Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz aszti75 #7671 üzenetére
hát volt olyan kínai telóm (is meg más is ) ami töltés közben meghülyült nem a thor
nekem a thor egy próba volt, vagy bejön vagy nem, nem támasztottam követelményeket igazán ( tetszett a teszt, szimpi hardver , jó ár/érték egy próbát megért ) ennyi pénzért , végül bevált arra amire használom , ujjlenyomat olvasó nekem nem kritérium, nem használom egyik cuccomon sem
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz aszti75 #7666 üzenetére
ha képernyővel lefelé teszed le a telót akkor is ez van ? valaki írta anno, hogy ha háttal lefelé van a teló akkor szokott ébredni az ujjlenyomat olvasó miatt , azt már nem tudom, hogy töltés közben vagy anélkül is-nem használok ujjlenyomatot
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
gingerbalm
aktív tag
válasz aszti75 #7542 üzenetére
Nekem is 13 és 16 között hozta tegnap.
Eddig minden oké. Habár még 24 órája sincs használatban. Volt délelőtt egy közel háromnegyedórás videóhívás messengeren, gond nélkül, stabilan bírta, a kamera meg se botlott a folyamattól. Imént jött meg aliról a memóriakártya, szépen felismerte, az is oké. Anyukámnak vettem, ő fogja használni, illetve már használja is. Egyedi csengőhangokat is beállítottam, mp3-ból, és újraindításokkal egyelőre nem felejtette el. Szépen szól rajta a zene magában és fülesen is, nem kecsegtet recsegéssel. Lazán csatlakozik wifire, a bluetooth is okés tablettel és másik telóval.
Egy másik készülékkel indítottunk a héten: https://mobilarena.hu/tema/re_homtom_ht16_pro_minimalprogram/hsz_48-48.html, de az nagyon nem vált be.
Egyelőre úgy tűnik, hogy a Thornál maradunk.
[ Szerkesztve ]
-
kárátékutyá
őstag
válasz aszti75 #7504 üzenetére
Én fél napig használtam 6.0-val, és egyből frissítettem N-re. Jobb lett a kijelző érzékenysége, akkumulátor is nagyon jó, Ami fontos ne OTA frissítsd, mert ahogy itt olvastam hogy voltak azoknak gondjaik akik így tették, hanem töltsd le, tedd fel beslő tárhelyre, és a "vezeték nélküli frissítés" menüpontban flasheld fel, utána tolj egyből egy hard resetet.
-
pilgrim5
csendes tag
válasz aszti75 #7381 üzenetére
Szia!
Én a pozitív oldalról szólnék hozzá: december óta használom a kis gyönyörűséget, első okosteló.
Semmilyen problémát nem tapasztaltam, februárban volt egy frissítés, csont nélkül ráment, 7-es androidra még nem váltottam, ahhoz még túl sok itt a negatív hosszászólás.
Ujjlenyomat-olvasót nem használom, nekem nem releváns.
Úri huncutságból csak a héten vettem le a külső gyári fóliát, azzal is, anélkül is rendben lévőnek találtam a görgetést, kijelző érzékenységét.
Hálózatokat megtalálja, simán tölt 220-ról, laptopról, power bank-ről.
Tény, a fényképezés lehetne jobb (a buta telefonom 1.3-as kamerája néha mintha jobb képeket csinálna), de azért mégiscsak a fő funkciója nem ez egy telefonnak.
15-20 kisebb app-ot telepítettem rá, futnak rendesen, játékra, filmnézésre nem használom.
Saját tapasztalatból kiindulva jó szívvel ajánlom, de ahogy látom, elég nagy szórás van a kapott minőségben."a gödör alja ott van, ahol az ember abbahagyja az ásást"
-
törölt tag
válasz aszti75 #7381 üzenetére
Na nem mintha ez a jellemző lenne, mint inkább a kivétel, de te dolgod. Ha állandóan a negatív tapasztalatú emberek alapján szűrnéd ki a telefonokat, lehet mindegyiket ejtenéd. 100 ezer alatt szinte biztos.
Különben sem értem valahol ezt a nagyon óvatoskodást. Netről rendeled, van 14 nap elállási jogod. Ennyi idő alatt azért ilyen dolgok simán kiderülnek.
[ Szerkesztve ]
-
Ubul02
tag
válasz aszti75 #7368 üzenetére
Szia!
Jóval több, mint egy hónapja - talán már kettő is van - használom ezt a telefont, és nem ajánlanám jó szívvel senkinek. Nagyon megbántam. Egy jóval szerényebb hardverrel bíró Huawei G620S készüléket cseréltem le, de megbántam, mint a kutya, amelyik hetet kölykedzett.
Használható, mert telefonálni éppenséggel lehet vele, de hogy szeretni nem lehet, az bizonyos.
1. Érintőfelület hol érzékel, hol nem. Van olyan, hogy kétszeri - igen határozott! - érintés szükséges.
2. Nem bírom megszokni, hogy hívásfogadáskor ki kéne várni, amíg a közelségérzékelő hajlandó működni, és igazán inkorrekt módon - ugye...??? - azonnal felveszem a telefont, és a fülemhez tartom. Emiatt aztán elkezd megnyitni mindenféle, kezdőoldalon lévő alkalmazásokat, átírni mappaneveket - és még a csuda tudja, miket nem csinál.
3. Ajándékba kapott tok sajnos egy-két hét alatt széttöredezett, emiatt simán zsebben hordom. Na, ezt nem nagyon szabad, legalábbis nem kijelzővel befelé... Ugyanis ez esetben is hajlamos önálló életre kelni. Pedig nincs rajta kesztyű mód. Vagyis a kijelző, amikor kéne, akkor érzéketlen, amikor nem kéne, akkor igen "szenzibilis"
4.Néha - talán a fenti okok valamelyikéből nyilván - értesítősáv él önálló életet - kikapcsol-bekapcsol az adatforgalom, a GPS, a Bluetooth.
5. Néha nem lehet érteni, hogy mit mondanak a vonal túlsó oldalán. Ez nyilván a másik oldali készülék hibája is lehet, de korábbi tapasztalataimhoz képest túl gyakran fordul elő...Tudom, tudom, persze. Ezért az árért ne várjak tökéleteset, meg mit akarok én egyáltalán, és nyilván el vagyok kényeztetve a korábbi "csúcskészülékem" által (ismétlem: Huawei G620s). Hát ez sajnos nem így van. Első okostelefonom egy Huawei Ascend Y200 volt, 256 Mb RAM-mal, tán 160Mb belső memóriával - és szerettem. Igaz, mivel kicsit kicsi volt nekem, családban továbbadtam hamar, de feleségem talán több is mint két évig teljes megelégedéssel használta. Az, amit tudott, megbízhatóan tudta. Se többet, se kevesebbet. A Thor-ral nem az a baj, hogy kicsi a tudása - hanem hogy nem tudja azt, amit ígér. Sőt, azt sem, ami minimális elvárás.
És ujjlenyomat-olvasóval nem is kísérleteztem.
Szóval - ha számít - egy masszív szavat ellene, sajnos...
Éppen nézem az utódját, de nagyon szeretném minél előbb megtalálni, mert már nagyon-nagyon nem szeretem.Bocs, és még egy: saját töltőjén kívül - az én példányomat legalábbis - mással nem lehet tölteni. Kikapcsol-bekapcsol a töltés, akár órákig, anélkül, hogy egy százalék is "menne bele" Több töltővel is próbáltam, mielőtt esetleg valaki egy kikopott USB csatira fogná.
[ Szerkesztve ]
-
marositech
senior tag
válasz aszti75 #7368 üzenetére
Nálam október óta van Thor-om. 6-os verzióval épp, hogy elmegy a telefon, viszont ujjlenyomatolvasó nem is működött.
Mikor 7-esre frissült a telefon, azóta az ujjlenyomatolvasó 50-60%-os lett, azaz 3-4 próbálkozásból 1 sikeres. De volt, hogy elsőre sikerült, változó.
Összegezve, nekem teljesen bevált a telefon a 7-es frissítésével együtt.Persze jópáran az ellenkezőjét is tudják bizonyítani.
Érdemes áfamentesen megvásárolni kb. 27 Mátyásba kerül.Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest