Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz bobdetroit81 #198 üzenetére
Állítsd át a nyelvet angolra, indítsd újra a telefont, csináld meg az aktiválást, és visszaállítható a nyelv is.
-
eisento
addikt
Delutan csinalok egy gyari visszaallitast hatha jo lesz az aod ertesites. Amugy a gmail faszan mukodik, meg az ertesitesi savon is megmaradnak, de a nem fogadott nalam se megy
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
bobdetroit81
csendes tag
Sziasztok, frissítettem MIUI 11-re...sikertelen sim kártya aktiválás...Régen egy MI4c-m volt, azon valahogy megoldtam, de nem emlékszem már hogy kell.
Ötlet valakinek?
Előre is köszi. -
espi38
őstag
válasz Winnie The P #193 üzenetére
Pedig legtöbben ezért várták a miui 11-et az AOD hiányosságokat javítják elvileg-de akkor ezek szerint még sem-ez ilyen nagy feladat orvosolni nem ártem.
Nem is cserélem el H20-mat a tipusra pedig nagyon gondolkodtam rajta az amoled kijelző miatt. -
Winnie The P
őstag
Hali! Megjött a frissítés, felraktam de aod-n továbbra sincs értesítés a nemfogadott hívásokról? Vagy csak én nem találom a beállítást?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
logitech1
tag
Azt hittem A50 van a képen
Posta nem érdekel Átvétel: személyesen helyszíni próba garanciával (3 nap) - utána egyéb garancia, visszavétel nincs! Alku nincs! Nem fér bele az időmbe
-
Ricardo
titán
válasz Winnie The P #184 üzenetére
Szerintem van olyan ami külön csak óra. Hosszan nyomj a főképernyőn, majd a modulok közül válaszd ki.
-
Winnie The P
őstag
Hali! A gyári időjárás app másnál is hülyeséget ír ki? Nálam most 16 fokot ír. Pfff
Az accuweather van beállítva. A kezdőképernyőről le lehet valahogy venni, hogy az óra maradjon?Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
eisento
addikt
Hali. A zarolt kepernyon ugye jobb also sarokban van a fenykepezo bal oldalon a mi taviranyito. Marmint ha vmelyik szelrol huzom az ellenkezo iranyba. Ki lehet ezt vhogy kapcsolni? Koszi!
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
rellif
senior tag
válasz novinyul #179 üzenetére
Itt 2 évet írnak. Ha nem valós, akkor pedig viszem vissza.
-
novinyul
veterán
-
szunyi777
őstag
Ebayen nagy a választék tok, üvegfólia és kamera lencsére üvegfólia is, csak mi cc9 re kell keresni és nem mi 9 Lite ra.
Én is rendeltem tokit, fóliát és kamera lencsére tartalék üvegfólia.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
rellif
senior tag
A konzolvilágról megrendeltem,leírás szerint hivatalos gyári garanciával forgalmazzák.
-
válasz LilProphet90 #19 üzenetére
Igen, minden telefonnál vannak ilyen és ehhez hasonló problémák.
A gond csak annyi, hogy Xiaominál több modellen és generáción át is végighúzódott a közelségérzékelő hibája és tömegesen jeleznek róla vissza a felhasználók.Nálunk egy Mi A1 és egy Mi A2 Lite is produkálja ezt a hibát, baromi idegesítő, hogy hívás közben kihangosítom a beszélgető partneremet vagy leteszem a telefont.
Nyilvánvalóan szoftveres hiba amit képtelenek javítani már jó ideje, nem kell elbagatelizálni.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Winnie The P
őstag
ezt tegnap csináltam:
[link]Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Solten
őstag
-
rellif
senior tag
Innen szoktam rendelni Xiaomi készülékekre üveget.
1 héten belül meg szokott érkezni. -
juuzer
addikt
Elhiszem, bár nekem ez a "kiváló ár/érték-arány" nem ér annyit, hogy egy olyan telefont használjak amire ránézek és rosszul leszek :D de ízlések és pofonok. :D
Bár inkább a Mi 9 SE-t vagy Lite-ot választanám. Vagy egy Mate 20-at vagy egy A7-e ha elengedem a fillérb*szást. Nem tudom, hogy a xiaomi kijavította e már a kritikán aluli közelségérzékelő-problémáit de engem az A1-nél anno kikészített.
Btw pont azt néztem, hogy a Xiaomi.hu-n fel lettek tolva picit az árak nem? Legalábbis az SE is volt már olyan árban a megjelenése után nem sokkal, mint a Mi 9 lite.
Vamos a la playa.
-
rellif
senior tag
válasz SamiCsillag #158 üzenetére
-
Pew
tag
Sziasztok!
Aki rendelt már tokot és főleg kijelzővédőt a telefonhoz megosztaná? Se erre se a mi9cc-re nincs az a megszokott bősegéges választék... Túl új lenne? -
SamiCsillag
senior tag
Mondjátok már mi az a MIUI tárcsázó? A másodlagos irodai telefonom egy Redmi 7-es. Ebben van?
-
Graphics
Jómunkásember
A tökéletes Redmi Note lett ez, ha onnan nézzük.
Nagyon szimpatikus telefon.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz gaboca0314 #154 üzenetére
Szerintem a tárcsázó annyira system build, hogy maximum egy xiaomi.eu stabil rommal próbálkozhatsz.
Nem mellesleg az kínai stabilra épül, azt hamarabb is frissítik, és több feature is van benne.Xiaominak már rég el kellett volna engedni a saját global vonalját. Több embert tudta összpontosítani a china rom-ra és ezáltal hamarabb kerülnének ki az új featurek és javítások is.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
gaboca0314
tag
válasz dave_gahan #149 üzenetére
Én a beépített hívásrögítíő funkció miatt, kifogástalan minőségben rögzít, és ez nekem nagyon fontos. Ami az áruházból letölthető, azt nem lehet egy lapon említeni azzal amit a miui tárcsázó tud.
-
PietPunto
tag
Nekem jelenleg ez a készülék a fantom telefonok közé tartozik. Lassan 1 hónapja hajtom hogy élőben meg tudjam nézni. Amikor épp Pestre vitt az utam (október elején), a Lurdyban nem volt még demo készülék, pénteken az Aréna Mallban voltam és beugrottam az ottani üzletbe erre kiderült hogy akkor meg ott nem volt belőle. Méltó utódot keresek a Honor 8-asomnak (amit természetesen nem fogok eladni), de így nehéz lesz.
-
jUUh
addikt
Szimpatikus készülék. Az értesítő led pedig nekem külön tetszik.
OFF: Szenzorokból csak a nyomá- és a hőmérséklet érzékelő hiányzik.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
-
dave_gahan
aktív tag
-
senior tag
Nem félkész termék volt, sajnos.
A hivatalos Mi store-ban voltam.
Kipróbáltam azokat amik ki voltak rakva, azt mondták ez ilyen lesz.
Azért a Mi9T még rendben van ilyen szempontból, max azt veszem meg, de várok még az év végi akciókra.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
gombasm
aktív tag
válasz Gyarmati_ #143 üzenetére
Bocs, ezt nem gondoltam volna .
Azért lehet nekem ez újdonság, mert régóta csak az eu dev romokat használom, azokban változatlanul az eredeti miui alkalmazások vannak benne. Persze nekem jelenleg régebbi telefonjaim vannak, lehet az újabbakban más a helyzet ott is.
Köszi!Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
-
senior tag
válasz Atomgeszi #126 üzenetére
Megnéztem boltban a mi9 LITE, 9T, 9T pro készülékeket.
Csak a mi9T-n volt miui tárcsázó, a másik kettőn csak az alap android.
Én nagyon megszoktam már a miui verziót, sok funkcióját használom.
Jó lenne tudni hogy feltehető e a LITE verzióra, mert minden másban ez felelne meg nekem a legjobban.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
espi38
őstag
Hivatalos forgalmazói garanciával árult készülékek mindig drágábbak mint a bolti garanciásak.
Pl. Turbado vagy az Alzan árult MI9 lite 6/64 GB 85 ezer Ft 2 év garanciával mindkettő. Ez a két hely amelyről érdemes vásárolni ha olcsóbb xiaomi telefont keres az ember[ Szerkesztve ]
-
gombasm
aktív tag
válasz Gyarmati_ #116 üzenetére
"Fel lehet rá tenni a miui tárcsázót, vagy csak az alap android maradhat?"
Ezt magyarázd már meg légyszi... !
Gyárilag MIUI van rajta, abban miért lenne alap android tárcsázó???
Lemaradtam valamiről? Sokadik éve használok Xiaomi telefonokat, de ezt a problémádat nem értem...Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
gaboca0314
tag
Fentebb kérdezték már (csak egyelőre nem jött rá válasz) de engem is az érdekelne, hogy fel lehet-e tenni rá egy miui tárcsázót, mondjuk apk-ból? Nekem nagyon fontos a hívásrögzítés és ebben a miui hívásrögzítője nagyon jó! Amiket a playből lehet letölteni, azok nem nagyon érnek egy lyukas garast se....Egy fórumon azt olvastam, hogy a Biztonság alkalmazásban az optimalizálás után megjelenik egy lehetőség a miui tárcsázó illetve sms app visszaállítására....Tudom sokat kérek de nekem ez döntené el a vásárlást....
-
Thom!
veterán
mar megint egy tok értelmetlen teló 100dik rókabor
-
tökállat
csendes újonc
válasz dave_gahan #9 üzenetére
Ne legyél telhetetlen. 100 ezerért nem kaphatsz űrsiklót.
[ Szerkesztve ]
-
Icamingo
tag
Sziasztok!
Ha 2 év gyártói garanciával szeretnék venni, akkor hol érdemes? A garancia érvényesítéshez postázni kell, v. be lehet vinni vhova leadni, ha pl. elromlik?
Global B20 megjelent már?[ Szerkesztve ]
-
Solten
őstag
-
szunyi777
őstag
Holnap azt hiszem fel is tolom twrp ből MIUI 11 stabil
xiaomi.eu_multi_MI9LiteMICC9_V11.3.1.0.PFCCNXM_v11-9.zip
Kíváncsi leszekSamsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Én meg pont a középen lévő kamerába nyúlnék bele folyamat. Mármint nem fotózás közben, hanem ahogy a telefonhoz nyúlok.
Még nem sokszor kellett töröljem a lencsémet, ami oldalt van.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
*RLaci*
addikt
A pirosra,kékre raksz egy fekete tokot és már nem is látszik, probléma megoldva. A ledek kikapcsolhatóak. Sokat fotózok mobillal, belenyúlás szempontjából kényelmesebb a középen lévő kamera. Félreértés ne essék, nincs 9t-m csak használtam egy hétig egy prot. Ár/érték arányban egy nagyon jó telefon, a kinézete meg szubjektív.
eisento Ez is egy szempont
[ Szerkesztve ]
-
rellif
senior tag
A szenzorban biztos, hogy több tartalék van hiszen a Mi9,OnePlus 7T,Vivo X27 pro stb... elég jól teljesít.
-
*RLaci*
addikt
De azt Te is látod,hogy az itteniek gyengék, nem ? A linked alapján tényleg jó, lehet valami nem stimmelt az itteni teszt példánnyal. Volt már erre példa nem egyszer. Pl. [link]
kdavid94 Ez kicsit jobb, de a jótól azért messze van. Ha az árát vesszük teljesen megfelelő.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Fel lehet rá tenni a miui tárcsázót, vagy csak az alap android maradhat?EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
*RLaci*
addikt
Sajnos a tesztben szereplő képek nagyon gyenge minőségűek, a Mi9t jóval jobb képet csinál [link] . Nem kenyerem a fika, de ez szembetűnő, nagyítani sem kell, 1:1-ben igen jól látni a különbséget a 9t javára. Persze gcam-al biztos sokkal jobb az eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
Mindenki belezoomolva nézegeti a képeket.. Fényképezem és cropolok róla, és csak azt nézem...
Ez a telefon egy Lite telefon. Mi8 egy tavalyi csúcs készülék..
A lencsék számának meg hót semmi köze a képek minőségéhez.
Az csak mód, hogy tudsz széleslátószögben, meg (ennél a készüléknél) van egy mélység szenzor..
Ahhoz, hogy megörökítse valaki az udvarát, [link] Ez a kép nem jó?? 10/9 ember nem nagyít bele, hanem az összképet nézi. És összképet nézve, teljesen rendben van ez a kép. Ez is, ha csak annyi a cél, hogy lefényképezzük a játszóteret: [link]
Ez nem fotózásra kihegyezett mobil. Aki nagyítgatni akar, az vegyen Pixel4-et 300-400 ezerért és kész.
Az esti képek valóban nem jók, de arra megoldás lesz majd a gcam.
80-100 ezer ft-ért szerintem ennyi belefér, hogy felrakok egy gcamot és azt használom. De lehet én értelmezem másképp a lite telefon fogalmát. Ennyi pénzért főleg.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kutya topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest