Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
válasz
GeryFlash #80 üzenetére
Na azért. Ezek közül sok Gates idejében vagy még a tervezőasztalon se létezet, vagy még nem futottak be.
Ami pedig azt illeti hogy viselkedik, milyen az előadásmódja, szerintem laza és közvetlen. Valószínű a geekeket nem tudja megfogni (őket Soma, ScottGu, Hanselman, Russinovich, Hejlsberg meg Belfiore fogja meg), de egy keynotenak nem is az a célja.
Hozott hibás döntéseket, tény. Amikor elkezdte a Microsoft vezetését viselkedni sem tudott (szék hozzávágása a fiatalemberhez felmondás után, a Linuxos nyilatkozatok), de megnyugodott, vagy megtanult viselkedni.
A Vista utáni káoszt is helyesen kezelte le.
Amennyire én tudom, eltávolítani szinte lehetetlen, mivel Gates legjobb barátja és esküvőtanuja. Aki pedig a Microsoftnál szembe akar menni Gates-szel, az nem százas.
Csináltak ketten több olyat ami egyeseknek meredek lehet. Szerintem meg pont ettől nem lesz a Microsoft egy "öltöny-nyakkendős", begyöpösödött cég. Az IBM is brutális cuccokat csinál, mégis az emberek az Applet tartják lazábbnak, Jobs stílusa miatt. A világ már nem az, ami régen volt, a Microsoftnak is haladnia kell; el kell veszíteniük az "enterprise first" imidzsüket és "consumer first" céggé kell válniuk. Ezt Ballmer zseniálisan csinálja.
Egyébként ő is tisztában van vele, hogy röhögnek rajta, ő is röhög magán. Ez így a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy pletyka szerint az Xbox One csak 2014-ben kerül a boltokba.
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen okostelefont vegyek?
- YouTube
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Opel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest