Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz luci87 #10123 üzenetére
Nálam az aksitöltő vagy valami nem teljesen százas, ha olyanja van, akkor hosszú-hosszú órákon át tölti a telefont, és ránézek, még mindig nincs feltöltve...
Ha már látom, hogy megint bazi lassan tölt, kihúzom, bedugom, általában segít.A gyors merülésre nem tudok mit mondani, nem tudom, kinek mi számít gyorsnak. Nekem intenzív használattal naponta kell tölteni, sosem volt egy akksiban erős telefon. Ha nem intenzív, akkor azért 2 napra be tudom osztani, talán még egy harmadik is beleférne, de akkor már tényleg alig használnám.
[ Szerkesztve ]
-
The Goth
tag
válasz luci87 #10120 üzenetére
Szia, én még akkor cseréltem amikor még nem romlott érezhetően az üzemideje, vagyis igazából még nem lett volna szükségszerű a csere, csak ugye úgy voltam vele, hogy már úgyis 2 és fél éves volt, és ha már új androidod tettem rá, legyen az akksi is új. Akku cserénél semmilyen adat nem veszik el, így ezzel nem kell foglalkozni. Természetesen a telefont teljesen ki kell kapcsolni előtte. Az egyetlen amire figyelni kell, hogy kivételnél, amennyiben úgy kell majd kifeszegetni mert beleszakad a ragasztó csík ami a helyén tartja, (erre egyébként jó esélyetek van) ne hajlítsátok/ törjétek meg nagyon az akkut, mert ki is gyulladhat. Legbiztosabb egy merev plasztik lappal óvatosan alá nyomva eltávolítani.
"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
-
NeverGone
tag
Szia!
Valószínűleg csak annyi, hogy véletlenül egyszerre megnyomtál több gombot, pl. jellemzően hangerő fel/le és a bekapcsolás. Ha nem nyomkodtál mást, hanem rögtön kikapcsoltad a telefont, szinte biztos, hogy nem okozott semmi problémát.
Amúgy ebbe én is belefutottam, pont a hátlap levétele során.
-
-
kicsizee
aktív tag
eltüntetni el lehet (ez csak esztétikai dolog) . ha két kártyát használsz, értelemszerűen többet keres a telód hálózatot, így biztos hogy gyorsabban fog merülni, mintha csak egy sim-ed lenne benne
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
Bferibörs
addikt
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
közben észrevettem, hogy most csak egy Hívószám kijelzés sor van, nekem anno 2 sor ilyen jelent meg , a jelenlegi a bejövő hívások kijelzését jelenti- azért próbáld meg bekapcsolni ha nincs bekapcsolva. Ha nem változik akkor gyakran nézzél be az oldalra mert sz@r a telekom honlapja, eltűnnek,vissza kerülnek dolgok a beállításokban is !
Ha nem megy akkor még az 1430-on kérheted az aktiválását. (ez szolgáltatói beállítás a telekomnál alapból ki van kapcsolva ezért carakszik a thor vele ,alapra vissza áll újra indításnál )[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
1 nem tetted fel a 7-et gyári visszaállítás nélkül ? csinálj egy factory resetet ( gyári visszaállítást)
2 dominónál webes felületen be lehet állítani a hívószám kijelzést,tedd meg
3 ha SD karin vannak a saját csengőhangjaid tedd át telóra, ringtone mappába
[ Szerkesztve ]
-
bandikaa
csendes tag
nekem is hasonló volt, csörgött de a kijelző nem kapcsolt be.
a 7es androiddal nem jelentkezik, szerintem volt vmi frissülés a háttérben 6os alatt ami hibás volt.
tedd fel a 7est.''Idővel mindenkinek nullára csökken a túlélési esélye.'' <br>''A nőknek csakis a belső értékek számítanak. Pl. klíma, bőrülés stb.''
-
re-d-evil
tag
Sajnos a kérdéseid alapján úgy tűnik Nálad az Android alapjaiban hiányzik, és elég nehéz úgy elmagyarázni valamit, hogy hogy csináld, ha azt sem tudod, hol az "anykey", stb. Ha már reggeltél a PH-ra, van egy Android szakmai topic itt: https://m.prohardver.hu/tema/android_os-t_hasznalok_szakmai_topicja/hsz_1-50.html
(Bocsi, mobilos felületről csak így tudom)
Szóval itt kéne olvasgatni, keresgélni, kérdezgetni. Nyugodt lehetsz, a Vernee-s kérdésnél úgyis visszairányítanak ide. -
Szegedin
tag
Itt pedig egy rovid magyar nyelvu hasznalati utmutato
-
re-d-evil
tag
Ha éppen benne vagy egy alkalmazásban (pl. netezel) akkor felül jön ki a jelzés, ha viszont csak készenlétben van a teló (nem csinálsz éppen semmit) akkor a "nagy középső pötty" verziót fogod kapni. Ennyi.
Amúgy meg nem akarlak bántani, de ez a Thor pont úgy műxik ahogy kell, ahogy beállítják... Csak lehet, utána kéne nézni az android kezelésének, különösen a 6-osnak... (Arra van külön topic is)[ Szerkesztve ]
-
luci87
tag
Tegnap este valóban újraindítottam, de sikerült a hívószámkijelzést beállítani.Csak az a gond, hogy nem mindig érzékeli az érintést a teló beállításoknál.
Az újraindítás miatt változott volna vissza az eredet hívás jelzés, a pöttyel?Nem hiszem,mert tegnap még próbálgattam a csengőhang változtatást,és még a normál felülablakban jelzett mód jött ki....
Más, reggel a férjem hívott, és egy olyan zene szólt csengőhangnak, amit én tuti nem állítottam be,csak rajta volt a telómon.
Nem tudom, de ez a Thor teljesen önkényesen működik,kezdem azt hinni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Logitech Z906
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest