Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti666
aktív tag
A modemráció konkrétan csak az utolsó csepp volt a pohárba nem mellékesen keresd vissza nem moderált szöveget lowbudget és társait írtam meg peace of shitt kategória az játékosoknál nem épp káromkodás hanem mint mindenki tudja egy kategória amibe bele lehet most már sorsolni VH-t lazán.
A javításokkal semmi gond nem lenne a gond azzal van mint említettem hogy szimplán valaki kijavította aztán 2-3 patch múltan visszatért ami nem szokványos azért valjuk meg.Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
törölt tag
Nagyjából pontosan ugyan ezt írtam akkor is, semmi többet. De erről moderátortársad kellene megkérdezni. Bár ha pontosan nincs dokumentálva, hogy mit és miért moderáltatok, akkor eléggé bemondásszagú. Screenshotom nincs róla, de gondolom neki sem.
Továbbra sem látom, hogy amit írtam, abban mi az inappropriate language vagy az abusive behaviour. Szerintem igen diplomatikusan fogalmaztam. Az, hogy esetleg nem tudjátok mi az a Kobayashi Maru nem az én problémám (kellene, hogy legyen).
Továbbra is azt nem veszitek észre, hogy nagyrészt azokat fordítottátok magatok ellen, akik anno előrendelték a játékot, és bétatesztelték. Talán ha nem patchelték volna szét a fejlesztők a játékot úgy, hogy instabilabb és játszhatatlanabb lett, mint a beta, akkor nem ez lett volna a sorsa.
Azt egyébként nem értem, hogy miért kell csak cloud-on tárolni a mentéseket. Más játékokban is van Steam Cloud, de többnyire a felhasználó dönti el, hogy feltölt-e egyet-egyet cloud-ra vagy csak helyileg tárolja. És ha törli a helyi mentést, az sok esetben törlődik ezzel együtt a cloud-ról is (ennyit arról, hogy feltöltés után nincs hozzáférés a cloud-hoz). Meg lehetett volna csinálni azt is rendesen, de a NC-nak nem sikerült. Aztán meg simán szőnyeg alá lett söpörve az egész, mondván "nem férünk hozzá a cloud-hoz", illetve "kezdj egy új karaktert". Kiadás után több bug lett a játékban, mint a beta-ban, ráadásul sok korábban javított visszatért. Láthatóan a kódnak a verziókövetése nem működik, mindig egy éppen a fejlesztők kezébe akadón meg a haxolás, nem pedig a legfrissebben.
-
X Factor
addikt
válasz #65675776 #22 üzenetére
Engedelmeddel bemásolom, tudom nem illik, de ha már te egy szimpla "other"-ként jelölöd.
"Hello, you have received this message because you violated the forum rules by using inappropriate language and abusive behaviour.
If you have concerns with the game - which is OK -, express them in a more sophisticated manner or more warning points or a ban will follow.
Thanks for your cooperation, and have a good day.
Megapull"Szerintem elég konkrét, és nem hiszem h. ebben a formában bármi felháborítót tartalmazna. Kerek 8 hónappal később két mondat, ami tartalmilag idézi az akkori mondanivalód, könnyen lehet h. pont azt a részt mellőzi, ami az előbb említett szankciót eredményezte.
Nem, nincs előtérbe helyezve, ezt többször leírtam. Mellesleg az a patch tartalmazott sok más javítást is, ez persze nem zárja ki h. egy hiba a későbbiekben lett csak javítva.
De akkor felteszek egy kérdést: Amennyiben egy egy hiba, report alapján könnyen orvosolható, inkább ki se javítsák, amíg mondjuk a nagyobb volumenű dolgok nincsenek rendben, azzal a kifogással h. erőforrásokat von el?
Nyilván ha előbbi az utóbbi rovására menne, akkor mellőznénk egy ideig.
UI.: Gondolom a válaszod arra fog utalni, h. először akkor is minden legyen rendben, és csak utána foglalkozzunk olyan dolgokkal, ami a felhasználók kisebbik hányadát érinti. Majd jelezd h. igazam volt-e.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
törölt tag
Indoklás: Other.... Very konkrét.
Nem volt sem káromkodás, sem inzultálás. Ha gondolod most beírom ide, ha bármiféle olyasmi van benne, amit állítasz, akor a helyi modok majd törlik. Lehet nem lesz pontos szószerinti idézet:
"The new scenarios are pathetic. Why don't you simply put the Kobayashi Maru in instead?"
X Factor: SLi bugtól nem lesz játszhatatlan a játék, ergo alacsony prioritású kellene, hogy legyen. Alapvető játékmeneti hibák javítása elé lett helyezve. Ez az alapvető probléma.
[ Szerkesztve ]
-
X Factor
addikt
Első bekezdés.
Sajnálom h. így jött le, nem ez volt a koncepció.
Második bekezdés
Elkezdtem visszakeresni a konkrét esetet. Mellesleg pont 1-2 hozzászólással előbb fejtettem ki, miszerint nem, nincs hozzáférésünk. Ez volt az oka h. az elején azért többször utaltunk arra h. a userek inkább sima úgynevezett offline karik használatára törekedjenek, mert mentés mellett még backup is van róla. Hisz akár, ha becsúszik egy áramszünet, akkor az problémát okozhat.
No erre például máris mondhatod h. kifogás
Harmadik bekezdés
Ezt már annyiszor leírtad/leírtáttok h. végül visszakerestem. Nyugodtan leírhatod azt is, h. maga a warn óta egyszerűen rühelsz minket. És akkor legalább tiszta vizet öntünk a pohárba. Pedig eleinte mindketten, pozitívak voltatok velünk szemben, de ez megváltozott. Te ennek indokaként minket jelölsz meg.
De az h. egyfajta inkvizítornak próbálsz beállítani minket akik nem tűrik a negatív kritikát, illetve nem foglalkoznak a hibákkal gyökeres ellentetje a szándékainknak.
Ja igen, a warn-ok. Egy hsz módoítva lett, a fu*k-olós, anyázós rész miatt. A másik hasonló okból törölve. 5-6 soros magyarázat pm-ben miszerint nem a kritikával van a baj, de ha lehet ódzkodjunk a nem megfelelő nyelvezet használatától. No most így csekkolva a time stamp-eket. Azóta minden elérhető helyen ez megemlítésre kerül, ami nem gond, de ha kell belinkelhetem a pontos thread-et.
Az SLI, emlékszem ezt daa-raa emlegette mindig. Máskor is leírtam, most miért ne. Ő magára vette, miszerint az általa (egyébként hasznos) bug report-okkal nem foglalkozunk, bezzeg az SLI implementáció hip hop meglett, mert egy srác jelezte h. neki a TITAN-nal nem megy.
A bug reportok (származzon az fórumról, belső tesztből) egy listában kerül összesítésre. Utána neki látnak ezek kijavításának. Igen, amíg ezen a listán szerepelnek bejegyzések, addig lesznek patchek.
Itt nyilván előfordulhat, h. a hibát elolvasva az egyik kóder, hip-hop megoldja az adott problémát, vagy kiderül h. esetleg egy komplexebb dologba sikerült belefutni. De nem úgy megy, hogy valaki felkiállt miszerint "csak azzal foglalkozunk ami 5 perc alatt megvan".
Mellesleg ott vannak az abban az időintervallumbna kiadott patchnote-k, sosem állítottuk h. ne lennének hibák vagy ne fordulnának elő ismét, de azért a szándékot/törkvést h. ezeket kijaívtsuk igazán nem lehet megkérdőjelezni szvsz.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
Megapull
újonc
engem pl lazán figyelmeztettet daa-raat kitiltotta egy időre mert véletlen negatív kritikát mertünk írni
Visszanéztem a törölt kommentek historyját, valamint az admin panelbe írt indoklást, és egyikőtök se lett kibanolva, csak warnolva, és a posztjaitokat káromkodás és mások inzultálása miatt editáltam (nem pedig töröltem, így a lényegi tartalmat meghagytam, ami a fent említett negatív kritika volt). Plusz kifejtettük, hogy a nem a negatív kritikával volt a baj, csak a megfogalmazással
A programozóink pedig nem azokat részesítik előnyben, akik csúcsgéppel rendelkeznek, hanem igyekszünk mindenkit kiszolgálni, akinek a gépe megfelel a minimális követelményeknek. Ez minden játéknál egy soha véget nem érő folyamat - optimalizálás.
-
pisti666
aktív tag
Nem cloud-nál lépett fel probléma hanem az általad képviselt fejlesztők nemtörődömségével és azzal hogy képesek voltak kiadni egy olyan dlc-t mai tele volt hányva bogukkal mintha az lett volna hogy: Bakkaer Elbuliztuk a pénzt kéne valahonnan van itt valami koncept dlc félig sincs kész, nem baj kiadjuk kell a pénz aztán majd kijavítjuk vagy kiadunk másik 2 dlc chen log-ot meg tele szemeteljük tök értelemtelen hiba javításokkal.
Ezek szerint meg majd mutogatunk steam-re hogy ajajja nem tudunk cloud hoz hozzá férni holott csak kizárólag a stem és a fejlesztők férhetnek hozzá mert nem az én személyes cloud profilomba menti hanem játék által generál cloud profilba.de még ha az enyémbe is lenen mentve oda is csak és kizárólag fejlesztők és steam fér hozzá. Nem mellékesen ahol akad ilyen játék és cloud-ba mentik ott játék felkínálja hogy akarsz-e local-ba is menteni arról nem is beszélve nem 1 mentést használ hanem 3-4et pont ezért hogyha fejlesztők elcsesznek egy patch-et akkor legyen honnan vissza álltani és ne keljen fejlesztőkre várni ami heteket vehet igénybe.
"hanem a hozzáállásukkal, és a közösséggel való nemtörődömséggel" ezt nem csak ő tapasztalta szimplán "megacool" engem pl lazán figyelmeztettet daa-raat kitiltotta egy időre mert véletlen negatív kritikát mertünk írni a fórumba és még hangvétele ezt sem közelítette-meg. Arról nem is beszélve ténylegesen komolyabb hibákat eleinte rendszeresen kihagyták javításból helyette megoldották hogy az az 1 ember aki slibe titanal játszik tudja használni mind2 karit érdemben az életbevágó volt az a 0.00000000002% amit képviselt. A másaik meg hogy folyamatosan jöttek elő olyan bugok patch-el amiket régebbi patch-el már orvosoltak.
[ Szerkesztve ]
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
X Factor
addikt
Ha nem veszett volna oda fél kari.
Ha a steam cloud-nál fellép vmi fajta probléma, azzal nem tudunk mit kezdeni. Elhiheted h. nekünk is mennyi fejfájást okozott. Bug-okkal kapcsolatban nem foglak cáfolni, igen vannak/voltak hibák, de törekszünk ezek kijavítására és igen sajnos előfordul h. közben vmi más csúszik be.
U.I. Szerintem nem azért mondják rajtam kívül itt sokan hogy többet a játék közelébe nem mennek.
Van akinek bejön egy termék, van akinek nem. Nincs ezzel semmi probléma.
L_ajos
hanem a hozzáállásukkal, és a közösséggel való nemtörődömséggel
Konkrétan mire gondolsz? Tényleg építő jeleggel kérdezem h. esetlegesen lehessen előre lépni.
Kasya
Laptop-ról játszol? Azt azért csekkold, h. a játék mappájában lévő "InstallUtils" mappából legyen minden felrakva.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
L_ajos
őstag
Nemtetszésem fejezem ki ( igazából - na jó részben - nem a játékkal volt bajom, hanem a hozzáállásukkal, és a közösséggel való nemtörődömséggel - ha ez IS változik, már részben jó is ), ellenbem megvettem minden dlc-t hozzá, és beleöltem 33 órát, de a második résztől jóval magasabbak az elvárásaim ( ha kell a pénzem nekik ). Kb ennyi.
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Kasya
nagyúr
Sok negativum utan kiprobalom mondom... az elso 10 perc utan leallt a mukodese Majd azert adok neki egy masodik lehetoseget...
-
Huma
addikt
Engem a magyar nyelvvel vettek meg és a jó hangulatú videókkal. Nem mellesleg gondoltam támogatom egy kicsit a honfitársaimat. Legközelebb körültekintőbb leszek. Bár mondjuk itt is elolvastam pár tesztet és véleményt és a legtöbb pozitív volt. Szóval tényleg csak egy demo-val lehetne kideríteni, hogy kell e nekem vagy sem.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
L_ajos
őstag
Az első rész tapasztalata után nem fogom megvenni ( csalódtam az eslőben és a készítők hozzáállásával ) hanem letöltöm ( DEMO ) és majd eldöntöm kell e.
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
pisti666
aktív tag
kérdés az hogy ok-é hogy mi kértük csalás ellen ellenben mint ahogy írtad később került be egy parancssor nem mellékesen nem kéne parancssor ha nem veszett volna oda fél kari. De ez csak egy a sok bug-ból amit nem javítottak vagy épp visszatért.
De ez a tipikus este amit benéztek fejlesztők játékosokat odacsalni nagyon könnyű megtartani annál nehezebb visszacsábítani szinte lehetetlen.(LSD AION Terra stb)
U.I. Szerintem nem azért mondják rajtam kívül itt sokan hogy többet a játék közelébe nem mennek.Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
X Factor
addikt
Sok sok hónap után ugyanaz a mantra Tudom, hogy hihetetlen, de a steam cloudhoz a Steam fér csak hozzá és mi nem. Tehát nem volt közvetlen ftp elérésünk a mentésekhez, mint ahogy azt lehet h. páran gondolták.
(Nem emlékszem már h.a te konkrét esetednél hogyan is volt a progression lost, de később azért lett egy parancs berakva, amivel lehetett egy local savefile-t létrehozni, így azt elküldve, tudtunk vele érdemben foglalkozni)
Érdekes egyébként, anno a béta teszteknél a userek jelezték, h. jó lenne egy online tárolt mentési opció is, így azokhoz nem lehet hozzáférni/külső editorral belenyúlni, kvázi csalni. Ez lett az "online character" ami lehet picit félrevezetőnek bizonyult, hisz rengeteg játékos egyből arra aszociált, miszerint csak ezekkel lehet multizni. (Bár a tooltip jelezte, h. csak a mentési metódus különbözik)
Így viszont lett egy valag mentés, ami számunkra hozzáférhetetlen volt, amennyiben vmi olyan jellegű bug jött elő.
Mostanra egyébként ki is lett vezetve. Csak local karakterek vannak, steam sync megmaradt amennyiben különböző gépekről játszik valaki. Annyi a kritérium h. PVP esetén van egy check, és amennyiben a karakter módosítve lett nem legális eszközökkel, úgy resetelnie kell.
Make things work
-
nagyúr
nekem nagyon tetszett - nem volt tökéletes, és el tudom képzelni, hogy túl casual lett a műfaj komolyabb művelőinek, viszont én remekül szórakoztam vele. hozzátartozik a dologhoz, hogy én csak tavaly decemberben bukkantam rá, és így csak egyetlen komoly buggal találkoztam, azt is 10 perc alatt sikerült áthidalni.
a nagy méretet amúgy indokolja a rendkívül részletgazdag vizuális megjelenítés."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
1tom
aktív tag
Nem lesz ez se rossz játék szerintem.
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
-
pisti666
aktív tag
volt benne jó pár bug de ami számomra betette a kaput az az hogy cloud-ba(itt megjegyezném steam-en fejlesztők tudnának csak érdemben játékhoz tartozó clud-ba bele nyúlni .) konkrétan nem tudtak fejlesztők érdemben bele nyúlni az általuk kiadott dlc meg konkrétan tönkre vágta karimat amibe kb 40-50 game time-ot raktam addig bele.
U.I. másik tengernyi ökörségről cikkben irt teszt és hozzá rakott fórum témában kifejtettem véleményemet.Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
Kasya
nagyúr
Az elso resze valahogy kipottyant az eletembol... potolni fogom.
-
Huma
addikt
Én elkezdtem játszani az első részével, de hamar félbehagytam. Kár volt rápazarolnom a sávszélt. Emlékeim szerint jó sokat kellett letölteni. Aztán szinte rögtön az elején belefutottam egy bugba ami miatt elakadtam. Szerencsére sikerült megmókolni a játékot egy netes leírás alapján.
Sokkal jobbra számítottam. A videói nagyon hangulatosak voltak, de ezt a játék nem adta át. Csak egy sokadik diablo klón ami ráadásul elég bugos.
Számomra csalódás volt a játék.Jobban örülnék neki ha inkább elmennének rpg irányba. Bár ha egy Hack and slash-t sem tudtak rendesen összekalapálni akkor esélytelen hogy egy RPG-t sikerül.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
CocooN-z
őstag
Ez is hungarikum?
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
nagyúr
kitűnő ez a video, nagyon várom a játékot!
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bemutatkozott az Apple Watch 6 és SE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Robotporszívók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge M1000e
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest