Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

válasz Antonius1978 #69 üzenetére

Egyértelműen az Apocalypse volt a játék csúcsa Julian Gollop fő műve. Iszonyúan komplex részletes várossal. (Minden épület külön támadható, külön céggel, infrastruktúrával stb)

Maga a légi harc, a földi harc, bázisharc is sokkal részletesebb volt minden téren... és tényleg nagyon eltalálták a technológiákat.

Pont az Enemy Within előtt játszottam ki, és más világ volt még az... de az EW is bejött, főleg a DLC-vel. A mechákkal imádtam menni :D
    Egyetlen bánatom az volt, hogy nagyon gyenge volt a kereskedelmi rész, a mikromenedzsment, és eléggé megvolt kötve a kezünk a kasztokkal.

Tudom ez a régi UFO, de én szerettem a szabadságot, hogy inventoryba pakolhatok mindent, sőt a páncélokat részenként lehet összerakni. Tényleg mindent meg lehetett csinálni abban a játékban. Sőt mikor átjutottál az idegen dimenzióba, teljesen új játékélményt kaptál... az Endgame annyira nem jött be, de az egész vége nagyon állat volt :D és akkor még nem is pörgött ki a teleportáló cucc, meg az óriás épület méretű csápos valami amit lehoztak a városra....

Új hozzászólás Aktív témák