtt romilag,szóval csak ezért írtam ezt le,hátha valaki szán rá egy kis időt és változtat rajt,ha lehet. Engem különben nem érint a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest