Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
sutyesz96 #92 üzenetére
Nem értelek, és nem is foglak.....A Sony egy elkényelmesedett trendet követett, mint egyeduralkodó, ezért sem lett nagy durranás a PS3.Az új konzolok között egy adott játékon belül pedig nem lesznek eltérések, azért ölne mindkét cég ha a riválisén jobban mutatna.A platform játékok ez alól kivételek persze, de gondolkodni is kéne néha, nem elfogultan véleményt nyilvánítani....
-
tomee007007
addikt
Sajnos valóban el lesz tolva
-
gianni85
veterán
Szerencsére még jön annyi játék 360-ra, hogy kibírjam akár jövő nyárig is.
-
Gergosz2
veterán
hát így már nincs igazán hír értéke a dolognak, mert eddig is tudtuk, hogy nem lesz globális start.
-
GeryFlash
veterán
Az egy csak egy plussz volt, nem a stílusa az ami a legnagyobb baj.
A Nokia nem ok nélkül szólt be nekik, a wp elterjedése nem a finneken múlik, ők aztán rohadt kis haszonkulccsal adják el a telefonokat, de hát az ms szarik arra, hogy fejlesztőket toborozzon, hogy ne legyen üres az alkalmazásbolt, hogy más gyártóknak is adjanak ki mobilt az ő OS-kel. A Nokián kívül a Huawei és a Htc évente kidob egy modellt mutatóba, de mondjuk a Samsung MÁR nem. Egy helyben toporognak, nem sok újat tud csinálni a Nokia sem, ha még 2 évig ez marad az OS ugyanilyen üres alkalmazásbolttal.
A windowsos surface tabletnek se kellett volna buknia, ha mondjuk korrekt áron adták volna, nem 1 hanem 3 év garival, komolyabb belsővel. De persze megmondták, csak azért bukott meg, mert nem volt benne [outlook].
A windows 8 is egy vicc, a gépemen win7 van ami zseniális, míg a laptopomon gyári win8, és egyszerűen látom, hogy felesleges hülyeségekkel van tele. Modernizálni akartak, csak hogy a pc még egy jó ideig nem lesz tapicskolós (5 éve is voltak, most is vannak, nem fog egyhamar elterjedni). Beleraktak egy skydriveot, ami még értelmes dolog is lenne, ha nem lenne ennyire szarrágó az MS, konkrétan az ingyenes gooogle+ is korrektebb, pedig ott nem kell 30 ezret kifizetni OS-re. Aztán ott van, hogy pc-s OS-re appok, mint például index.hu-s app. Használta már valaki egyáltalán??? Az aerot bezzeg kivették akár a startmenüt, ami nem is lenne akkora baj, de francért nem lehet OPCIONÁLISRA megcsinálni? Ha akarja, akkor azt használja a user ami neki tetszik.
Az xbox meg már tényleg csak hab a tortán. Ilyen rosszul marketingelni valamit mesébe illő. Aztán amikor látják, hogy hoppá, elszámították magukat, az emberek nem érettek meg
korlátozásrainnovációra, gyorsan kivettek mindent. (Ugyanez lett volna a win8-cal is, ha lett volna ugyanilyen verseny, de ezért nem fog senki áttérni macre vagy linuxra, marad win7-en.)
Egyszerűen mintha Ballmer és csapata direkt akarna veszteni, ugyanazt a stratégiát követik mint a ps4, akkor simán sikeresebbek lehettek volna, hisz az x360-as tábor nagyobb mint a ps3-as. Ehelyett ők 100 dodóval többet kérnek, mert ráerőltetik a kamerát az emberre. Az is rejtély, hogy lett kétszer akkora a készülék...Lehet hogy Bill legjobb barátja, és már annyi pénzük van mint a szemét, és maximum halála után fog bedőlni vagy komolyabban meggyengülni a Microsoft, de szerintem ideje lenne váltani, és Ballmert nyugdíjaztatni.
-
Glenda
addikt
válasz
GeryFlash #80 üzenetére
Na azért. Ezek közül sok Gates idejében vagy még a tervezőasztalon se létezet, vagy még nem futottak be.
Ami pedig azt illeti hogy viselkedik, milyen az előadásmódja, szerintem laza és közvetlen. Valószínű a geekeket nem tudja megfogni (őket Soma, ScottGu, Hanselman, Russinovich, Hejlsberg meg Belfiore fogja meg), de egy keynotenak nem is az a célja.
Hozott hibás döntéseket, tény. Amikor elkezdte a Microsoft vezetését viselkedni sem tudott (szék hozzávágása a fiatalemberhez felmondás után, a Linuxos nyilatkozatok), de megnyugodott, vagy megtanult viselkedni.
A Vista utáni káoszt is helyesen kezelte le.
Amennyire én tudom, eltávolítani szinte lehetetlen, mivel Gates legjobb barátja és esküvőtanuja. Aki pedig a Microsoftnál szembe akar menni Gates-szel, az nem százas.
Csináltak ketten több olyat ami egyeseknek meredek lehet. Szerintem meg pont ettől nem lesz a Microsoft egy "öltöny-nyakkendős", begyöpösödött cég. Az IBM is brutális cuccokat csinál, mégis az emberek az Applet tartják lazábbnak, Jobs stílusa miatt. A világ már nem az, ami régen volt, a Microsoftnak is haladnia kell; el kell veszíteniük az "enterprise first" imidzsüket és "consumer first" céggé kell válniuk. Ezt Ballmer zseniálisan csinálja.
Egyébként ő is tisztában van vele, hogy röhögnek rajta, ő is röhög magán. Ez így a jó.
-
unrealnoise
senior tag
Tévedés. Állítólag a Sony már jóval a Microsoft előtt elkezdett kommunikálni az AMD-vel, azt is pletykálták, hogy kábé fél év elönyben van a Sony.
Amikor bemutatták konkrétan a PS4-et, mint gépet (fizikai valójában), olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a PS4-esből sokkal többet engedett a Sony előrendelői státuszba rakni. Mármint sokkal többet, mint amennyit a Microsoft az Xbox One-ból. Szóval a Sony valszeg sokkal jobban áll gyártás téren, más kérdés, hogy lehet így is el fog fogyni, sőt, az első napos vételek, tételek/raktárkészletek talán már el is fogytak a hírek alapján.
Persze valószínű, hogy a Microsoftnál is el fognak fogyni a készletek, csak hát nem mindegy, hogy a piacra kettő vagy ötven szál kolbásszal mész ki...
-
djculture
félisten
Ausztria.. gorenje hűtő helyett idén télen a xboxone behozatala lesz a divat...
-
nbg
senior tag
Nem lepodnek meg, ha a PS4 is ugyanigy jarna, es csak egy tucatnyi orszagban lenne elerheto meg iden. Gyakorlatilag ugynaz a HW, es jo esellyel itt -szerintem- ugyis az AMD a szuk keresztmetszet...
-
GeryFlash
veterán
Ballmer egy idősödő f*sz, az, hogy a win8-cal sok lét söpörtek be az annak volt köszönhető, hogy olcsóbban adták, mint a windows7-et (most is drágább egy win7). Ez az ember teljesen alkalmatlan cég vezetésére, a tablet törekvéseit az ms-.nek kinyírta (1 év garancia, mindenben rosszabb mint egy asus megoldás), és most a konzolját is. 2012ben még biztos voltam benne, hogy (akkor még) 720-at veszek, nem pedig ps4-et, most nincs az a pénz, amiért az xbxot választanám. A Nokia sem véletlenül küldte el őket a francba....
Az, hogy mi meg kis szar porfészek vagyunk hülyeség, érdekes a Sony miért nem így gondolkozik? Mert nem lőcsől ránk kamerát meg fos headsettet?
Szerintem amint meglesznek 2014 nyarára az új generációs konzolok eladási statisztikái menesztik Ballmert. Nem állítom, hogy könnyű dolga lenne 2013ban, de ennél csak jobban lehetett volna megoldani.
-
Raysen623
addikt
Hölgyeim és Uraim! Szerintem ezennel nyugodt lelkiismerettel megállapíthatjuk, hogy a Sony bizony kiütéssel győzött!!!!! Ez a mikrofos édes jó uram borogass!!!!! Steve Ballmert komolyan el kellene már zavarni a retekbe...meg a hozzá hasonló tehetségtelen tagokat is.....de most komolyan: ilyenkor nem sírják vissza Bill barátunkat???!!!!!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
callmeakos #75 üzenetére
Már rosszabb mint egy kabaré!
Az új AMD vga-k nem fognak késni, ennyi
-
callmeakos
veterán
Ez hányadik öngól, amit lő magának a Microsoft? Kezdem elveszteni a fonalat
-
SkyS1gn
félisten
hahahahah
-
blackydan
senior tag
Megy a kavarás rendesen, nem hinném, hogy ilyen híreknek fel kellene ülni
-
Glenda
addikt
A másik topicban azért megy a sírás, hogy ugyanannyi a gold, mint a nagy pocsolyán túl, mégis kevesebb mindent kapunk. Na most majd nem.
Csak az a baj, hogy az ilyen megmondóemberek véleményét felkapják az emberek, és az ilyenek miatt szívunk.
(nem rád, hanem a másik topicban fröcsögő emberekre gondolok)
-
-
sutyesz96
őstag
ha igaz a hír, ha nem, úgyis alázni fog a Sony.
-
foppa
tag
Azóta megjött a hivatalos bejelntés: 13 országban még idén novemberben, további 8-ban pedog valamikor a jövő év elején érkezik a konzol! Mi sajnos egyik csopartban sem vagyunk benne, így itt nem tudom, hogy mikor lesz belőle valami!
-
Glenda
addikt
válasz
marcell991 #53 üzenetére
Ballmer két féle képpen hagyhatja el a posztját, zsákban, vagy ha lemond. Arról nem ő tehet, hogy a média csak a kvázi negatív híreket hozza le, holott van 16 milliárd dolláros üzlet is.
A "szar vinnyóc" pedig olyan bevételek termelt, hogy a Surface leírás és a zsugorodó PC piac ellenére is a történelmi második legjobb eredményt produkálta a Windows részleg.
A Server Datacenter megdrágul, de még így is olcsónak számít, a rendszergazdik kérdés nélkül veszik.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy valami brutális durranást kihagytak még, valami még hiányzik, csak nem tudom mi. Halasztani nem fogják egyébként.
Aki meg hisz a pletykáknak, az így járt.
-
marcell991
tag
Ha kiderül a végén, hogy tényleg csúszik az Xbox, akkor Ballmer tutira röpül a Microsoft éléről, viszont az meg vicces, hogy a PS4 megjelenési dátumára meg pont hamarabbi időpontról vannak pletykák (október vége).
-
mikka07
tag
2 éve nem dolgozom, de előtte jól kerestem +volt mellete egy vállalkozásom is minden hónapban tettem félre ,de aztán jött egy sulyos betegség nem tudtam dolgozni 3honap művese kezelés ,akkor vettem egy psp-t a kórházi ágyon azzal játszottam, mostanában már sokkal jobban odafigyelek mire mennyit költök akkoriban simán megvettem egy 100k-s mobilt, játékonzolt ,videokártyát,ugyhogy mindenkinek azt tanácsolom amin lehet sporoljon ki tudja mit hoz a jővő.
-
mikka07
tag
Én biztos hogy egyik konzolt se veszem meg induláskor majd ha lemegy ára 70k-ra . ps1-et 1998-ban 45k-ért vettem,dreamcastet induláskor 72k-ért eladtam 30-ért ,playstation2 -t 2001-ben 125k-ért "made in japan"aztán három éve eladtam 17k-ért.2 napja vettem egy slim 320gb ps3-at az xbox360mellé. Mindegyik gépnek megvan maga előnye,de úgy vettem észre az xbox360 erősebb grafikában mint a ps3.A ps3-nak fakobbak színei és az élsímítás is jobb a boxon, jobb a kontrollere,de a ps3-é is egész jó, a ps3 sokkal halkabb nem is romlik el és ott bluray is .Mostanában pc-n játszok xbox karral az assasin creed3 full hd minden maxon sokkal jobban néz ki mint konzolon,hdmi kábellel rákötöttem a 117cm-es full hd tv-re ,ugyhogy aki nincs tele pénzel jobban jár ha vár 1-2 évet addig ki lehet birní a régi konzolokkal is, jön még a gta5,gt5 stb.Ugyhogy felőlem mindenki olyan konzolt vesz amelyik jobban bejön neki ps4 és az xbox one is nagyon jó kis gép lesz.
-
steven84
tag
NAGY KAMU! Nem kell elhinni.
-
putti
aktív tag
válasz
orion1025 #39 üzenetére
No igen ez így van. Én úgy vagyok vele, hogy ha csinálnának ezekhez a konzolokhoz egeret és billentyűzetet, akkor tuti nyerők lennének nálam, azonnal be is ruháznék egyre. De sajnos én még maradi vagyok és hiába tudok örülni egy gyönyörű FPS-nek vagy hasonló játéknak is konzolon, az undor akkor fog el amikor a kezembe veszem a controllert, mert onnantól kezdve számomra játszhatatlan lesz az amúgy nagyon is szuper játék. Ha jól tudom Xbox360-hoz készült ilyen billentyűzet-egér átalakítós megoldás, kár hogy ilyenben nem gondolkoznak az új konzolokhoz ( vagy mégis? ), szerintem tuti lenne. Aztán ha mégis elszánják magukat akkor én is azok között leszek akik örülni fognak.
-
kispecek
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #7 üzenetére
Szerintem meg egyáltalán nem is létezik az Xbox One.Ami idáig megjelent róla, az mind hamis
Üdv
oob
-
tDr1v3r
veterán
Egyelőre pár adaton kívül semmit se tudunk a konzolokról... lehet hogy megint el lesz baszva a PS4 API-ja, lehet hogy az Xboxé lesz fos, senki se tudja a deveken kívül (akik nem mondanak semmit se) hogy milyen különbségek lesznek a két gép között... meg ha van is nem most fog előjönni, hanem 2-3 év múlva amikor már kevesebb szufla lesz a hardverekben.
Carmack szerint ugyanaz a kettő, na most én jobban hiszek neki mint azoknak akik kreálják a pletykákat meg a népmeséket...
-
Glenda
addikt
Carmack szerint meg nem. Ha nem haragszol, inkább hiszek neki.
-
Jander
senior tag
válasz
matteo_szg #9 üzenetére
Így van, usában biztosan ott lesz novemberben, hogy másod és harmadrangú régiók mikor kapnak az új gépből az eddig is vitatott volt.
-
Jakesz
addikt
válasz
danikollar #33 üzenetére
Felsoroltál 2-t, ami benne van a 20%-ban
Ott van a Quantum Break, ami 100%, hogy jön PC-re, de a Ryse-ra is sok esély van. Más AAA kategóriájú exkluzív címet nem is nagyon kell várni az MS-től, hiszen már a 360-nál sem vitték túlzásba, itt meg még jobban elrugaszkodtak a játékoktól és a multimédia felé összpontosítanak egyenes arányban. A kinectes szutykokat természetesen nem veszem figyelembe.
-
CoDWaW07
őstag
Szép is lenne...
-
Jakesz
addikt
-
-
berVi
senior tag
De hat ilyenkor az szokott a kifogas lenni, hogy ezek a gepek a jatekrol szolnak
Mi az a 90%, amit itt nem fogsz elerni? Netflix meg amcsi sportkozvetites nyilvan nem lesz, de ehhez az MS-nek nem sok koze. Ha a UPC nem ad HDMI kimenetet, az megint nem az Xbox hibaja, nem fognak beletenni egy akarmilyen bovitofoglalatot csak azert, mert bizonyos szolgaltatok keptelenek szabvanyos megoldasokat tamogatni. Ezek mind specifikus, regiofuggo ficsorok, ha Xbox-on nem megy, PS-en se fog. Vagy ott eleve nem is letezo dolog. Jatekok teren meg semmivel nem nyujt tobbet egy PS. Jo, oke, 3 FPS-sel gyorsabb lesz a jatek, hurra.
Szerintem ezek helyett inkabb nezd meg, hogy melyikre milyen jatekok, milyen franchise-ok vannak, ertelmes dontest csak ez alapjan lehet hozni.
-
GALARDO
addikt
Ráér, úgy is jövő év végén tervezem, a váltást.
-
IG-88
tag
Speciel most nem erre a pletykára gondoltam, hanem az előzőekre amikre folyamatosan lecsap a Sony. Pártatlanul egyenlőre, de a PS felé húz a szívem, és nem a MS baklövései miatt, hanem mert hazánkban a zikboksz feature 90% soha nem lesz elérhető, cserébe nincs alacsonyabb ár. Kiváncsi leszek, hogy (magamból indulok ki), exkboksz kapc solj be-re mennyit szenvednék, vagy a hang alapú utasítgatásokkal, de még van sok gondom vele. TV-t mi nem igazán fogunk rajta nézni mert azt erősen kétlem, hogy pl a jupiszi médiakártyáját simán megenné a box és még sorolhatnám. Hozzáteszem: Szerintem!
-
berVi
senior tag
We're not covering that Xbox One delay rumour because isn't true. Still set for November in the UK (and thus presumably the US)
-
IG-88
tag
A negatív reklám is reklám, de ez már káros..Komolyan nem tudom, hogy képzelik ezt az egész marketinget ami most a zikboksz körül forog.
-
danikollar
őstag
Biztos valami hivatalos álláspontot kiad erről az MS, mert nem csak mi olvasunk pletykákat. Biztos, hogy ők is.
-
Jakesz
addikt
válasz
GeneraL_XTX #15 üzenetére
Csakhogy a magyar Live nem fog működni és a régiókorlát miatt trükközni sem lehet. Tehát használhatatlan itthon.
-
putti
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #15 üzenetére
Lásd #14. Teljesen nyugodt vagyok.
-
putti
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #7 üzenetére
Most nézem csak, nem neked akartam válaszba írni hanem új válaszként. Szóval ne vedd magadra
orion1025 : Na igen, valami kell a mai napra is ugye. Lehet ez benne a szenzáció
-
putti
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #7 üzenetére
Ez aztán a szenzációs nagyon nagy hír. Pár hónappal későbbre tolódik egy elektronikai kütyü megjelenése. Világvége "feeling" fogott el hirtelen. Ha így is lesz, a sok vérpistike és ámerikai versenyzők nem télen hanem tavasszal vernek sátrat a boltok előtt. Grat mindegyik kockának!
De komolyra fordítva a szót, a MI ( felhasználó ) szemszögünkből nézve nem tök mindegy mikor jelenik meg? Úgysem szólhatunk ebbe bele, majd amikor jön akkor jön. Persze egy kockafannak ezt nem lehet elmagyarázni....
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
matteo_szg #9 üzenetére
de ez eddig is így volt tudtommal.Pl nyílt titok hogy nálunk nem lesz idén hiatalosan Xbox One, sőt azt is megkockáztatom h jövőre se
-
matteo_szg
őstag
válasz
GeneraL_XTX #7 üzenetére
Annyiban valószínűleg nem kacsa, hogy bizonyos piacokra tényleg csak 2014 elején juthat el az Xbox One. Szerintem...
-
Jakesz
addikt
Jogosan csúsztatják el, hiszen ha egyszerre adják ki a PS4-gyel, akkor esélye sem lenne
-
GeneraL_XTX
veterán
Ez tuti kacsa...E3-on bejelentették már, hogy 2013 november, csak a pontos dátum hiányzik még.
-
Mr President
senior tag
Arról lehet szó, hogy a kisebb piacokon tolódik következő évre. Így a nagyobb felvevő közönség számára több példány jut. Kizártnak tartom, hogy a sonynak hagynák az egész karácsonyi szezont. Fájdalmas lenne az MS-nek.
-
.mf
veterán
Komolyan, volt még vmi az xboxnál, aminél nem ment az oda-vissza és a kavarás?
-
tomee007007
addikt
Biztos Sony-ék terjesztik
De én is kizárt dolognak tartom, hogy Karácsony utánra tolják.... -
Def26
félisten
OMG
-
Gergosz2
veterán
ez kizárt, azért nem hiszem hogy megengedhetnék maguknak, hogy a sony legyen csak a piacon új generációs konzollal a karácsonyi időszakban.
-
orion1025
őstag
Már megint megy a sz@rkeverés.....
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy pletyka szerint az Xbox One csak 2014-ben kerül a boltokba.
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest