Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomasz72
aktív tag
-
dethroner
veterán
válasz Tomasz72 #6019 üzenetére
Hello!
Az a bajom hogy aminek nincs fekete kerete, arra hiába írják hogy teljes képernyőt fed. Valóban takarja a kijelző azon részén, ahol vannak pixelek, de a fekete keretet, ami maga is üveg, azt nem védi, nem ér ki a készülék széléig. Egyrészt nagyon bénán néz ki, másrészt az a fekete keret is legyen védve, ne sérüljön.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Fekete szélű fóliát be lehet valahol szerezni? Aliról is random jön valami, néha nem jó méret/nem erre a telóra való, máskor hagyományos keret nélküli, most meg ami jött jó méret és fekete szélű, de mind a 4 amit rendeltem törötten érkezett Kéne egy biztos forrás, ha valaki tud ilyet, kérem ossza meg.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Dan-szan
senior tag
Üdv!
Elég régen volt az utolsó hozzászólás, de hátha van még aki követi a topikot.
Nos továbbadtam a telót, de az új tulaj panaszkodik,hogy alig hallja a hívó felet. Valóban nekem is halknak tűnt .
Van ezzel tapasztalat mi a teendő? A tisztítás ,már amennyire lehetett megvolt.
Hangszórócsere segíthet?[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Tomasz72
aktív tag
válasz mano660 #6014 üzenetére
Februárban töltötte a négyet.
Reggel 5 felé levettem töltőről, este 6 körül 30-35%-on állt.
3 év után a biztonság kedvéért mindig volt nálam powerbank, ha konnektort találtam, akkor egy régi Sony töltővel pumpáltam csiga lassan 1 amperrel...#AiRLAC
Semmi telefon 2a lett a befutó, milliméterekkel előzve a RN 13pro+-t.Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
mano660
tag
válasz Tomasz72 #6013 üzenetére
Mindenben egyetértek a leírtakkal kapcsolatban.
Én már tavaly márciusban lecseréltem, de másodtelefonként, sőt navigációra továbbra is naponta használom.
Hibátlanul teszi a dolgát, bár az aksin érződik a több mint 4 év szolgálat még mindig használható."God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
Tomasz72
aktív tag
Gyerekek, fiókba került szeretett telefonom....!
Ha röviden szeretném jellemezni, az együtt eltöltött több mint négy évet, azt mondanám, a legjobb telefon amit valaha használtam!
Fostam a MIUI-tól, de nagyon hamar barátok lettünk!
Több mint egy évig kerestem az utódot, de sajnos engednem kellett.
Viszlát infra, viszlát SD kártya, viszlát 3.5-ös jack...Visszanézek majd gyakran, bár legtöbbünk csak bekapcsolta és nagy megelégedéssel használta a telefont, ezért nem pörgött a topik 10k hsz fölé.
Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
morfondőr
őstag
Én úgy tudom, hogy nincs 100% offban ha kikapcsolod, ébresztő vagy akár egyéb események (ütemezett értesítés stb.) felébreszthetik.
A random kikapcsolás meg akku bajtól lehet. A korából kiindulva inkább erre tippelnék. Az hogy 100% az akku nem jelent semmit, sokszor a hibás akkuk pillanatok alatt esnek 20-50%-ot is.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
tusi_
addikt
válasz Viktor0610 #6009 üzenetére
En is erre gondoltam, de hatha. Lehet vele vmit csinalni? Kifujogatni, vagy nagyobb lehet a baj?
Tok random, van hogy hetekig nem kapcsol vissza es ugyanugy 100% az aksi, de van hogy akarhanyszor benyuloka fiokba, be van kapcsolva es majdnem lemerult allapotbn van, holott kikapcsolva tettem el.
De ennek az ellentetje is, bekapcsolva teszem a fiokba es mikor vennem elo, ki van kapcsolva
eat, sleep, play, replay
-
MODERÁTOR
-
tusi_
addikt
Halli
Van egy ilyen fonom, de a bajom vele, hogy vagy:
- ujraindulgat
- kikapcsolt allapotban bekapcsol
- bekapcsolt allapotban kikapcsolEleg erdekes jelenseg es nagyon idegesito. Ez vmi hardveres hiba?
Utolso, amit csinaltam vele meg 2 eve, hogy belenyultam az OP rendszerbe, letorolgettem rola dolgokat, leginkabb gúgöl szarsagokat.
Lehet ez a baja? Megoldhatja egy gyari visszaallitas? Vettem egy redmi 13 pro + t, de ezt szivesen megtartanam masodik telefonnak, nagyon a szivemhez notteat, sleep, play, replay
-
zsola400
aktív tag
válasz peugeotmate #6000 üzenetére
Komáromi Attilát ajánlom, facebookon megtalálod vagy ha kell pm átküldöm az elérhetőségét.
-
peugeotmate
őstag
-
MODERÁTOR
válasz peugeotmate #6000 üzenetére
Mi ott cseréltettünk akkut egy Mi-9T-ben, minden rendben volt.
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest