Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiTmano
aktív tag
Csak annyi, hogy ott se downloadot sem installt gombot nem találtam. Ha meg rányomtam a játékra akkor kivitt oda ahol vettem, a leírásához.
De mint írtam láma vagyok, szóval vhogyan biztos működik. A honlapról simán le tudtam tölteni. Mondjuk játszani azóta sem volt időm.
-
haxiboy
veterán
válasz
szupermacs #30 üzenetére
Emellett volt még hatalmas kedvenc, és gyakorlatilag egy időben toltam a Hitman első részével.
A Hoteles pálya...hmmm...legjobb -
haxiboy
veterán
Nekem pont az volt a kedvencem, nagy pálya, sok felfedeznivalóval, teljesen beleéltem magam a dologba.
Tény hogy technikai megvalósításban nem volt annyira otthon az egész játék, és sok sok mentést, néha cheatet kellett felhasználni (iamobivan stb) hogy túl lehessen jutni. A legszebb az volt hogy a karakterek életét a mentés külön tárolta így a legközelebbi alkalommal amikor adott karakterrel kellett menni ha sérült a karakter alacsonyabb életről kezdtél.(#5) oriic: Nekem nem tűnt folytatásnak mint inkább rebootnak.
-
ShiTmano
aktív tag
GOG Galaxyval próbáltam, nem sikerült. A honlapon meg simán ment. Mérgemben megvettem a Rogue Squadront is.
-
ShiTmano
aktív tag
Hát srácok. Megvettem és sehol sincs olyan, hogy Download vagy Install.Mutatja az oldalon, hogy van egy játékom, de semmit sem tudok csinálni vele. Tiszta ideg vagyok. Tudna vki segíteni.
Print screent nem tudom, hogy lehet ide beilleszteni.Úgy néz ki megoldódott. De ilyen f@szul megoldani vmit. Kacifántos módon lehet csak letölteni.
-
Den Hadnagy
senior tag
Hogy én ezt mennyit toltam anno. Bámulatos sebességérzete volt.
-
Pete55555
addikt
válasz
HELLAFLUSH #21 üzenetére
-
HELLAFLUSH
őstag
a legjobb az lenne ha csinálnának egy nagy single player játékot a film történetéről I-VIII-ig (kb mint a LEGO széria), szerintem nagy durranás lenne..az SW fanoknak végre beteljesülne a vágyuk
-
szupermacs
veterán
Most a Maul bossharcot is megnéztem. Na az is idegörlő volt. Szívesen megnézném egy remastered címként normális mozgással és harcmechanikával (persze a következő két filmet is belevéve). Fura, hogy a
Klónok TámadásaKlónok Háborúja csak egy harcijárgányos játékot kapott, a Sithek Bosszúja meg meg se jelent PC-re. De ahogy elnézem nem csak az nem jelent meg.(#21) HELLAFLUSH: VII-VIII kimaradhatna.
-
Gery9112
őstag
válasz
szupermacs #18 üzenetére
Fura ez a rész teljesen kimaradt.
Nem emlékeztem rá de köszi, jó kis retro élmény visszanézni.
-
Gery9112
őstag
válasz
szupermacs #16 üzenetére
Megtaláltam!!! mennyire elcseszett egy rész volt.
-
mepet
addikt
Minden idők egyik legszórakoztatóbb "autós" játéka.
-
Badlof2k
senior tag
Huh basszus..mennyit jatszottam enis ezzel
lehet meg van a hetvegi moka targya
-
Puma K
nagyúr
"... játszható modern rendszereken is. (Windows 7,8.1,10)"
Ezt hogy sikerült megoldaniuk?
Kaptak támogatást a kiadótól-készítőktől?Az utolsó rendszer amin még tudtam játszani a játékkal az anno a Windows Vista volt. Minden ettől újabb OS-en megjelenítési problémákba ütköztem.
-
Scholes9
nagyúr
Épp ma emlegettük öcsémmel a játékot, meg a Baljós árnyakat is. Ált sulisok voltunk ekkor
Uhh bammeg, de elrepült majdnem 20 év
HELLAFLUSH: 14-es CRT-n nyomtuk Cyrix procival
-
Pete55555
addikt
-
thesound
addikt
1. Pontosan így
2. Nem kell kiírni. Vagy egy install file-t kapsz, letöldöd és telepíted vagy a gog galaxy kliens elintézi neked
3. A gog.com accountodhoz lesz rendelve a játék, onnan (vagy a gog kliensből) bármennyiszer lehet telepíteni. -
dabadab
titán
-
ShiTmano
aktív tag
Sziasztok! Előrebocsátom nem szoktam játszani (már 44éves vagyok), de anno ez a játék nagy kedvencem volt. Szeretném megvásárolni és lenne ezzel kapcsolatban néhány (láma)kérdésem.
1. Hogyan működik a vásárlás? beteszem a kosárba->kifizetem és utána vhogy le tudom tölteni(gondolom)
2. Ha letöltöttem akkor ki kell írni CD/DVD-re vagy meg kell mountolni(Daemonnal), vagy hogyan tudom működésre bírni?
3. Ha később gépet cserélek akkor gond nélkül fel tudom oda is telepíteni vagy ez csak egy installt enged?Válaszokat előre is köszönöm!
És sorry a kezdő kérdésekért, kb 15éve nem játszom.
-
haxiboy
veterán
PS4-en már jó ideje elérhető egy kicsit felújított változat. A Phantom Menace játékot is szerettem a sok bug ellenére, na meg a szörnyű grafika ellenére is.
-
HELLAFLUSH
őstag
imádtam! anno unokaöcsémmel osztott képernyőn toltuk a 15"-os CRT monitoron
-
Mooka-Miki
senior tag
De imádtam ezt anno. Volt hozzá joy-om is (ha nem keverem valamivel, tényleg rég volt
).
Új hozzászólás Aktív témák
gp 1999. májusában jelent meg a versenyjáték, amelyet most bárki beszerezhet a GOG.com-nak köszönhetően.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Megjelent a OnePlus 13T
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest