Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
Nem tudom. Én a Batman trilógiát szerettem nagyon, de ezt erőltetettnek érzem.
Kíváncsi leszek hogy ebben a részben is a melléküldetések végén lévő gonoszok elkapásán fog e múlni a végkifejlett.
-
aktív tag
Én is abban reménykedek hogy minimum kikapcsolható lesz dmg score.
Tegnap ment élőben a DC Fandome, gondoltam kapunk gameplayt+dátumot ehhez és a Suicide Squad játékhoz is.
Gameplay nem volt, dátum meg 2022 továbbra is mindkét játéknál. (kicsit csalódott voltam, bár van még egy Game Awards, lehet hogy ott látunk még valamit ezekből)
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
k-adi
nagyúr
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
eddig én 1 gameplay videót láttam ahol még volt healthbar is meg mindenféle dmg score.. remélem azóta már ezeket a hülyeségeket kivették belőle (tudom hogy ui szinten "hide"olható elvileg)
az biztos érdekes lesz látni majd, hogy most többféle karakter lesz 1 fő helyett, így a story mesélés is megoszlik majd
-
félisten
Fel tud vajon nőni az Arkham trilógiához? Vagy nem is cél hasonló, logikai és ügyességi feladványokkal illetve gyűjtögetéssel teletűzdelt játékmenet produkálniuk?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest