Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Ha jól tudom, akkor a Wii Sports Club nem egy külön lemezen elérhető játék-gyűjtemény lesz, hanem egyenként lehet ezen címeket leszedni az eShop-ból. Legelsőnek a tenisz fog debütálni, aztán szépen lassan a többi is - meg lehet pár új is bekerül a csapatba.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
JanR
addikt
Tetszenek ezek az érzékelős mókák, de magamat ismerve hamar megunnám ezt a hadonászást, inkább kimegyek helyette
-
törölt tag
Hát nem tudom, multiplatformok nem futottak jobban rajta.
-
PR0JECTNR56
addikt
Az ötlet tetszik, de a figurák megjelenése számomra még mindig nagyon ijesztő.
-
-
Mister_X
nagyúr
Itt a Wind Waker HD, az sem piskóta. Innenstől csapódnak az igazi exkluzív címek (Super Smash, SM3W, MarioKart 8, Bayonetta 2, DKC: Tropical Freeze.). Egyre vonzóbb platform lesz ez nekem is
@xRagna: a processzor egál, de RAM több van, IGP is erősebb. A Nintendo játékok 1080p@60FPS-sel
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
mattheus
őstag
Hát én szóhoz sem jutok.
Nekem van egy Nintendo Wii-m és a felbontást leszámítva, ugyanezt a programot látom és játszom a képernyőn mikor bekapcsolom a gépet és a Wii Sports játékot.Döbbenetes, hogy mennyire nem változtatnak semmit szignifikánsan.......
Még jó hogy nem ugyanazt a Mario Galaxy-t teszik elérhetővé Full HD-ban...... -
törölt tag
válasz MCBASSTION #3 üzenetére
Miben erősebb?
-
-
Nemtok japperül, de ha a Wii Sports Club-ban lesz online móka, akkor tuti vevő vagyok, pedig a kinézet alapján most meg se erőlteti magát a Nintendo...
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Több helyen is leépít az Ubisoft
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest