Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz novinyul #986 üzenetére
Folytathatnánk végtelenségig ezt a vitát(neked is írom kelzsoca), de tök felesleges!
Vittem már garanciába hivatalosan vásárolt Note5Pro-t wayteq hoz kijelző cserére, a telefon leadáskor mikro karcmentes állapotú volt! 1.hónap múlva mikor vissza kaptam jó pár helyen meg volt karcolva nem is kicsit, annyira hogy meg akadt a körmöm a karcban, és a kijelző amit bele tettek NEM volt EREDETI! Fakó és tiszta fátyol foltos volt, ennyit a hivatalos alktrészekről és szervizről!de zárom a vitát mivel nem ide való téma,
csak hogy tudják azok is akik kifizetnek +20-30-40.e ret felárat a hivatalos garanciáért, totál feleslegesen!
-
Atomgeszi
nagyúr
Bingóóóó
Pont akartam mondani, hogy olyan mintha egy xml fájlt hiányolna.
Na ezzel már nem lép ki.Igazából a nappali képekhez jó a stock, nekem csak az éjszakai mód kellett.
Ez is több, mint a semmi.Remélem android 10 alatt már menni fog valamelyik 7.0 fölötti gcam is.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
-
kelzsoca
félisten
válasz DroiDMester #982 üzenetére
Üdv!
Némi kiegészítés a történethez:Az idei év májusától a Xiaomi átvette a szerviz szolgáltatást, és így biztosít 2 évet a hivatalos forrásból származó készülékekre, a készülékekhez a hivatalos resellerek (pl: wayteq) nem nyúlhatnak hozzá, a hibásnak vélt készüléket a Xiaomi szervizbe kell küldeni (október óta ezt a feladatot a Telemax látja el, velük szerződött a Xiaomi) ott történik a bevizsgálás, és szükség esetén a javítás is.
A nem hivatalos csatornákon keresztül értékesített készülékre a gyártói jótállás nem vehető igénybe, mivel a Xiaomi alkatrészt nem ad ki, ezért ezek a készülékek bontott, vagy utángyártott alkatrészekkel kerülhetnek javításra. -
Atomgeszi
nagyúr
Banki app nem lesz fent. Mutter csak fényképezés messengerre használja.
Magisk modulra gondolsz? Mondjuk amit linkeltem? Ha jól láttam, az is ugyanezt csinálja.
Ezért is gondolkodom, hogy stabilt vagy devet tegyek fel neki.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
rellif
senior tag
-
Atomgeszi
nagyúr
Most melyik gcamban megy az éjszakai mód?
-
rellif
senior tag
válasz Atomgeszi #987 üzenetére
Maga folyamat egyszerű.(Mi8lite-nál csak így lehetett engedélyezni a c2api.t)
Első,hogy a készülék legyen root-olva. Magisk a banki app-ok miatt ajánlott.
BuildProp Editor-al pedig beilleszteni a hiányzó sort.
Elmenteni,készüléket újraindítani és ennyi.Viszont frissítések alkalmával ezeket újra el kell játszani.Vagy ha már készült hozzá modul,akkor a BuildProp bejegyzést már nem kell újra beírni. -
Atomgeszi
nagyúr
-
novinyul
veterán
Majd ha személyesen állsz a pult mögött, na azután írd le ezeket, de addig még nem vagy ott személyesen addig ne ítélj. Szoktam állni ott a pult mögött és sokszor fogom a fejem.Amiben tudunk segíteni abban segítünk, de van hogy csak a szart kapod a pofádba. Persze nem szemtől szemben kapod, mert hát nincs akkora arc ott. Szóval ha neked jó a sufni garancia akkor természetesen válaszd azt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
Atomgeszi
nagyúr
Ez hogy megy át egyáltalán a gyártósoron? Minden telót kézileg raknak fel USB-re és onnan tolják rá a rendszert, már ott ki kellett volna derülnie.
Plusz én még olyannal nem találkoztam élő vásárlásnál, hogy ne bontottuk volna ki és néztük volna át.
Netes rendelésnél pedig kamerára venni a kibontás pillanatától minden tesztelésig.
Hát okulni jó volt a történet másoknak sajnos, neki pedig vásárlók könyve kellett volna. Én meg szoktam lebegtetni, hogy megy facebookra a történet is. Ez a kettő együtt hatásos szokott lenni minden boltnál.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
nagyúr
válasz novinyul #979 üzenetére
Ez nem urban legend! akkor ez mi szerinted?
nagy nehezen kiharcolta hogy cseréljék!
És a kicserélt új készülék szintén gyári hibás szóval védd csak az Mi Store-t de egy gerinctelen semmirekellő bolt!veszel náluk jó drágán(én 20.e el olcsóbban vettem ugyan olyan Mi9T Pro-t 2.év hazai garanciával) egy telót és hetekig telefon nélkül maradsz mert nem cserélik hanem szervizbe küldik az 1.napos telót, köszönöm de ettől egy sufni GSM garancia is többet ér!
[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
válasz DroiDMester #977 üzenetére
1 ilyen esetről van tudomásuk, de azt helyszínen cserélték. Ez az utolsó infóm.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
novinyul
veterán
válasz DroiDMester #977 üzenetére
Az ilyen urban legendákat nem annyira szeretem, de most rákérdeztem az eset miatt a bolt vezetőségénél.
Válasz az volt hogy ilyen esetről nem tudnak.De az adott készülék a helyszínen bemutatva ilyen hibával, és ha 3 napon belül van akkor cserélve van.Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
nagyúr
válasz zsola400 #976 üzenetére
olvass bele a Mi9T Pro tropikba, volt aki ott vett, és gyári hibás volt a teló(nem ment bele az usb csatlakozó a telóba csak félig)
Vissza vitte másnap a készüléket és NEM cserélték ki neki (pedig ugye 3.napon belül még egy szutyok sufni GSM boltban is cserélik) hanem garanciális javításra vették át, 1hét múlva vissza kapta úgy hogy SEMMIT nem csináltak a telóval azt mondták nincs probléma vele!De olvass bele a tropikba ott részletesen le van írva a történet, szóval ennyit a hivatalos xiaomi.hu-ról!
-
zsola400
aktív tag
válasz DroiDMester #975 üzenetére
Hivatalos helyen (xiaomi.hu) 6/128-as 100e. nem olyan nagy a különbség ~15e ennyit megér a hivatalos 2 év gari, ha Kínából rendeled akkor már igen megvan a 30-35e különbség.
-
nagyúr
-
rellif
senior tag
válasz Icamingo #973 üzenetére
Nem kockáztatnék...inkább már egy Turbado vagy Smartshop.
De erről is volt már szó,hogy nem hivatalos gyári garanciával forgalmazzák a készülékeket.A héten volt amúgy egy sajtótájékoztató ahol bejelentették,hogy a Xiaomi terjeszkedését a hazai piacon.Alza,Euronics,Emag...is hivatalos forgalmazók lesznek.
...és jó eséllyel a szolgáltatói kínálat is szélesebb lesz -
Icamingo
tag
Sziasztok!
Boltx-ről halott már valaki? Mennyire lehet igaz ez 2 év gari? Webáruháznál körülményes érvényesíteni a garit?
Érdemes innen venni? Vagy tudtok jobbat?
link
Köszönöm -
vigyorgó
tag
Képernyővédőről nem láttam hozzászólásokat a fórumban pedig szerintem fontos téma. Eleve úgy tervezem hogy képernyővédővel együtt rendelem meg a telefont. Egyelőre európai raktárból számomra megfelelőt nem találtam.
[Ez] egy szimpatikus darab.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
itt vannak témák igaz MiUi10.re, de a legtöbb megy 11.el is! Miui10 themes and wallpapers
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
Hasznaltok temakat vagy gyari aztan joccaka? Johetne par letisztult tema ha van vkinek a gyari tema reszt neztem de...
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
qge
aktív tag
válasz posztil1966 #964 üzenetére
Erre már én is gondoltam és pont most kérdeztem meg egy másik fórum "tulaját", ő ezt irta:
"Moderátort keresek a fórumhoz-ba beírod, hogy szeretnél tg lenni és elbírálják. Engem felkértek annak idején, de így is lehet.
Ha csak összefoglalót szeretnél írni, a próba topikba beteszed és szintén a modkerben kéred a beillesztését."[ Szerkesztve ]
-
posztil1966
újonc
Üdv mindenkinek. Lehetne egy nagy kérés amivel szerintem nem vagyok egyedül? Valaki jó arc aki esetleg a hétvégén ráérene, és nem okoz neki nehézséget,sokunk örömére tehetne fel egy jó kis összefoglalót a fórum kezdőoldalára! (Leírások, linkek, hasznos tánacsok stb.es egyébb nyalánkságok, nagy köszönet érte!)
-
rellif
senior tag
2 tesztkép gcam-al.Amúgy a gyári alkalmazás is tökéletes csak a RAW mentés lehetőségét még mindig nem biztosítják.
-
eisento
addikt
-
eisento
addikt
válasz DroiDMester #950 üzenetére
koszonom szepen, de azthiszem nem eroltetem tovabb ezt a romolos dolgot, bena fasz vagyok ennyi. anno zte blade-nel meg ment... kivalasztottam twrp-be a xiaomi eu romot feltelepult restart es megjelenik a mi felirat kb 1 percig majd ujraindul es belep a twrp-be
[ Szerkesztve ]
-
msaca01
tag
-
eisento
addikt
es ezzel mar csak install menupont es mehet fel a rom? vagy kell wipe meg egyebek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest