- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Antonius1978 #69 üzenetére
Egyértelműen az Apocalypse volt a játék csúcsa Julian Gollop fő műve. Iszonyúan komplex részletes várossal. (Minden épület külön támadható, külön céggel, infrastruktúrával stb)
Maga a légi harc, a földi harc, bázisharc is sokkal részletesebb volt minden téren... és tényleg nagyon eltalálták a technológiákat.
Pont az Enemy Within előtt játszottam ki, és más világ volt még az... de az EW is bejött, főleg a DLC-vel. A mechákkal imádtam menni
Egyetlen bánatom az volt, hogy nagyon gyenge volt a kereskedelmi rész, a mikromenedzsment, és eléggé megvolt kötve a kezünk a kasztokkal.Tudom ez a régi UFO, de én szerettem a szabadságot, hogy inventoryba pakolhatok mindent, sőt a páncélokat részenként lehet összerakni. Tényleg mindent meg lehetett csinálni abban a játékban. Sőt mikor átjutottál az idegen dimenzióba, teljesen új játékélményt kaptál... az Endgame annyira nem jött be, de az egész vége nagyon állat volt
és akkor még nem is pörgött ki a teleportáló cucc, meg az óriás épület méretű csápos valami amit lehoztak a városra....
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy olyan PC-exkluzív folytatás, ami hozza az elődök színvonalát, jó a sztorija, koherens, mégis rengeteg újat tud mutatni még a hardcore rajongóknak is. Néhány apró hibáját pedig meg lehet bocsátani.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple TV eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest