Új hozzászólás Aktív témák
-
Dvix
senior tag
A Kingdoms of Amalur jobban bejött...kár hogy megbukott a cég....első látásra nem tetszik
-
wikings2
őstag
Ez az egész hír egy hazugság mert xbox 1080 ra és ps5 re is meg kell jelennie természetesen crossplatformal,de ez csak 2020 ra valósulhat meg. Sőt Pc-re meg se jelenhet elvégre pc exclusive cím.
VárjukTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Jander
senior tag
Így van MMORPG-s berkekben ez nagyon is jóféle, és inkább a hangulatra meg a játékmenetre gyúrjanak többet (jó példa a jövő héten megjelenő GW2 erre).
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
Wolverine
félisten
Ez egy MMO-nak tökéletes grafika: ugyanis miközben nem felismerhetetlenek a karakterek, még mindig játszható marad tömegben is.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Xaels
félisten
-
Beri78
őstag
hát ez 13-ban gyengének mondható lesz
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
pckownz
őstag
A grafika nem túl megnyerő, de legalább nem valami csalóka CGI.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
- WD RED WD60EFAX 100/100
- Lenovo Thinkpad A485 Ryzen 5 PRO 2500U/8GB RAM/256 SSD/14" FULL HD garanciás laptop eladó
- Playstation 5 Slim Lemezes +2 játék (1TB) 22,5 hónap Garancia (PS5)
- Lenovo Thinkpad X395 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256GB SSD/13.3" FULL HD garanciás laptop eladó
- Tenda Ac23 2100 wifi gigabit router
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest