Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave666
aktív tag
Köszi az írást
Szép grafika, jó játéknál tűnikDave666
-
RaZroX
addikt
-
poschm
csendes tag
Embertelen már hetek óta csak ezzel játszom és még mindig nem untam meg....tier9
-
RaZroX
addikt
Valahogy megoldható, hogy ismerőseimmel egy szerveren játszunk ?
This is the way
-
forras2
őstag
Végig olvastam a hozzászólásokat...
Ha a tankok sikerességéről beszélünk, akkor PANZERKAMPFWAGEN VI közismertebb nevén Tigris 1/2 volt a legsikeresebb tank.
88mm-es ágyúval szerelt harckocsi. Feljegyzések vannak róla, hogy 2224 méterről kilőtt 1 T34-es szovjet tankot.
Páncélzata is jónak mondható volt. Az alap páncélja 80mm-es volt, a lövegtorony páncélzata 100mm. 1 hátránya volt, a motor. nagyon sokszor bedöglött, elromlott.
Ekkoriban még nem állt rendelkezésre elég nagy teljesítményű dízel motor, így kénytelenek voltak benzines erőgépet bele tenni, és ez miatt vált ez hátránnyá a számára.
Eredetileg Maybach gyártmányú 670 LE motorral szerelték.A tankok számának a mérlege meg az oroszok felé dőlt.
1936-tól gyártották a németek a tankokat nagy erőkkel.
Saját vas nyerőhelyeik nem voltak, így azt importálniuk kellett, ez miatt sosem vették fel a versenyt a szövetségesekkel.
1936-tól 1945-ig a németek összesen 28k tankot gyártottak le.
Míg az oroszok csak 1941-től, amikor megtámadták őket a német hordák, csak akkortól 1945-ig több mint 38 ezer T34-est gyártottak le.Kár a játékot a valósággal összehasonlítani, sosenem lesz olyan, mert akkor unalmassá válik
-
mickemoto
őstag
Régebbi motorosok lehet emlékeznek rá, még a régi 286/386-os időkben volt egy felülnézetes tankos játék, ahol a kilőtt ellenséges tankokért különbőző zászlókat lehetett kapni, volt ami ideiglenesen plussz tűzerőt adott, volt amitől erősebb tankká válhattunk, de volt ezenkívül még sok fajta.Plusz még arra emlékszem hogy egy viszonylag kicsi négyszögletes pálya volt a játéktér.
Tudja valaki esetleg a címét?( sajnos már elfelejtettem)köszi
-
Misi1979
őstag
El lehet vele marhulni Én melóhelyen is-el tolom, most gyűjtök is3-ra
Azért az bírom, hogy realitást stb írnak egyesek, ez egy arcade, kicsit többnek akar tűnni, de nem más
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
D.Orion
veterán
válasz Habib[HUN] #39 üzenetére
Érdemes, csak légy nagyon türelmes, mert iszonyatosan bonyolult a játék. Minden tankhoz más-más szögelés tartozik. Gyalogosként se egyszerű az élet. Érdemes megnézni a két kiegészítőt is a Darkest Hours-t és a Mare Nostrum-ot. Az első a "Normandy" kieg a másik pedig Észak-Afrika. Hamarosan jön az RO2, talán ősszel.
-
D.Orion
veterán
válasz Habib[HUN] #37 üzenetére
Red Orchestra Ha sérülés modelt akarsz látni/érezni, akkor ez a te játékod. Tankokat harcban szögelni kell, különben véged. T34-el szögelt Tigrist sose lősz ki, úgy mint ahogy a valóságban is volt. Viszont Tigris se lövi ki a szögelt IS-2 -t. KV2 és ISU is úgy sérül ahogy a valóságban, és az ő átütőerejük is megegyezik azzal amitől a németek joggal féltek.
-
olcsii
aktív tag
válasz Habib[HUN] #34 üzenetére
Nem ma játszottam vele,szerintem még tél környékén igy már javithatták. Hetzerig jutottam. De elfeledtem a jelszavam igy már nem tudok belépni
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
olcsii
aktív tag
Emlékeztek a Panzer Frontra? Ps1 es játék. Szerintem annak volt jó sebzésmodelje!!! pedig már minimum 12 éves játék!!
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
D.Orion
veterán
válasz Habib[HUN] #14 üzenetére
A sebzésmodellnél meg egyszerűen nincs jobb konkurencia. Pontosan! MMO-ban nincs konkurencia! Egyébként meg van! Pl.: RO!
-
olcsii
aktív tag
Én úgy tudom, hogy a németek összesen 49 ezer tankot gyártottak ebből 1350 körül volt a tigris 1 és 494 tigris 2-es. És ugy tudom 44 ezer T-34 semmisült meg a háború folyamán a 49 ezerből. Én is játszottam a játékkal de én kiakadtam a láthatóságon. Sokszor ott ált előttem az uton és én nem láttam ezért simán kilőtt bár nem ma volt lehet hogy már javitottak.
-
Srodney
senior tag
detto egyetértek totál defektes az egész cikk,alább meg már akkora ökörségeket írnak hogy az nagyon fáj,főleg ahol már a tördöféselméletről meg a földipál fikázásrol esik szó.hatalmas baromság.egy tény van,ha vki az igazságot akarja hallani annak az olyan filmeket kell megnézni ahol veteránok mesélnek harci tapasztalatokrol. emlékszem az egyik ilyen doku. filmben amerikai sörmenesek mondták hogy sookal szivesebben ültek volna tigrisbe ert ha el is romlott gyakran sokkal modernebb volt és a legénységet védte páncél az esetleges átütö találatok ellen is,nem mint a shermanbe ami ugy robbant fel mint egy kukta=tommykukta...
-
Mukorka
addikt
Jó cikk lett Lehet laptopon nekiállok melóban
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
atti_2010
nagyúr
válasz yakuza.tora #3 üzenetére
Már tolom 2 hónapja, érdemes kipróbálni.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
remington2
senior tag
+1
Jók voltak a német páncélosok, de ez az übermensh - übertank mítosz alighanem már úgy is kiirthatatlan marad, vissza-visszatérő vitatéma. ( Amire egyébként a Földi Pál féle ponyvatörténelem-írók csak ráerősítenek azzal, hogy azt sugallják, ha lett volna még egy liter benzin és egy hét, a németek megnyerik a háborút. Tőrdöféselmélet v. 2 ).
Aki kicsit mélyebben belerágja magát a haditechnikába, érdekes és sokatmondó változásokat fog felfedezni a német páncélosok fejlesztésében a háború előtt és alatt, különös tekintettel '41 nyara után. Nem csak a sorozatba került típusokra, hanem a prototípus tervekre is gondolok, hiszen a nehéz-harckocsikkal már 37-től foglalkoztak a németek, de löketet csak a Barbarossa után kapott, és teljesen átalakulva forrt ki Tigrissé és Párduccá. Vajon miért? Tudniillik akkor találkoztak először a németek az orosz harckocsikkal, különös tekintettel a T34-esekre. Hatalmas lökést adott a páncélos-fejlesztésüknek mind minőség, mind darabszám tekintetében, hogy felvegyék a versenyt a ruszki cuccokkal. A Tigris és a Párduc lényegében egy közvetett tisztelgés az orosz harcjárműveknek, hiszen hatás-ellenhatás elv alapján ha nem lettek volna jó orosz eszközök, akkor nem kellett volna ilyesmire költeni.
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Habib[HUN]
senior tag
Az teljesen más lapra tartozik, hogy a legénység milyen képzett, és a harci módszerek mennyire kifinomultak voltak. Az oroszok, tény hogy anyagháborút vívtak. az emberi anyagnak nem volt semmi értéke. Viszont a T 34 egy kétség kívül előre mutató konstrukció volt. A döntött páncél, az igénytelenség, könnyű szervizelhetőség. A tigris vastag bőrű, nagy ágyújú harckocsi, ami főleg védekezésre alkalmas. A ferde páncél hiánya miatt szintén nem volt túl előre mutató fejlesztés.
Annó a francia tankok is papíron jobbak voltak mint a német állomány. Csak hát enyhén hülyén használták őket.[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
válasz Habib[HUN] #14 üzenetére
Ööö, ha jól tudom, EGY Tigrisre 10 T34 kilövés jutott. A másik meg a Diesel (T34) v. Benzin (Német tankok), illetve, a T34 Orosz viszonyokhoz készült, széles lánctalp, és ugye azért kellett annyit gyártani, mert anyagháború volt. Egy órás kiképzéssel már mentek is a frontra. Meghalni, persze.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
JoeYi
őstag
kösz az írást, már jön is lefele. Kíváncsi vagyok X3100-on megreccen-e
-
biggamer
veterán
Grat a teszthez ... rövid, de velős !!!
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
forras2
őstag
ez jó játék.
sok képet meg videót megnéztem róla....
feltelepítettem én is, de sajnos nem indult el, mert kevés hozzá a gépem -
nightmare13
őstag
Nem, A-20, Panzer 38 NA, M5 Stuart és Leopard a scout tankok. Tényleg őket dobálja be mindig alja tanknak, saját és klánom tapasztalata is.
Kitartással természetesen minden tank elérhető (kivéve premium), csak győzze idegekkel az ember ^^
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
biggamer
veterán
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
válasz nightmare13 #1 üzenetére
Ilyen kis tierű tankokat általában csak akkor tesz be a nagyok közé, ha szakaszba vannak / 3 fő / valami erősebb vassal.
Kivéve talán a Leopard, de az direkt scoutolásra van kitalálva.Nekem nincsen prémiumom / nem fizettem semmit ... azt hiszem április 12.-én indult a rendes game / és már Tier 8-as kategóriájú T32-m van.
Játszani kell sokat és ésszel, nem eszetlenűl mindig és csordogál a TP és a Kredit is.
-
xedos
addikt
Imádom a Tigrist de...
A páncélzata erős volt, de nem döntött! Nagyon nehéz volt -itthon is elsüllyedtek sokszor!
A motor relatív gyenge és sokat fogyasztó. A harckocsinak nagyon nagy volt a karbantartás igénye, bonyolult és drága volt. (első 5km után, majd 15km-enként zsírozni a kerékcsapágyakat) 250.000márka körüli az előállítási költsége -a Párducé kb a fele!
A három sor kerék, oldalról védte a harckocsit, de ha sár vagy kő került közé...Cserébe profi személyzettel, nagyon hatékony volt!
Nem szabad elfelejteni, hogy az amcsik és oroszok nem sok kiképzést kaptak...
Nekem megvan a Tigris harckocsi kis felkészítő könyve... (ami a háború végére már nem volt igaz)
1200m-re lévő álló célt egy lövésből, 2000m-en max a 4. lövésből 800-1200m-re lévő 20km/h-val mozgó célt 3lövésből 30sec alatt kellett megsemmisíteni!Szóval kuriózum volt!
A T34-es egyszerűsége, könnyen olcsón és gyorsan gyárthatósága hatalmas előny volt! -
Habib[HUN]
senior tag
Én akkor is tartom magam hozzá, hogy mítosz. Pl a szovjet T-34 jóval megelőzte a német tankokat megjelenésekor. Vagy amikor egy darab lerobbant KV napokra megakasztotta a német támadást. Az amerikai páncélvadászok is igen jó aránnyal gyilkolták a német páncélosokat. Az meg más kérdés, hogy a hadvezetés idióta módon gyalogsági támogatásra is alkalmazta őket. Nem is beszélve arról, hogy a "legjobb" német harckocsik megbízhatósági aránya katasztrófa volt. Iszonyatos mennyiségű harckocsit veszítettek e miatt. Míg mondjuk egy sherman Normandiától a Rajnáig különösebb gond nélkül elment. Elég sokrétű dolog ez a legjobb megfogalmazás. Németeknek egyszerűen jobb a marketingjük.
A sebzésmodellnél meg egyszerűen nincs jobb konkurencia. -
andras87
tag
Jó játék csak kár hogy havonta kell fizetni érte ha komolyan akarsz vele játszani...
Üdv: András [ NVIDIA™ FAN ] | Ha több pirosad van, mint nekem, akkor előre utalok!
-
olbaidhun
őstag
warcraft 3 - battle tanks - forever!
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
virkir
veterán
Néhány helyreigazítás azért nem ártana.
Felejtsük el azt a mítoszt, hogy a németeknek voltak a legjobb járműveik a második világháborúban.
Ez nem mítosz ez tény.
Az más kérdés, hogy a játékfejlesztők "igyekeznek kiegyenlíteni" az erőviszonyokat, ezért fordulhat elő az, hogy egy T-34 vagy egy Sherman ki tudja lőni a Tigrist akár szemből is.
A Halál ötven óráját meg nem lehet mérvadónak tekinteni mivel
1 Az csak egy film még ha valós események alapján készült is.
2 A filmben se Tigris se Sherman nem volt látható a német oldalon M47 Patton-t az amerikaiknál meg M24 Chaffee-t láthattál. Az előbbi egy közepes az utóbbi egy könnyű harckocsi közük semmi a II vh. valóságához.A sérülésmodell első osztályú.
Ezen konkrétan hangosan felröhögtem, szerintem gondold át mégegyszer meg olvasgass a hivatalos és a magyar fórumokon, hogy mennyire első osztályú.Ja a hull down a 6.4-es patch óta mint olyan megszűnt mert előtte is leginkább csak a papírtestű amerikai tankok tudták alkalmazni amiket ügyesen nerfeltek így nincs jóformán negatív ágyúkitérítésük.
A német ágnak a tornya meg simán átlőhető minden irányból így értelmét veszti a test védelem ahol meg ők a legerősebbek.Ezeken kívül még hosszan lehetne sorolni a hibáit ami ellenére szerintem egy nagyon jó hiánypótló játék. Viszont nagyban tudja serkenteni a hajhullást meg az őszülést.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
xedos
addikt
Már pár hónapja játszom vele...
Pénz nélkül nagyon lassú a megfelelő pontszám összeszedése!
Amúgy nagyon tetszik! Egyszer valamiért berágott rám két csapattárs -közrefogtak, nem tudtam mozdulni...
A vége az lett, hogy kilőtték őket én meg megúsztam.
A Tigris elérése csak álom egyenlőre Pz II-öm van fullon.. -
mynames
senior tag
Már kezdem is leszedni! Állat jól néz ki! 10 Euro / hó meg nem sok ha beválik!
-
CptMisi
őstag
Jó játék, de még van rajta mit csiszolni, vagy inkább csak lenne.
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
csaabz
őstag
Nagyon jó játék, rengeteget játszunk vele haverokkal...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Joe.36
addikt
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
nightmare13
őstag
válasz yakuza.tora #3 üzenetére
Nem fogsz csalódni a játékban, a matchmaking néha "buta" (olyan tankokkal rak egybe egy csatába, ahol még megsebezni se tudod őket...), de nagyon jó játék. Én még csak Tier 5-nél tartok, premium nélkül, de nehéz abbahagyni, hiszen ott az az érzés, hogy már csak 1500 Xp és megvan az erősebb löveg, nah, de akkor már azt is ki kell próbálni, ha meg kipróbáltam, már csak 1000 Xp az új felfüggesztés... stb.
Szóval hajrá, és azoknak se kell sokat várni, akik a repülésért vannak oda, a fiúk készítik már a World of Warplanes című játékukat isWoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
yakuza.tora
addikt
Jó kis írás, felkeltette az érdeklődésemet!
A II VH kedvenc játéktémám...Alléz Olympique de Marseille!
-
pr1muska
csendes tag
válasz nightmare13 #1 üzenetére
Erre azthiszem van külön topic.
-
nightmare13
őstag
Jó játék, bár azt is érdemes lett volna beleírni, hogy A-20, M5 Stuart, Panzer 38 NA és Leopard tank nagy valószínűséggel egy Tier6-8 csatába kerül, mint scout tank.
Plusz még az is fontos, hogy ha 100%-os a legénység, lehet választani, mire specializálódjanak, aka javítás, tűzoltás, álca.WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest