Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobdetroit81
csendes tag
Jól értem hogy akkor nem lehet az updater progiból közvetlenül telepíteni? TWRP-ből kell mindenképpen?
Az nem világos, hogy ha így mindig felrakdosom minden héten az újat akkor nem lassul majd? (A tiszta telepítés nem jobb mint a windowsnál?)
A gyárit értem hogy csak updatel, de az Xiaomi.eu romnál is igy van?[ Szerkesztve ]
-
mosottsoder
csendes tag
Köszönöm szépen a helpet, sikerült a művelet
(#912) qge : Énis így gondoltam, úgyhogy azt is megcsináltam
(#913) rellif: a xiaomi.eu oldalon dev romok között találtam csak 11-est, tuti hogy vakon voltam azt azért úgyhogy inkább követtem Atomgeszi leírását párszáz hsz.-el fentebbről, és raktam rá 10-est. Végülis baj nem lett belőle
Egyébként ehhez képest a global 11 ami előtte rajta volt kb. béta verizónak tűnt
-
mosottsoder
csendes tag
-
jimi0303
csendes tag
Gearbest volt igen, tudom, hogy a Paypal nagyon rosszul vált, úgy 65k-t írt, gondoltam átteszem kártyakibocsátóra, akkor lemegy olyan 63-ra, az OTP csak jobban vált, mint a Paypal. Ehelyett levont 67000-et, már kérem is vissza a pénzt, gondolom pár forintot még bukni is fogok, mert visszafelé is váltani kell.
-
jimi0303
csendes tag
-
Winnie The P
őstag
Az 1 percre az alvó módot értettem, Tudom az más, mielőtt valaki kioktatna. Most annyit próbálok még ki, hogy a tok felső részén van egy keskeny kivágás a szelfikamerának, és ezt letakarom.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Atomgeszi
nagyúr
Áj Feladin.
Nem rosszból írtam amúgy, csak tisztánlátás végett, hogy ő a konkrét Mi9Lite ra való rom verzióra kérdezett rá, ami csak ezen a készüléken van. És hát sajnos ott sincsen MIUI tárcsázó.
Azok az idők már elmúltak. Beálltak a szürke hétköznapi gyalult OS-ok közé.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
nagyúr
-
szunyi777
őstag
-
Atomgeszi
nagyúr
Tehát TWRP telepítés Format data, aztán restart, és utána ROM telepítés és ott megint
- Válaszd a Wipe menüpontot, majd az Advanced Wipe opciót
- Jelöld be az alábbiakat: Dalvik/ART Cache, System, Data, Internal Storage, Cache, !! EZEK MIND KELLENEK?????
- Húzd el alul a csúszkát jobbra (Swipe to Wipe)
- TWRP főmenüjéből válaszd a Wipe menüpontot, majd az Format Data opciót, írd be: yes (ez eltávolítja az encryption-t a data partícióról)?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
dave_gahan
aktív tag
"de itt azért van még értesítési led is ami jelez mindent, és a gyári tokkal is teheted pofával lefelé mert túl ér a készüléken"
Ez mit jelent? Olyan erősen világít, h a fénye "szétterül", úgy értem, lehet látni a tokon?@atomgeszi: én csak leírtam, amit tapasztaltam. Ha nincs bekapcsolva a csíkozódáscsökkentés, akkor is laggol (a laggolás talán erős, inkább dadog/döcög, ahogy a scroll lassul).
Az AOD hiányos értesítés jelzéseire sokan legyintenének, ha lenne egy frontoldali, jól látható értesítési led... -
vrsptr
aktív tag
De, mégis van B20, csak oldalra kell húzni oldalt. Itt: Realme X2 EU Version https://banggood.app.link/3vJgALHNq1
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
dave_gahan
aktív tag
"A telefon amúgy így is jól használható de ne szóljuk már meg azokat akinek hiányzik a GDPR előtti világ ami sokkal tágabb lehetőséget kínál."
A világért sem, nem azért írtam, h megszóljam a romolókat. Viszont biztos vagyok benne, h sokan éppen azért romolnak, mert nem azt tapasztalják, hogy a "telefon amúgy így is jól használható"... A Mi 9T topicban is vki azt állította, h a teló "out of box" teljesen rendben van...ami enyhe túlzás.
Mindegy. Lapozzunk. -
nagyúr
-
szunyi777
őstag
Én is full nandroid mentésre gondoltam a twrp ben, de jelenleg ez a funkció nem megy EU MIUI 11 9.10.31 esetében a descrypt miatt sajna.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
Nincs is gond vele, minden szuperul működik, nem az a baj. Ha romolni akarok akkor arról nem tudok mentést készíteni és lakhatok be újra új rendszert. Állítólag a global működik a backup. Ha azzal se megy, akkor úgy is EU lesz egy darabig amíg nem lesz stabil aosp rom.
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
rellif
senior tag
Erre válaszoltam "Eu romban a GDPR miatt pár dolog nem müködik pl hivásrögzités."
EU ROM nekem a Xiaomi.eu
Jól írtad a másik global az a V11.3.2.0.PFCMIXM jelzésű.
Innen tölthetőek a ROM-ok,ha esetleg szükség lenne rá.[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
Tudom, sajna. Global-on vagyok, és kurvára bosszantó, hogy veszek egy telefont 90k-ért, majd rájövök egy idő után, hogy a szoftver ami rajta van nincs kész teljesen. Aztán nemsokára kapsz egy frissítést, bízol abban, hogy egy jobban működő telefonod lesz. Ami ezek után ismét csak álom marad.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Noukoum
veterán
-
Winnie The P
őstag
Akkor ebből kiindulva sajna az Mi 9 lite sem fog normálisan műkodni soha. Mert ha akarták volna akkor már két honap elteltével javították volna.
-
aprokaroka87
nagyúr
" Nem is értem hogy a Xiaomi miért nem teszi lapátra azt a fejlesztő csapatot és szed össze egy normális brigádot. "
Esetleg abba belegondoltál már hogy pont a "főnők" miatt lehetnek benne hibák?
Nem tudjuk hogy mi a munkarend, lehet pl a fejlesztők tudnak a hibáról, ám a főnőkség meg "megtiltja" a javitást.
Vagy azt az utasitást kapják hogy egy kővetkező update-ben javithatják csak ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest