Új hozzászólás Aktív témák
-
B3CS4K0S
újonc
válasz Bad Pritt #20 üzenetére
Én nyár végétől kezdtem el egy projektet Unreal Engine-ban és igaz hogy Endless-Runner és elsőre még primitívnek tűnik, de nagyon könnyű vele összerakni dolgokat, mondjuk én a saját kódolt rendszerüket használom a Blueprint rendszert ami látszatra nagyon könnyű, de már minden fejlesztő már a betanult C++ kódolással írja meg a játékot. Én mondjuk tanulom az Unreal-t és még a C++ ismeretét sem tudom, mégis a saját nyelvüket tanítani lehetne, mert nagyon egyszerű, de sok ember inkább maradna a régóta ismert kódolási nyelven, ezért is készülnek összetett játékok, én meg elkészítettem az első projektemet.
-
B3CS4K0S
újonc
válasz Bad Pritt #14 üzenetére
Ha jól tudom az X-Ray Engine a sajátjuk volt ami a Shadow of the Chernobyl-ban is használták. Annó nagyon jó volt a grafika és érdekes módon a régi laptopomon elment pedig 2007-es játékról beszélünk azért mindent összevetve elég sok jó játék készült annó, talán jobb grafikával is amelyekhez nagyobb gépigény kellett. Maga a Shadow of Chernobyl grafikája habár nem volt egy egetrengető, de nagyon jó volt és a látványvilága kb olyan mintha tényleg a 30km-es zónában lennél. Az egy bökkenő talán a technikai hibák voltak. Én kíváncsian várom a második részét mert amit az új előzetese mutatott az Unreal Engine 4 képes arra. A fák, a tereptárgyak reagálása a szélre, ilyennel a The Vanishing of the Ethan Carter-ben találkoztam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest