Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BatchMan
senior tag
"A terv az, hogy minden játék elérhető legyen digitálisan is, hiszen az Xbox One esetében ez már alapkövetelmény."
No ezt újra kellene fogalmazni: digitálisan = hálózaton
-
modd3r
őstag
Magyar nyelvű a rendszer?
-
Kaiku
senior tag
Ez mekkora kövület duma! Miért 3-4 év? Mert ezt kell minden újdonságra mondani? Már most is jól működik a PS4. December elejéig minimum 4 igen jó játék lesz még hozzá. Idős se lesz addig a többit kijátszani.
(#36) dreampage
Hát ez az! Ennyit az MS-ről meg a One "előnyeiről".
[ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
Például már lehetséges egy USB eszközről szinte bármilyen formátumú videó lejátszása - Ezt a 360 is tudja?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Az a baj, hogy a szolgáltatások fele így is csak az USA-ban elérhető... az MS kb. magának korlátozta be a piacot ezzel, nagyon bíznak az amcsikban.
-
törölt tag
2 x360-am is van, de engem a kinectnél elvesztettek. A "nappali" szolgáltatások sem érdekelnek.
-
Diopapa
addikt
" Microsoft szerencsére hamar felismerte, hogy a vásárlók egy részének nincs szüksége a Kinect mozgásérzékelőre"
Bocsánat, ez az évszázad vicce.. Kb mindenki előbb felismerte az MS-nél..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Polllen
nagyúr
válasz Chereiose #40 üzenetére
Szerintem nem, bár ez azon múlik majd, hogy a nappaliba sikerül-e betuszkolni a casual rétegnek egy pc-t (akár apu-val) meg hogyan terjednek a nagy felbontású TV-k. 4K-n tuti élmény lehet a 720p/900p.
Amíg veszik a népek, nem lesz új generáció.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Chereiose
addikt
Kíváncsi leszek rá, hogy ezeknek az új konzoloknak lesz-e akkora èletciklusuk, mint a mostaniaknak.
-
AndrewBR
senior tag
-
llll
senior tag
én is az xbox felé hajlottam inkább
egyrészt mert anno hasra ütve a 360-at választottam a ps3 helyett és teljesen meg voltam elégedve vele
másrészt sztem is vhogy sokkal jobb érzés az xbox kontrollerét kézben tartani
(már aggódtam hogy ez biztos csak az én hülyeségem, meg elfogultságom, de most megnyugodva olvastam a cikkben hogy nem az )
és végül, de nem utolsó sorban az öcsém úgyis ps-drukker és valszeg most is meg fogja venni (majd vmikor) a ps4-et
tehát az is meg lenneviszont némileg megdöbbenve olvastam, hogy az oculus rifthez mindkettő kevés
pedig nálam ez lett volna a végső perdöntő részlet
de így most egyelőre konkrétan le is tettem a konzol vásárlásról[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
laceszgamer
addikt
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Fitzgerald #34 üzenetére
Épp az előbb értem haza, MM-ban is jártam, és én is láttam, hogy ott virít a polcon már.
-
Fitzgerald
veterán
Media Marktban már egy hete láttam Xbox One játékokat, és kontrollert. Mi ez a magyarországi premier?
-
HKorn
veterán
ezek az új gen-ek is majd kb 3-4 év múlva forrják ki magukat, mint az előző gen esetében is, addigra jönnek majd a hw-t kihasználó szép gamek, meg lesz annyi használtan is, hogy megérje venni ilyet, addig még kicsit sokallom az árukat.
Run&Ride
-
Dexter-2000
őstag
jó van... ki vesz ilyent ?
Szép napot!
-
hemaka
nagyúr
hülyevagyok áruházban is ennyiért lesz, de 15hónapra (vagy kevesebbre) el lehet hozni 0% THM-re, az elég baráti úgy, ha esetleg érdekel valakit.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem mindig is a Gran Turismo volt az etalon, meg az MGS.
De a HALO miatt meg muszáj az xbox is. Mondjuk egy frankó Resident Evil nálam rögtön eldöntené, hogy melyiket vegyem, hacsak egyikre jelenne meg, de csak akkor, ha a második epizód hangulatát hozná, de valószínűleg a mostani igények miatt, inkább az akció kerül előtérbe lassan mindenhol.Jó volt anno rejtvényeket fejtegetni. Ide-oda rohangászni a zombik között a rendőrségen és megtalálni a megoldást, persze eszeveszett horror hangulat alatt.
-
syl5
őstag
Való igaz, hogy a box felé húz a szívem. Szeretem nagyon a forzát, és kényelmetlen a kezemnek a ps controller analog elhelyezkedése is.
Viszont racionális döntést szeretnék hozni, és régi igazi vágyam a gran turismo.
Akkor mit csináljak? Mondjuk az évben még annyira nem veszélyeztet szerintem a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Dönts az exkluzív játékok alapján. Mondanám, hogy a körítés is számít, de jelenleg egyik sem nagy szám magyar acc-l.
Ezt a ki honnan jön, meg merre tart dolgot engedd el a füled mellett. Pc-ről jövök, de xbox-t veszek a halo széria miatt. Ps exkluzívok nem mozgatnak, (a Last of us-n kivül, de azt végig toltam ps3-n), így hiába erősebb...
-
törölt tag
Még mindig nem döntöttem, hogy melyik legyen, ez vagy a PlayStation 4. Még várok egy-két évet aztán a nyertest elviszem egy körre.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az a forza kép elég brutális, de a youtube-on megnézve pár real time gameplay-t, viszont néha elég gagyinak tűnt a grafika.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
major nelson oldalán volt hír, hogy sok app jön ONE-ra, és a listában ott volt a Filmbox live, ami egész jó, és magyarul is elérhető lesz. Több nem hinném, hogy lesz egyenlőre. ITT a lista. szerk: most látom, hogy a Filmbox live is csak xbox360, szóval még az se lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
A szoftveres oldalon kimaradt egy lényeges dolog: mi a helyzet az online TV műsorokkal és videónézéssel rajta kishazánkban? Nálam speciel nagyon sokat nyomna a latba a dolog....gondolom a skype ugyanúgy működik meglévő acc-al Köszönöm a válaszokat előre is.
A magyar áruház tényleg pofás dolog, igazából ez lenne a normális minden esetben. Játékok tekintetében nem nyilatkozom, van amit megnéznék, de nincs igazi kedvenc a "zöld oldalon".A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
dunc
nagyúr
Éljen!!!
-
Polllen
nagyúr
Helyes!
"mindenféle trükközés és számolgatás nélkül, forinttal fizethetünk a játékokért a megszokott módokon" Inkább maradok a külföldi lemezes játék akcióknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Nintendo Switch OLED garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest