Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogil99
aktív tag
Sziasztok!
Mi9 Lite-on OTA frissítést megcsináltam, elment a ROOT róla.
Eddig ilyenkor FastBoot módban csatlakoztattam, mifalsh_unlock -al újra nyitottam, ekkor engedte, hogy ADB módban felrakjam rá a TWRP-t.Most:
Próbálom FastBoot módban a PC-hez csatlakoztatni, abban a pillanatban a telefon kilép FastBoot módból, elsötétül a képernyő és a jobb fölső sarokban megjelenik valami hangyányi olvashatatlan felirat.Valakinek van rá ötlete?
Korsp: majdnem irigyellek, az enyém meg kilép.
[ Szerkesztve ]
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
korsp
csendes tag
Segitség! A legutóbbi EU rom frissités telepitése közben fastbootban maradt a telefon. Minden gombkobinációt kiróbáltam,de semmi..Van valami megoldás hogy életre keltsem? Köszi előre is!
-
fehermokus
aktív tag
-
nagyúr
válasz eisento #5295 üzenetére
Próbáld ki a Bliss ROM-ot én már végig próbálgattam kb az összes CUSTOM ROM-ot, és ez bizonyult a leg jobbnak!
-
eisento
addikt
skacok letezik olyan rom amiben gyakorlatilag stock rom van es esetleg egy dupla koppos kijelzo ebresztes benne van. mas nem is kene a boldogsagomhoz oneplus utan meg mindig hianyzik a stock droid :S jelen pillanatban egy oxygen os temaval vegzalok
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
ktommy91
addikt
válasz zsola400 #5292 üzenetére
Már egy ideje csak használom a telóm. A masik is vagy 3 hónapig volt fent. Itt nem kell kcal, van sRGB meg DCI-P3 is, sound control sem hiányzik és néhány beállítással hasít a stock kernel is. Persze lehetne jobb is, de nem éri meg a rengeteg beleölt időt.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
kszthly
senior tag
Nagyon ráértem és újra feltettem egy teljes formázás után.
Azt kell hogy mondjam, hogy megérte.A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
nagyúr
válasz ktommy91 #5280 üzenetére
Próbáld ki tiszta telepítéssel, nálam nincsenek ezek amit írsz, Magisk 21,2 kell(de gondolom ezt tudod ahogyan friss TWRP is kell, hogy csak ez(ek) támogat(ják) a droid11et) a clipboard hozzáférés kérése meg MiUI 12.X sajátossága, már droid10.nél is így volt az összes olyan appnál ami hozzáfér a clipboard-hoz
[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
válasz DroiDMester #5277 üzenetére
Akkor OTA sem fog felmenni majd a global frissítés csak belső tárhely formázással?
Én sem nyomtam format data-t, masik-ról váltottam. FOD lassú mint a tetű, ahányszor megnyitom a chrome-ot rákérdez hogy hozzáférhet-e a clipboard-hoz, magisk telepítés után kifeküdt, lefagyott a zárképernyőn... Magisk uninstall után rendben működik. Nem vagyok HC user, de erősen beta ez még.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
ginola
addikt
Miuiandoid oldalán nem írják, hogy szükséges a format data egyébként. Az ottaniak szerint trwp esetén simán fel telepítsük az adott legújabb fájt.
Rengeteg applikáció adat, fénykép, telefonszám visszaállítása azért sok idő lenne! Gondolom nem visszaállítást csináltál a micloudból pl. hanem mindent újra raktál. -
kszthly
senior tag
Készültem rá, lementettem mindent, de végül nem volt szükség rá.
A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
nagyúr
-
kszthly
senior tag
Kikapcsoltam minden védelmet. (minta, ujjlenyomat)
Legújabb hivatalos TWRP (3.5)
Törlésnél csak a szokásosat, nem formáztam, nem töröltem systemet, sem belső tárhelyet.
Viszont a fájl kezelővel töröltem mindent, ami a régi romhoz tartozik. (android, miui, rejtett mappák...)
Aztán ment fel az új rom.
Mentésből nem állítottam vissza semmit, mindent újra belaktam.
Lehet hogy ez már túlzás, de volt rá időm és így a biztos.A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
Robertó79
tag
Adott egy mi9 lite készülék, magyar régión használom (12.0.3 stabil global), átraktam svájci és indiai régióra és oda meg jött frissités (12.0.5 nem telepítettem)! Mi a különbség a régiók között, érdemes váltani, mindegy melyket használjuk?
-
Kocsis Péter
csendes tag
válasz DroiDMester #5261 üzenetére
Sima mi flash hiba üzenettel le@llt. Nem ment végig a Flash el és. Fastbootban ragadt és csak a kínai PC suite volt jó. Sokmindent prób@ltam
-
nagyúr
válasz Kocsis Péter #5260 üzenetére
A sima MiFlas is feltette volna, de amúgy meg sz.tem nem is kellett volna az sem, csak egy friss TWRP meg egy format DATA
-
crok
nagyúr
válasz Kocsis Péter #5258 üzenetére
..aha.. szabad tudni hogy hogy? Hatha tanulhat a nep belole..
-
Kocsis Péter
csendes tag
Face csoportban segítettek, megoldódott
-
Kocsis Péter
csendes tag
Üdv. SOS segítséget kérnék hozzáértőktől. A leírt hiba miatt próbáltam romot cserélnide a Mi 9 lite telefon fastboot módban ragadt. Bármennyiszer újraindítom mindig fastboot-ba megy. A hardverapro fórumos TWRP telepítés elindítása után hibát jelzett majd ezután jeletkezett ez a gond. Hogyan lehet rendbehozni???
-
littlerock
aktív tag
válasz Kocsis Péter #5255 üzenetére
Ez esetben simán a telóra mentenék, aztán másolnék/áthelyeznék a kártyára...
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
Kocsis Péter
csendes tag
válasz gixxergabi #5254 üzenetére
Kártyacsere is volt már. Random előjön a hiba. De főleg fotózáskor
[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
válasz Kocsis Péter #5253 üzenetére
Nem lehet hogy a kártya rossz, és azért fagy ha arra próbál menteni?
-
Kocsis Péter
csendes tag
válasz littlerock #5252 üzenetére
Ilyen gondom nekem is akadt. Szívesen veszek javaslatokat rom frissítésre.
A masik gondom hogy fotózáskor néha lefagy a telefon, ami után ha újraindítom nem látja az sd kártyát. Többszöri újraindítás után sd kalártyát látja viszont eltűnnek már elkészült, kártyára menrtett fotók. -
zsola400
aktív tag
válasz littlerock #5249 üzenetére
Az csak a frissítés, a teljes romot 2.4Gb szed le, az mehet fel rá.
-
gixxergabi
senior tag
X-protector üveget használ vki? Annak is ilyen béna hatalmas kamera kivágása van?
-
eisento
addikt
en leszedtem a romot feldobtam telora nalam megszuntek a mikrolagok megint smoothabb a rendszer ^^
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Faterkam
addikt
válasz huberpe #5243 üzenetére
Az összefoglalóban is benne a link, hogy honnan lehet leszedni a legfrissebb Romokat! Nézd meg neked melyik van fent. Global Stable, EEA Stable stb...
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
huberpe
aktív tag
válasz gixxergabi #5241 üzenetére
hozzám még a 12.0.4 sem érkezett meg.
-
nagyúr
válasz gixxergabi #5241 üzenetére
Ezt már kár volt kiadniuk! Már az ANDROID 11.nek kellett volna most a hetekben érkeznie. Bár STABIL Droid 11. kb majd áprilisba lesz csak.
-
Diabo6
senior tag
Sziasztok!
Nem rootolt készüléken ha nyomok egy wipe all data-t, akkor mik törlődnek? Ez nem egyenlő a factory resettel ha jól tudom. Beállítások, képek stb megmaradnak nem? -
kmarci25
veterán
válasz Bitpalace #5235 üzenetére
Nekem a kijelzőt ő cserélte: hardverapró - Tötet.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
szpali
addikt
válasz Bitpalace #5235 üzenetére
https://www.miuiszerviz.hu/miarlista.html
vagy
https://xiaomiszerviz.hu/xiaomi-mi-9-lite-szerviz/továbbá
https://xiaomimobilszerviz.hu/#szerviz
https://xiaomiszervizshop.hu/szerviz/iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
Bitpalace
senior tag
Helló!
Valaki tud mondani egy hivatalos szervizt ahol a hát lapot és a mikrofont kicserelik nekem?
Köszönöm!
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz DroiDMester #5232 üzenetére
Sikerült. Csak nem akart a wifire csatlakozni
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
qge
aktív tag
Sziasztok, kamera üveget cserélt már valaki? Mennyire gáz?
-
nagyúr
válasz BLUE TORNADO #5230 üzenetére
egy másik xiaomi telón be tudsz azzal a fiók adatokkal jelentkezni?
Valószínű nem jól írod be az adatokat, ha jót írnál be akkor mennie kell! Azt meg gondolom tudod hogy aktív net kapcsolat kell hozzá, tehát vagy mobilnet vagy otthoni wifi hálózatra kapcsolódva!
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Csináltam egy gyári visszaállítást a telefonon, mivel szeretném elajandékozni. Bekapcsoláskor kéri a Mi Fiók jelszavát. Hiába beírom, nem fogadja el. Van ez ellen valami más megoldás?Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
kszthly
senior tag
válasz fehermokus #5226 üzenetére
Kínai fejlesztői rom. (xiaomi.eu, MiuiMiX stb...)
20.12.09.
Tegnap este tettem fel.[ Szerkesztve ]
A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
kszthly
senior tag
"It's LAST Android 10 update for Redmi Note 8, Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9 Lite, Mi 10T/Pro, Mi 9T Pro, Mi 9 Pro. Next updates with Android 11.
Due to preparing for MIUI 12.5 release MIUI beta updates are suspended starting from 14th December"A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
ginola
addikt
A legújabb EU dev. Rom- van másoknál sem működik az automatizált feladatok?
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz DroiDMester #5220 üzenetére
Ha annyira kíváncsi vagy, akkor halkan megsúgom, hogy a Lite-ot el akarom ajándékozni. Nem arra voltam kíváncsi, hogy melyik a jobb/rosszabb...
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
crok
nagyúr
válasz BLUE TORNADO #5219 üzenetére
Erre van a Mi Mover, a költözés app [1] [2]. De erre azért vannak még lehetőségek, pl. az egyiken a file manager-ben bekapcsolod az FTP-t a másikon meg csatlakozol hozzá.
De a játék mentésekkel bajban lehetsz.. ha ugyanis az app készítője explicit letiltotta a menthetőséget akkor max. úgy tudod átvinni a játékállást hogy vagy root-olsz és Swift Backup-ot vagy esetleg Titanium Backup-ot (vagy hasonlót) használtsz vagy ha nincs root akkro a játék saját megoldását használod, pl. Play Games-be, Facebook fiókba, egyéb megoldásba mentesz és onnan állítod vissza.. Ez minden appra vonatkozik egyébként.. mármint hogy ha letiltották a menthetőséget akkor neked kell kitalálni hogy milyen egyéb úton oldod meg (gyorsteszt: amit a MIUI saját Backup-ja nem tud elmenteni abban 100% hogy le van tiltva. Mellesleg ezt a fajta mentést utána mozgathatod is.) -
nagyúr
válasz BLUE TORNADO #5219 üzenetére
mi értelme volt ennek a cserének? kb SEMMIVEL nem jobb a RN9S
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Lecseréltem a telefonom. Az utód egy Redmi Note 9S
Lehet olyat csinálni, hogy a Mi9 Lite-on lévő képeket, videókat, zenéket, játék mentéseket valami módon áttenni a Note-ra? Nem USB-pc kombóra gondolok, hanem valamilywn kábel nélküli küldésre. Nem is a régi Bluetooth küldés-fogadásra gondolok.Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
Norby86
őstag
Na ezt nem tudtam hogy ez itt így működik. Most át állítottam, köszi az infót nektek. Aztán majd kiderül hogy segített e. De remélem.
-Norbi-
-
Norby86
őstag
Most hogy pár napja használom ezt a 20.11.25-ös EU dev. romot, előjött egy problémám amire eddig nem figyeltem. Amikor a képernyő lekapcsol, a viber üzenetek nem jönnek meg. Csak amikor feloldom a képernyőt. Erre van valami beállítási lehetőség a MIUI 12-ben? Értelem szerűen automatikus indításba tettem a vibert ahogy szoktam és le is lakatoltam.
Másik gondom egy programmal kapcsolatos, egy bizonyos Blokada programmal. Használ valaki itt ilyet? A gondom ezzel az, hogy a messengerben és pár appban ugyanúgy vannak reklámok, bármelyik hostot választom a blocklistból.
-Norbi-
-
huberpe
aktív tag
válasz gixxergabi #5212 üzenetére
nálam be van kapcsolva az automatikus mentés. a megoldás eddig az, hogy átszoktam a miui galéria app-ra és a photos-t csak akkor indítom el, ha szinkronizálni akarok.
egyébként csak akkor produkálja ezt a duplázást, ha fut a photos a háttérben. ha kilövöm teljesen az appot és úgy fényképezek, akkor normálisan működik. -
gixxergabi
senior tag
válasz huberpe #5211 üzenetére
Nekem ilyet nem csinál. Bár nincs bekapcsolva az automatikus mentés, amit feltöltöttem az már nincs a telón. Nem lehet, hogy neked telón is van, meg a felhőben is, ezért van duplikáció?
De.
Most közben feltöltöttem egy képet, és már nekem is 2 ugyanolyat mutat, az egyik felett ott egy felhő ikon nyíllal a közepén (az ami a telón van és fel lehet tölteni) a másik felett nincs (az ami már a felhőben van).[ Szerkesztve ]
-
huberpe
aktív tag
lazán kapcsolódik ehhez a témához, hogy nálam most friss miui12-vel és gyári visszaállítás után is azt csinálja, hogy a google photos minden képet duplán jelenít meg. van egy normál méretű meg egy 0.7mp-es. miui 11-en is ezt csinálta, reménykedtem benne hogy javítják.
erre valami tipp esetleg valakinek? -
pvt.peter
őstag
Köszi újból a tippet, régebben sokkal jobban benne voltam az ilyenekben amikor Samsung Galaxy SII -m, meg Xiaomi Redmi Note 3 Pro -m volt, azóta megkoptak ezek az információk, illetve egy picit mindig van egy márka/készülékspecifikus lépés is, akár modellen belül is, pl. verzióváltáskor.
Ezt a módszert fogom preferálni, számomra ez a legegyszerűbb:
"Vagy hagyod OTA-n frissülni, aztán max. patch-eled a ROM-ból a boot.img-t és flash-eled fastboot-al megint."Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
crok
nagyúr
válasz pvt.peter #5202 üzenetére
Egyszerű amúgy a dolog, csak ne engedd OTA-n frissülni és használj TWRP-t: ROM-ot letöltöd, Magisk zip-et letöltöd, TWRP img-t a telefonon tartod, TWRP-be újraindítod, ROM-ot dirty flash-eled, Magisk zip-et flash-eled és nem felejted el a végén a TWRP-t is flash-elni az img-ből ha esetleg felülírta volna a custom recovery-t (TWRP) a gyári Mi Recovery-vel. Vagy hagyod OTA-n frissülni, aztán max. patch-eled a ROM-ból a boot.img-t és flash-eled fastboot-al megint. Egyszerű mint az egyszeregy.
-
crok
nagyúr
válasz pvt.peter #5200 üzenetére
Egészen biztosan 99.99% hogy igen ha eleve gyári vagy valamilyen MIUI a ROM (és nincs benne pl. addon.d), hiszen az OTA ROM-ban levő OTA script a ROM-ban levő boot.img-t fogja feltenni, le se fogja s.*ni hogy mi van most fent és hogy van Magisk. Csak olyan ROM-okkal fog megmaradni amiben van OTA survival a Magisk-hoz (pl. addon.d támogatás), általában custom ROM-ok amik AOSP vagy LOS forrásúak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest