Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kwzatz
őstag
A TNC-vel nem játszottam még. Ahogy olvastam, szidták is kb. mindenért, szóval az a majd valamikor 5€-ért kategóriába került nálam. Tehát azt mondod, hogy már ott félremenet valami, itt meg csak azt folytatják. Ez sem biztató így mondjuk.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
A TNC-ben is sokat foglalkoznak TerrorBilly gyerekkorával és még ha személyisége érdekes is, attól még nem kell okosnak sem lennie. Például ahhoz képest, hogy kb. a legáriább kinézetű katona csapnivaló a némete. Ha rendesen megtanult volna a legjobb kém lehetett volna.
Anya is megmutatja a Colossus végén, hogy milyen fából faragták. A két gyerek meg egy háború közepén született, olyanokkal körülvéve akik arra tették fel az életüket, hogy kiűzzék a megszállókat. Az alma sem esik...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
kwzatz
őstag
"Blazkot sem az eszéért szerettük meg így nem is várnék két atomfizikust."
Nem tudom, a TNO-ban a monológok még kifejezetten érdekes, értelmes és összetett személyiséget sugallnak. Az anyjuk régésznek készült, egyetemre járt, a háborúban meg főnővér volt. Persze én sem két atomfizikust várnék, de nem is ezt a két barmot, amit a trailerben láttunk. Valahogy inkább Duke Nukem és egy random sztriptíztáncos lányainak tűnnek nekem. Annak totálisan hitelesek lennének.Prolixus: Ja, én sem említettem, de tényleg olyan, mintha a grafika is visszafelé fejlődne.
[ Szerkesztve ]
-
Nekem bejött a Trailer, jó az a nevetés elég gáz de gondolom nem ez lesz a játék alatt folyamatosan. A csajok a náciírtó gépezet két oszlopos tagjának a gyerekei és abban a közegben nőttek fel. Blazkot sem az eszéért szerettük meg így nem is várnék két atomfizikust. A TNC végén levő egyik jelenet után pláne nem. Engem sokkal inkább érdekel az, hogy milyen hosszú lesz a játék (az árából arra tippelnék, hogy olyan 6 jó esetben 8 órányi lesz) és, hogy mivel dobják fel a játékmenetet, mert a coop önmagában még nem biztos, hogy elég "újítás" lenne ezen a téren.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
mephi666
nagyúr
mondom én, hogy félrelőtték véletlenül a stílust: a lányai? double bj blazkowicz? ...meg ez a folyamatos "fuck"-olás honnan is ismerős?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Cathulhu
addikt
válasz laceszgamer #12 üzenetére
En is leragadtam az RtCW-nel, azt nem is tudom hanyszor jatszottam vegig anno. Sajnos az ujkori wolfok egyaltalan nem tetszenek, a new ordert az utolso kuldetes elott abbahagytam, mert rettento unalmasnak es repetitivnek hatott, a tobbit igy mar ignoraltam is. Az old blood-rol mostanaban szereztem csak tudomast, gyorsan vegig is neztem egy youtube vegigjatszast, itt-ott el is kapott a nosztalgia, de maga a jatekmenet tovabbra is taszit, meg videorol is. Eloszor azt hittem en oregedtem ki a temabol, de a ramtoro nosztalgia hullamoknal rajottem, hogy lenne igenyem azert meg egy jo wolfra. Mindez kulon vicces abbol a szempontbol, hogy az uj Doomert meg oda- meg visszavagyok
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Scholes9
nagyúr
Várom. PS4-re.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
addikt
válasz laceszgamer #12 üzenetére
Én is így gondolom, valahogy a régi Return to Castle Wolfenstein mintha nem is a szériához tartozna. Én jobban szeretem azt, ahogy a régi játékokban csinálták, hogy nem szólaltatták meg a karaktert. Szerintem jobban beleélem magam a szerepébe ezáltal, gondolom ezért tetszik jobban. Képzeljétek el, ha a Doom 2016-ban megszólaltatták volna Doomguyt és berakják előrenderelt videókba is, s közben beszél. Szétrombolta volna a hangulatot. Azért is lett ilyen jó játék szerintem, mert ilyen régi klasszikus elemeket meghagytak benne, csak a keretét modernizálták.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
[Prolixus]
addikt
Egyetértek. Nagyon gáz ez az előzetes, egyedül a zene ami jó benne. Az újgenerációs Wolfenstein játékokban az volt a jó, hogy Blasko kapott egyfajta személyiséget, a suttogva előadott, belső gondolatai meg ezen a szinten sokszor meglepően jól megírt rövid monológok voltak. Csendes, szolid, értő pillanatok a vérontás közepette, tökéletes ellensúly a játék sokszor fekete humorára vagy groteszk voltára.
Erre jön a 2 lánya, fullba nyomja a kretént, tahó déli redneck akcentussal, mint 2 retardált. Borzalmas.
Meg pont nem én vagyok az az ember aki a grafikán szokott rugózni, de szerintem a karaktermodelljeik elég gyengék lettek.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
laceszgamer
addikt
Hát ezek a részek már más felfogással készültek mint a régiek, ha választani kéne nálam még mindig az RtCW lenne a toppon. Valahogy az az okkult nácis hangulat ott nagyon átjött.
A két új rész is jó lett, nálam simán 8/10 körül vannak egyedül az utolsóban volt egy bizonyos elem kicsit erős a történet során, nem is mert brutális stb, hanem szimplán mert Blazko úgymond már alig önmaga.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Tanisz
senior tag
Lehet ez a 7 db "Fuck" van az egész játékban csak, a többiben haikukat szavalnak egy-egy gyilok után.
Vagy mégsem
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
kwzatz
őstag
Némi intelligenciát vártam. Azt, hogy ne legyen gagyi. A New Order sem vette vérkomolyan magát, mégis meg tudott fogni. Doomguy nem beszél és mégis badass, valamint poén is volt több is a Doom: Eternal trailerben (szavak nélkül, ahogy megfogja pl. az egyik dolgozó belépőkártyáját a nyakában és a fickóval együtt check-inel ). Tudtommal ő sem teadélutánra megy csevegni a nagyival.
Ami ebben az új Wolfenstein trailerben megy, az erőltetett és szánalmas. Nem a 2 perc alatt, összesen 10 mondatban elhangzó 7 "fuck"-tól lesz valami "menő". Nincs problémám a káromkodással, jól eltalált pillanatokban nagyon is jó tud lenni, itt meg értelmetlenül túl van tolva. Ahhoz hasonló hangvételt vártam, mint ami a teaserben volt, ez viszont rohadtul messze van attól.[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
Látom már itt is sajnos a "copy-paste" elven működik a fejlesztés. Nekem a New Colossus sem tetszett. Erről meg inkább nem is beszélek. Viszont a New Order és a Old Blood nagyon bejött.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Puma K
nagyúr
Suttyó játék suttyóknak.
Kinek nem inge...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
kwzatz
őstag
Nekem tetszett a Youngblood teaser trailere. Azt sugallta, hogy két katonás, kemény harcost nevelt BJ. Az új trailernek a zenéje jó, az eleje is tök jó, aztán sajnos megszólalnak a lányok... Fuck, Fuck yeah, fuckin'a, shit, fuckin... egy 2 perces trailerben. Semmi okos kis beszólás, poén. Egyáltalán nem úgy tűnik, hogy hasonlítanak az apjukra/anyjukra, egyelőre karakteridegennek tűnik Blazkowicz-tól, hogy két ilyen barmot neveljen "nazi killernek". Amikor elhangzott a "fuck yeah" és mellé az a tahó nevetés...
-
l.skywalker
félisten
Wolfenstein Youngblood
Megjelenés: 2019. július 26.
A történet az 1980-as évek Párizsában játszódik. A nácikkal fogunk harcolni mint BJ Blackowicz egyik iker lánya, Jess vagy Soph.
Fejlesztő: Machine Games együttműködve az Arkane Studios Lyon-el (Dishonored)
A játék közösen játszható (co-op) egy AI partnerrel vagy pedig egy másik emberi játékossal. A Deluxe verzióban lesz egy Buddy Pass, amivel a játék tulajdonosának egy barátja is le tudja tölteni a játékot és tud vele mindaddig játszani co-op-ban, amíg a tulajdonos is játszik vele. Kvázi 1-t fizet 2-t kap.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
joey04
titán
Helyes, jöjjön csak végre igazi folytatás.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz laceszgamer #1 üzenetére
igazából ha igaz az egyik elmélet, akkor pont a Youngblood lesz a folytatás
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
törölt tag
Remélem jön ,végre egy igazi játék, mind story mind játék élmény szempontjából van feelingje nem úgy mint a mostani tucat kiadásoknak.
-
laceszgamer
addikt
Remélem ez már " Rendes folytatás lesz, a Youngblood még úgy ahogy okés, kis mellékszál néha kell ez is, de nem kéne ennyire erőltetni, inkább a kevesebb de minőségi elven haladjanak
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest