Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexdemon
aktív tag
kb OFFTOPIC:
Tragikomikusan gyenge, legalábbis nekem cseppet sem tetszett. Nem hittem volna,h a 3D megöli a filmeket, de lassan hajlok ár,h erre jussak...
Nem kéne,h így legyen, csak nem úgy kéne,h ami pénz a 3D-hez kell, azt a forgatókönyvből/dialogusokból/etc veszik el. Vagy azokat kukába ki, úgy általában. (ld John Carter, gottinhimmel, dexarvót[ Szerkesztve ]
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
Rexdemon
aktív tag
válasz anubys1984 #5 üzenetére
Jó nagy hulladék is volt... bár a sok évvel későbbi Priest c. "eposz" még mindig szintekkel xarabb
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
- = Zk = -
félisten
hát, ez.. oké. cím alapján ujjéé... videó alapján go to trash
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
wolfman
veterán
Ez félelmetesen sz@r lett!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Dagidög
senior tag
"Hű miután felpillantott a koma a kalapja alól gyorsan kiszállt belőlem minden lekesedés." - Te így hívod azt, amikor fingasz?
(#16) Psych0: Én nagyon jól tudom, hogy mire céloztál. Egyébként nem kell Hugh Jackmanre hasonlítania, de ő jó volt Van Helsingnek a filmben (ami már kevésbé volt az).
-
elithun
őstag
A cím alapján hirtelen a film hangulata/környezete ugrott be, gondoltam jó lesz ez. Aztán jött a videó. Hű miután felpillantott a koma a kalapja alól gyorsan kiszállt belőlem minden lekesedés.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
nuke7
veterán
Csak nekem tűnik nagyon gyengének a grafika 2012-hoz képest...?
https://youtube.com/user/nuke7
-
raper
senior tag
Ha Van Helsing, akkor elvárható lett volna, hogy a karakter kicsit hasonlítson Hugh Jackman-ra. Tényleg csak kicsit hasonlít rá.
-
xlife11
senior tag
A karakterek mozgása annyira City Interactive-os.
-
Psych0
őstag
Mindenki talpig be van kenve vazelinnel, és lebegnek a tesszellált macskakövön. Nice.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
S0m30n3
aktív tag
Nem értettem, hogy miért van a videónak annyi dislike-ja, aztán megláttam Van Helsing fejét, majd a hátán az óriáskardot.
-
anubys1984
aktív tag
A Van Helsing mozifilm gyakorlatilag egy Vampire Hunter koppintás volt, szóval nem olyan elvetemült ötlet az animés jelleg, viszont ezt bárhogy is nézem, gyengének tűnik... (Persze ennyi alapján még korai lenne végítéletet hozni. )
Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)
-
nemethati
senior tag
Van Helsing-re felkaptam a fejem. Aztán gyorsan le is
-
-
Rexdemon
aktív tag
Húha, sztem a neocore felvette egy félig japán, félig koreai grafikus/desigenert
Brrr...Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
Dagidög
senior tag
Van Helsing anime? A cím felkeltette az érdeklődésem, aztán a madárijesztő jellegű karakter egyenesen megrémített. Kár érte...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Garmin topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Path of Exile 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest