Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Szerintem a Watch Dogsnak ha kijön 3. része az első rész irányvonalát kellene követnie. Az bejött nekem nagyon.
Akkora helyszín tőlem lehet London, vagy Tokió, Sanghaj. Szingapúr, a Fülöp-szigetek fővárosa bármi[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Jöhet, WD2 volt számomra az utóbbi évek legjbb Ubisoft játéka. Persze nem tökéletes, de legalább egy pici egyediség volt benne.
-
Execᵀʰᵀˢ
tag
Én arra leszek kíváncsi, hogy optimalizálni megtanultak-e azóta. R9 290X-el a Crysis 2 max beállításokkal és eleve szebb grafikával folyamatos képet produkál míg a Watch Dogs 2 minimumon és szarabb grafikával küzd azért, hogy meglegyen a 60.
-
joey04
titán
Valahogy nem tudott megfogni soha ez a sorozat.
-
-
addikt
Elnézve, hogy a Ubisoft mostanában nem égeti úgy magát, ez még egy normális játék is lehet. Aztán majd lehet sírni, hogy miért a másik sávban kell közlekedni és miért jobbkormányosak az autók.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
.LnB
titán
új Watch Dogs
új Assassins Creed
új Far Cryezek a "fogalmak"..
Lehetnének ilyen előfizetés szerű skinek ezek. Minden évben kijönne egy új áttextúrázott helyszín, azt joccakát. De ha igazán frappáns az Ubisoft akkor megcsinálják ládából nyithatóra őket. Azért az az érzés amikor nyitsz egy Epic Assassins Creed Bagdad csomagot, az felbecsülhetetlen lenne.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
GodGamer5
addikt
Az jó lenne, már az AC: Syndicate-ben is imádtam.
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest