Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaboca0314
tag
Sziasztok! Lenne még egy kérdésem hozzátok...
felraktam a készülékre a 12.0.2.0 xiaomi eu stable romot, de ahogy látom már egyesek itt a fórumon is beszámoltak a 12.0.3.0 verzióról...
Az udater app-ban nem ír ki frissítést. Le lehet ezt tölteni valahogy, mármint az ota update-t? (link jó lenne ha van ilyen lehetőség) -
gaboca0314
tag
Uraim! Az összefoglalóban lévő Droidmester által összeállított parancsfájlban nem lehet az új verziójú TWRP-t felrakni, mármint szerkeszteni a parancsfájlt, és bele az új twrp.img-t? Mindenképpen fel kell rakni az ővét, és utána updatelni, vagy lehet egyből is?
-
gaboca0314
tag
válasz Atomgeszi #249 üzenetére
Tudna valaki egy olyan leírást linkelni, vagy készíteni ami részletesen, "szájbarágósan" leírja a bootloader nyitás, twrp telepítés, rom telepítés folyamatát? Én global romot használtam eddig, de a hívásrögíztő hiánya miatt kénytelen leszek xiaomi.eu romot használni....
Előre is köszönöm. -
gaboca0314
tag
válasz dave_gahan #149 üzenetére
Én a beépített hívásrögítíő funkció miatt, kifogástalan minőségben rögzít, és ez nekem nagyon fontos. Ami az áruházból letölthető, azt nem lehet egy lapon említeni azzal amit a miui tárcsázó tud.
-
gaboca0314
tag
Fentebb kérdezték már (csak egyelőre nem jött rá válasz) de engem is az érdekelne, hogy fel lehet-e tenni rá egy miui tárcsázót, mondjuk apk-ból? Nekem nagyon fontos a hívásrögzítés és ebben a miui hívásrögzítője nagyon jó! Amiket a playből lehet letölteni, azok nem nagyon érnek egy lyukas garast se....Egy fórumon azt olvastam, hogy a Biztonság alkalmazásban az optimalizálás után megjelenik egy lehetőség a miui tárcsázó illetve sms app visszaállítására....Tudom sokat kérek de nekem ez döntené el a vásárlást....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest