Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomasz72
aktív tag
válasz pvt.peter #5956 üzenetére
Szia! Kerestem ezt adatforgalom számlálót, de még olyan opciót se találtam, hogy kezdődátumot be lehetne állítani...
Réges régen, a Call Meter 3g-t használtam ilyenre, nem egyszerű beállítani, de itt a fórumon van használható leírás. Igaz Play áruházban már nincs fent, valamiért szúrhatta a Google szemét.Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
galervin93
addikt
válasz pvt.peter #5942 üzenetére
Igen, jogos, de egyrészt ott lesz neki az a felhasználás, másrészt meg csak ott van bennem a kisördög, hogy nyomogatnék már valami újat... 3 éves, amúgy szépen teszi a dolgát. A hangszórója ami elég gyér már (kapja az ívet, sokat horgászom, por, nedvesség stb.), illetve a kijelző erős napsütésben nem igazán látszik jól.
Eladni nem tudom ld. kijelző, plusz az üveg hátlap is "pókhálós" (ez mondjuk vicces hetek-hónapók óta úgy lehetett már mire észrevettem, mert kemény tok van rajta, csak sejtem hogy egyszer pont az USB-csati kivágatával esett élre), meg hát masszívan látszik rajta a használat (karcok, kopás; peca nem a telefonok barátja ) szóval ezért terv a kamera+póttelefon szerepkör.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
morfondőr
őstag
válasz pvt.peter #5939 üzenetére
Nekem is már 3 éves, de azért a nap végéig még kibírja. Nagyon köszi a tippet, be is rendeltem egyet, meg az asszony Mi 9 SE-jéhez is ettől az eladótól. Semmi kedvem mostanában telefont cserélni, mindenre elég ez is! Hátha így néhány évet még kihúzok vele!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
válasz pvt.peter #5916 üzenetére
Sajnos én sok helyen olvastam már, hogy akármelyik kínai termék utángyártott akkuja messze nem olyan minőségű, mint az eredeti, ezért sok esetben a ráírtaktól eltérően az eredeti kapacitásának csak a felét tudja új korában is. Persze lehet hogy valakinek szerencséje van és kifog egy valóban jót!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Faterkam
addikt
válasz pvt.peter #5890 üzenetére
Érdekes, a feleségem Redmi note 8 pro-jára is kint van több ugrásos frissítés, az se találta, de arra felment kézzel frissítve, igaz az már 11-en van amúgy is :/
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz pvt.peter #5797 üzenetére
EEA.ra még nincs kinn és sz.tem nem is fog jönni ha 8.hónap alatt nem adták ki!
tedd fel a
global verziót => miui_PYXISGlobal_V12.5.2.0.RFCMIXM_ceaf059ed1_11.0.zip[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
-
crok
nagyúr
válasz pvt.peter #5202 üzenetére
Egyszerű amúgy a dolog, csak ne engedd OTA-n frissülni és használj TWRP-t: ROM-ot letöltöd, Magisk zip-et letöltöd, TWRP img-t a telefonon tartod, TWRP-be újraindítod, ROM-ot dirty flash-eled, Magisk zip-et flash-eled és nem felejted el a végén a TWRP-t is flash-elni az img-ből ha esetleg felülírta volna a custom recovery-t (TWRP) a gyári Mi Recovery-vel. Vagy hagyod OTA-n frissülni, aztán max. patch-eled a ROM-ból a boot.img-t és flash-eled fastboot-al megint. Egyszerű mint az egyszeregy.
-
crok
nagyúr
válasz pvt.peter #5200 üzenetére
Egészen biztosan 99.99% hogy igen ha eleve gyári vagy valamilyen MIUI a ROM (és nincs benne pl. addon.d), hiszen az OTA ROM-ban levő OTA script a ROM-ban levő boot.img-t fogja feltenni, le se fogja s.*ni hogy mi van most fent és hogy van Magisk. Csak olyan ROM-okkal fog megmaradni amiben van OTA survival a Magisk-hoz (pl. addon.d támogatás), általában custom ROM-ok amik AOSP vagy LOS forrásúak.
-
Norby86
őstag
válasz pvt.peter #5119 üzenetére
Én szintén így jártam, még előző Xiaomi telefonomra is ilyet vettem, akkor tört le először nemcsak a bekapcsoló gombnál hanem a hangerő gomboknál is. Aztán vettem egy másikat erre a telefonra, de ugyan így jártam, bár ott csak a bekapcsoló gomb tört le. Szerintem ennyire szar anyagból csinálják.
-Norbi-
-
zsola400
aktív tag
válasz pvt.peter #4976 üzenetére
Az összefoglaló szerint rakd fel a TWRP, majd frissítsd le a legutolsó verzióra ezek közül, ha ezzel a TWRP-vel is titkosítva látja a belső tárhelyet akkor kell a format data.
Én AdAway-t használok reklám blokkolónak itt külső host listát is hozzá lehet adni a beépítet 3 mellett.twrp 3.4.0-08-13 pyxis by brigudav
[ Szerkesztve ]
-
roti86
őstag
válasz pvt.peter #4976 üzenetére
Nem tudom MIUI-n van e ilyen lehetőség valahol, de S10+-on megadható egy privát DNS (dns.adguard.com) cím, ami szűri a reklámokat rendszer szinten. Én ezt használom és nem kell root, nincs extra app, nem zabálja feleslegesen semmi az akkut.
-
Mercutio_
félisten
válasz pvt.peter #4970 üzenetére
Blokada megy root nélkül is, én tennék egy próbát vele (play-en is fent van, de a slim kitétel alapján lehet, hogy az kevesebbet tud, mint a honlapjukról letölthető, régebben a play nem engedte gondolom mert a google bizonyos reklámjait is blokkolta)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Faterkam
addikt
válasz pvt.peter #4020 üzenetére
Épp ma lőttem ezeket a képeket, kis telefonálás, Waze, youtube, és sok PDF. Én evvel teljesen elégedett vagyok. bár az android rendszer majd 4h! (EEA Global Stable, A10)
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
nagyúr
válasz pvt.peter #3817 üzenetére
Hali
Karcok, sérülések, törés, töltés, hívás ellenőrzés, hangaszóró ellenőrzés.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
arcsin
senior tag
válasz pvt.peter #3794 üzenetére
Mi a különbség az alkalmazásban regisztrált és az érintéses fizetésre regisztrált (digitalizált) bankkártya között?
A regisztrált bankkártyát csak a Simple alkalmazásban való fizetéshez lehet használni, a digitalizált kártyák a Simple alkalmazásban és érintéses mobilfizetésre egyaránt használhatók. A folyamat két lépcsős: először a kártyád adatait hagyományos módon megadva regisztrálod (elmentheted) az alkalmazásban, és ha megfelel a feltételeknek (kártyatípus, operációs rendszer, NFC funkció a készüléken, alkalmazás verzió), akkor egy következő lépésben regisztrálhatod érintéses fizetésre is (digitalizálhatod).Tehát be kell tudd digitalizáni, utána megy NFC-vel.
https://simple.hu/szolgaltatasok/Simple-kartya-Mobilfizetes/
Ha nincs OTP bankkártyád, az alkalmazásban igényelt virtuális Simple kártyával, annak prepaid egyenlegéről fizethetsz mobiloddalTehát így tud müködni csak, hogy prepaid kártyát kaphatsz és az megy NFCvel. Rejtély megoldva.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco X6 Pro - ötös alá
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Óra topik
- Projektor topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest