Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok, akku cserere kit javasoltok Budapesten? xiaomiszerviz.hu megbizhato? Viszonylag surgos lenne mert behalt teljesen az akku. Koszi!
meg
-
Ferrarer
tag
Lejárt a várakozási idő, ezért elkezdtem unlockolni, viszont most sem sikerült, a következő üzenetet kaptam:
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gond? -
Ferrarer
tag
Sajnos nem tudtam eljutni a bootloader nyitásig, a Mi Unlock azt írja ki, hogy Phone not connected, teló pedig azonnal kilép fastbook módból amikor a PC-hez csatlakoztatom és azt írja ki, hogy Press any key to shutdown. Inteles laptopon próbáltam bekapcsolt USB hibakereséssel stb. Mi lehet a gond?
Előre is köszi! -
-
válasz morfondőr #5989 üzenetére
De a Note 11-en szintén nyitott bootladerel, Xiaomi Eu rommal vígan megy az otp app. A fene se érti.
Amíg én használtam a 9 Lite-ot nekem is ment az otp, de volt amikor egy-egy frissítés után ugyanezt csinálta. Szerintem írtam is korábban itt. Kicsit idegesítő. Nem akarom megint újratepelíteni a telót.<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Az otp app mi a bánatért nem hajnlandó elindulni ezen a telefonon? Feltelepül, de indítás után rögtön kilép. Amúgy rendben van a gép. Szerintem nem rootolt már, mert mielőtt továbbadtam csináltam gyári visszaállítást.
Vagy a nyitott bootloader nem tetszik ennek a tetű otp-nek?
Xiaomi eu rom van rajta, az utolsó.<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Ferrarer
tag
Sziasztok
Fel lehet tenni 11-es vagy újabb androidos rendszert erre a telóra vagy a 10-es a legfrissebb?
Nekem global, angol nyelvű ROM is teljesen megfelelne.
Előre is köszi! -
i3odnar
tag
válasz Faterkam #5913 üzenetére
Wow. Az akksira örülnék, ha tudnátok valami jó megoldást, mert nekem 0 használattal nem bír ki 1 napot sem, igaz 2 SIM van benne (csak félre van dobva, volt hogy 30 perc képernyőidő volt egész nap).
Most szeretnék majd EvolutionX rom-ra váltani a gyáriról, leginkább az új Android verzió miatt, de lassan tervezem a váltást, mert sajnos élmények megörökítésére már nem igazán szolgálja ki az igényeimet, pl. koncertről egy 30mp-es videóért/fotóért perceket bajlódok a fények miatt, nem beszélve a durván recsegős/torz hangról a videó alatt (ha erre tudtok megoldást azt szintén szívesen fogadom ) -
Tomasz72
aktív tag
-
dethroner
veterán
Valami történt ezzel a telefonnal, se Vowifi, se Volte nem megy. Telekom és Vodafone kártyák vannak most benne. Van ötlete valakinek?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
[w]
őstag
no, hát a még elérhető "legfrissebb" eu-rom nem egy főnyeremény, kissé darabos, de nagyobb baj, hogy az appváltó nem működik ha valaki alternatív launchert használ
úgyhogy továbbra is kérdés, hogy TWRP-vel felrakva megenné-e a QFCMIXM romot?
cmdr PETER W. VOLKOV
-
pvt.peter
őstag
Nem telepíthető.
Azóta utána mentem a dolognak és vmi olyasmit olvastam, hogy azért van letiltva ez a fajta frissítést, mert Android verzióváltás is történt.
A fastboot flashelhető, ebben az esetben törlődik a telefonon levő tartalom.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
[w]
őstag
erre a QFCEUXM-re fel szabad tolni a globálglobál (pl. ami az összefoglalóban van QFCMIXM) romot?
cmdr PETER W. VOLKOV
-
[w]
őstag
ez a V12.5.3.0.RFCEUXM rom telepíthető a telefonról a "frissítőcsomag kiválasztásával" QFCEUXM romra?
cmdr PETER W. VOLKOV
-
Tomasz72
aktív tag
válasz Narancs #5965 üzenetére
Szerintem veszett fejsze...
Legutóbb Amazóniáról rendeltem 6 darabot. Többe volt a Lieferung, mint a tok.
Kicsit féltem, de kellemeset csalódtam. Átlátszót hajkurásztam, mert gyönyörű a telefon még mindig, de olyan ocsmányul el tud színeződni...Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan boltot, ahol FIZIKAILAG lehet vásárolni tokot a telefonhoz?
Nem webshop, nem rendelés, hanem elmegyek és ott vanBeauty is pain
-
dethroner
veterán
Működik valakinek a vowifi ezen a telón?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
carr
őstag
hali!
van ebben még hívásrögzítő funkció, gyárilag a sw.ben?
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Tomasz72
aktív tag
válasz pvt.peter #5956 üzenetére
Szia! Kerestem ezt adatforgalom számlálót, de még olyan opciót se találtam, hogy kezdődátumot be lehetne állítani...
Réges régen, a Call Meter 3g-t használtam ilyenre, nem egyszerű beállítani, de itt a fórumon van használható leírás. Igaz Play áruházban már nincs fent, valamiért szúrhatta a Google szemét.Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Azt vettem észre, hogy nem nem veszi figyelembe a SIM kártyás adatforgalom számlázási időszak kezdetét.
Tehát pl. bevan állítva adott hónap 15 -re, hogy akkor újul meg az adatelőfizetésem és ennek ellenére adott hónap elsejétől kezdve "nullázza" le az elhasznált forgalmat és kezdi újból...
Elég zavaró, találkozott már vki hasonlóval? Ha igen, mi volt rá a megoldás?
Global Stable V12.0.10.0.QFCEUXM van fent.Köszi.
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
i3odnar
tag
Sziasztok!
Evolution X ROM tapasztalatok? -
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
Segítene valaki a következőben?
A készülékemen nem működik az EgészségAblak alkalmazás. A telepítést követően elindul az app, elfogadom az ÁSZF-t és az adatkezelésit, majd a bejelentkezéskor az Ügyfélkapura kattintva homokórázik 1-2 mp-et és nem lép tovább.
Legyen szíves valaki próbálja meg a telefonján, hogy nála mi a helyzet, jelentkezik e a megállás, sokat segítene. -
pvt.peter
őstag
Szia,
Jonak tunik, hozza az elozo akksi ertekeit, valoszinuleg nem utangyartott, Mi 9 -nel ujabb keszulek is hasznalhatja ezt a tipusu akksit, sztem ezert elerheto ilyen minosegben Alin.
Viszonylag hamar megerkezett, 3-4 het talan.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
galervin93
addikt
Nos bő 3 év után elhagyom a bázist. A telefon továbbra is tök jól működik amúgy, kis kijelző színesedés bizonyos szögekben, meg két SIM-mel már merülget (eggyel sokkal jobb a helyzet). Megmarad tartaléknak. Kiváló ügynök volt.
Az utód egy Realme GT 2 Pro lett.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom nyitni a bootloadert... 99%-nál megáll...
elvileg 04.22-től már nyithattam volna, azóta kb kétnaponta próbálom.
Három féle programot töltöttem le, bár a régin ami az összefoglalóban van nem is találom az ilyen opciót...Az Mi fiók és a Xiaomi fiók között mi a különbség?
Valamelyiken a helyreállító email címet nem engedi megerősítőként alkalmazni, mert azt írja, hogy az másik fiókhoz tartozik... de azzal vagyok bejelentkezve a fiókba...Milyen másik fiókhoz rendeltem volna azt hozzá???
Ez utóbbit honnan, és hogyan lehet lenyomozni?
Esetleg cseréljek email címet is, vagy az újraindítja az 1 hónapot?Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
-
pvt.peter
őstag
válasz galervin93 #5943 üzenetére
Érdemes meghirdetni hardveraprón, függetlenül hogy milyen sérülések vannak rajta, lehet vkinek épp egy donor kell
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
galervin93
addikt
válasz pvt.peter #5942 üzenetére
Igen, jogos, de egyrészt ott lesz neki az a felhasználás, másrészt meg csak ott van bennem a kisördög, hogy nyomogatnék már valami újat... 3 éves, amúgy szépen teszi a dolgát. A hangszórója ami elég gyér már (kapja az ívet, sokat horgászom, por, nedvesség stb.), illetve a kijelző erős napsütésben nem igazán látszik jól.
Eladni nem tudom ld. kijelző, plusz az üveg hátlap is "pókhálós" (ez mondjuk vicces hetek-hónapók óta úgy lehetett már mire észrevettem, mert kemény tok van rajta, csak sejtem hogy egyszer pont az USB-csati kivágatával esett élre), meg hát masszívan látszik rajta a használat (karcok, kopás; peca nem a telefonok barátja ) szóval ezért terv a kamera+póttelefon szerepkör.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
pvt.peter
őstag
válasz galervin93 #5941 üzenetére
Ezen lehet segíteni kijelző cserével, szintén Aliról rendelhető, ha akarod még használni (érdemes olyantól rendelni ahol vannak visszajelzések, illetve jók az értékelései).
Nekem meg a kijelzőn vannak bizonyos helyeken beégések a Waze miattEz egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
galervin93
addikt
Nekem meg egy ideje elkezdett zöldülni a kijelző, felülről lefelé, amorf formában "terjed"... Kár érte, kiváló ügynök volt. Tudásra bőven elég a mai napig, nekem a töltéssel sincs gond (2 simmel mellett eddig is kellett etetni, nem érzem hogy feltűnően romlott volna). Valszeg maradok házon belül (11T) vagy off S21 FE, ezt meg befogom time lapse kamerának időjárás meg felhő videókhoz, nappali fénynél vállalható.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
morfondőr
őstag
válasz pvt.peter #5939 üzenetére
Nekem is már 3 éves, de azért a nap végéig még kibírja. Nagyon köszi a tippet, be is rendeltem egyet, meg az asszony Mi 9 SE-jéhez is ettől az eladótól. Semmi kedvem mostanában telefont cserélni, mindenre elég ez is! Hátha így néhány évet még kihúzok vele!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Lassan megütötte volna a 3 évet az akksi (illetve elég sűrűn kellett már tölteni is), így Aliról megpróbáltam egy viszonylag "gyári" csere akksit rendelni, talán sikerült is az alábbi képek alapján (a képek bal oldalán a régi, jobbon az új):
Teljesítményben egyelőre jónak tűnik, kíváncsi vagyok meddig bírja.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Faterkam
addikt
válasz Angeldust999 #5937 üzenetére
Szűz androidra nem tudom, hogy van e mód, de a sok felesleges kínai bloatware xart le lehet szedni, pl ADB Tools
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Angeldust999
csendes tag
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót,de a fele "kínai"...
Pár éve 9 Lite-om van és nem bírtam megbarátkozni ezzel a MIUI rendszerrel meg a sok felesleges appjaival. Még utolsó lehetőségként, mielőtt váltanék pl. Pixel 6a-ra, kérdezném
van lehetőség lecserélni az egészet "szűz" Androidra? Mert hardverileg a telóval semmi bajom. Az akksi is bírja még. Köszi. -
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném kitolni a telefonom használhatóságát, egy akku cserével és egy friss - custom - rommal.
Hol érdemes akksit cserétetni Budapesten, ahol jó minőségűt szerelnek bele, lehetőleg gyári vagy aközeli kapacitással?
Milyen romot érdemes feltenni, ami stabil? Most lineage os 20 van rajta, de az ujjnyomatolvasó nem az igazi. -
asdf74
tag
Sziasztok van vmi progi ami nem engedi a maxig tölteni az akksit?? Köszi
-
melyon
csendes tag
válasz Tomasz72 #5928 üzenetére
Tulajdon képpen csak azért, mert most még el tudtam aránylag jól adni.
Különösebb hibák nem voltak, akkut is cseréltem benne. (gyárit)
Az A33 5G kap még egy jó pár évig frissítést és talán még nem az amortizáló frissítéseket adják hozzá.... kb.ua. a kategória, csak új... 5G-t nem is használom... minek... max. tudja, de ennyi..
Az új Xiaomik amik tetszenének ebben a méretben és "vasban" már feltekert árakon vannak.
...ennyi...[ Szerkesztve ]
-
Tomasz72
aktív tag
Majdnem megkérdeztem, hogy miiiééért!?
Aztán elolvastam a tesztet, és igazából megértelek.
Samsung nekem is képbe került, de ennyire "le" nem merészkedtem.
A53, az érkező 54 árát sokallom, a 33 meg olyan pont egyensúlyban van.
Kicsit fura, hogy szinte minden A szériásnál felhozzák ezeket a mikrolaggokat, úgy, hogy a Mi 9-nél sokkal többet hoz a tesztekbe...
Én még várok, egyenlőre hibátlan. Ha vacakol, akkor azért van, mert 6-700 óra után már csak igényel egy újraindítást.Használd a samut egészséggel!.
Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
melyon
csendes tag
Sziasztok.
Nagyon köszönök mindenkinek minden hasznos hozzászólást.
Eddig voltam itt.... váltok A33-ra.
Üdv.mindenkinek. -
-
addikt
válasz zsola400 #5924 üzenetére
Van egy linked a gyári ROMhoz?
Mi kell hozzá, MiFlash?Újrateszem neki akkor, meg visszazárom a bootloader ha a gyári rom nem teszi meg (mondjuk még nem néztem utána hogy lehet-e és pontosan hogyan ;) )
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
zsola400
aktív tag
Ez nálam rendben van
Akkor nem gyári rom van rajta, Magisk 25.xx app kell, DenyList konfigurálás +USNF modul kell, de van Magisk topik -
Faterkam
addikt
Hát én napi szinten használom a Google Pay-t, mióta megszűnt a Gránit Pay. Ide kényszerítettek. Most kaptam új kártyát is. gond nélkül digitalizáltam. Én már nem is nagyon használok plasztik kártyát, csak a Google Pay-t
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
addikt
válasz zsola400 #5920 üzenetére
Hmm furcsa, a Play Protect Certification hiánya miatt volt, neked mit mond? Milyen verzió?
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
addikt
-
morfondőr
őstag
válasz pvt.peter #5916 üzenetére
Sajnos én sok helyen olvastam már, hogy akármelyik kínai termék utángyártott akkuja messze nem olyan minőségű, mint az eredeti, ezért sok esetben a ráírtaktól eltérően az eredeti kapacitásának csak a felét tudja új korában is. Persze lehet hogy valakinek szerencséje van és kifog egy valóban jót!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Faterkam
addikt
válasz nonamas #5912 üzenetére
Micsodaaa?
Itt kérem old hardcore Userek vanakMinek váltsak? Amoled kijelző, kitakarítottam a felesleges kínai Bloatware xarokat, az aksi 2 napot bír, igaz nem is nagyon csesztetem. E-mail, NFC, Budapest Go.
-
nonamas
csendes tag
Hétfői nappal én is elköszönök a társaságtól és a szerett telefonomtól.
Márciusban lenne 3 éve, hogy használom, de eljött az ideje a váltásnak.
Samsung Galaxy S21 FE lett az utódja, remélem ő is fog legalább ennyit bírni.
Szerintem már az utolsók között lehetek akik váltanak, mert sokan már leléptek.
Sziasztok! -
tusi_
addikt
Hello
Van egy MI9 Liteom es kb egy honap ota mindig ujra telepiti ezt a szemet APP Vaultot a telefon. Mindig letiltom, bezarom, torlom, de ujra es ujra visszajon.
Hogy lehet ezt a szemetet vegkepp letiltani?
Olvastam az itteni megoldast, de sajnos nem segit.[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
-
Uzi_Krom
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy valaki találkozott már azzal a problémával, hogy a Mi 9 lite törli a telefonszámokat?
Nálam 1 éve kezdődött és nem tudom rá a megoldást. A google fiókba vannak elmentve a telefonszámok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest