Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz laceszgamer #12 üzenetére
En is leragadtam az RtCW-nel, azt nem is tudom hanyszor jatszottam vegig anno. Sajnos az ujkori wolfok egyaltalan nem tetszenek, a new ordert az utolso kuldetes elott abbahagytam, mert rettento unalmasnak es repetitivnek hatott, a tobbit igy mar ignoraltam is. Az old blood-rol mostanaban szereztem csak tudomast, gyorsan vegig is neztem egy youtube vegigjatszast, itt-ott el is kapott a nosztalgia, de maga a jatekmenet tovabbra is taszit, meg videorol is. Eloszor azt hittem en oregedtem ki a temabol, de a ramtoro nosztalgia hullamoknal rajottem, hogy lenne igenyem azert meg egy jo wolfra. Mindez kulon vicces abbol a szempontbol, hogy az uj Doomert meg oda- meg visszavagyok
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
addikt
válasz laceszgamer #12 üzenetére
Én is így gondolom, valahogy a régi Return to Castle Wolfenstein mintha nem is a szériához tartozna. Én jobban szeretem azt, ahogy a régi játékokban csinálták, hogy nem szólaltatták meg a karaktert. Szerintem jobban beleélem magam a szerepébe ezáltal, gondolom ezért tetszik jobban. Képzeljétek el, ha a Doom 2016-ban megszólaltatták volna Doomguyt és berakják előrenderelt videókba is, s közben beszél. Szétrombolta volna a hangulatot. Azért is lett ilyen jó játék szerintem, mert ilyen régi klasszikus elemeket meghagytak benne, csak a keretét modernizálták.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz laceszgamer #1 üzenetére
igazából ha igaz az egyik elmélet, akkor pont a Youngblood lesz a folytatás
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest