Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz BalaNce87 #12 üzenetére
Na megnéztem az egyet megint, hát tényleg nagyon gagyi. Anno pedig nagyon tetszett.
Bár a Johnny Cage - Scorpion harc az még most is tetszett.Morden24: Hát a Doom az tényleg tragédia, főleg az fps rész amire annyira büszkék voltak. De a Bladeket szeretem. Bár a 3at már nem.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
sheriff.crib
tag
A hozzászólásoddal maximálisan egyetértek.Már nem nagyon tudok mit írni...))
**Ha ki jön a film, tuti megnézem, már csak azért is mert anno imádtuk a mortal kombat trilógiát, de hát az első rész alap!
A trailer alapján nézhető lesz!
Hajrá!Ableton Live - NATIVE INSTRUMENTS -
-
(Bundás)
addikt
Dragon Ball movie szintet sejtek, fanatikusként a Mortal Kombat első filmje is gáz volt, pedig általános iskolásként néztem. De azért reménykedem, biztos megnézem.
-
Morden24
nagyúr
De ott a Tomb Raider is
Hát ott bizony. Iskolapéldája annak, hogy hogyan kell eladni egy rakás szart két csöccsel meg felfúj szájjal.
Azért azt be kell látni, hogy a TR1-2 olyan ruppótlan film volt színészileg, rendezésileg és fordgatókönyvileg is, hogy nem is értem, miért nem jelentkezett a merénylet miatt Uwe Boll.A Resident Evil széria szerintem még a simán nézhető kategóriába tartozik
Az első rész Milla Jovovich miatt tényleg nézhető kategória, de igazából a történettelensége előbb-utóbb dögunalomba csap át. A probléma ezzel az, hogy ezt a második és harmadik részre sem sikerült kijavítani.
Érdekes, mert akik játszottak/játszanak RE-vel, azt mondják, hogy elég fordulatos és feszültséggel teli a sztori.A Doom is egyszer megnézhető
Feltételezem elrettentő példaként.
A Doom talán minden idők legszégyenteljesebb számítógépadaptációja. Egészen konkrétan pofán kellett volna verni mindenkit érte a stábban. Na jó, The Rock-ot nem merem megütni, de a többit bátran.
Szar CGI-vel összerakott gumiszörnyvadászós gaggyulat, konkrét tragédia. Még a Blade széria is jobb, mint az, pedig ahhoz is inkább kevesebb, mint több ész kell, hogy élvezhető legyen.Szóval egyébként érdekes, hogy ebből a rendkívül színvonaltalan felsorolásból (és akkor még lehet ide venni a Street Fighter, Wing Commander stb. filmeket is) gyakorlatilag tényleg a Mortal Kombat az, ami valamilyen szinten élvezhető (szigorúan az első része, a második konkrétan nézhetetlen).
Én ehhez még hozzávenném a Hitman-t, ami bár semmiképpen nem volt jó film, viszont nem volt szar, és megállta filmként is a helyét, nem csak játékadaptációként. Mert ugye ez a legnagyobb baj: hogy ezen filmeknek a többsége szart sem ér, ha nem úgy tekintek rá, mint egy kedvenc játékom moziváltozatára.Sectumsempra - For Enemies
-
Quent1n
senior tag
Ez a te véleményed. Legtöbbünk szerint viszont az eggyel nem volt semmi gáz. A maga korában egy abszolút nézhető film volt. A 2 az már csak a legnagyobb fanoknak jött be valamennyire. Én 3szor láttam kb. Sajnos csak arra törekedtek, hogy a játékokból sok karakter bent legyen. És itt véget is ért az egész. Plusz Johnny Cage-t kinyírták kb 5 perc alatt ... A helyén kell kezelni ezt a két filmet. Szerintem a maga korában mindkettő alkalmas volt arra, hogy egyszer min. megnézzük őket, és szórakozzunk egy jót.
Egyébként pedig ezeknek a filmeknek is megvan a maguk piaca, és kellő alázattal és hozzáértéssel bitang jó filmeket készíthettek volna a játékokból amik eddig vászonra kerültek. A Resident Evil széria szerintem még a simán nézhető kategóriába tartozik. Igaz én egyik játékot se toltam végig. A Silent Hill se lett vészes film. A Doom is egyszer megnézhető. De ott a Tomb Raider is. Igaz egyik film se lett mérföldkő ezek közül, de bőven nézhetőek, én úgy gondolom. Nem hinném, hogy dobni kéne a játék->film témát, csak szigorúbban kéne kezelni a megfilmesítési jogokat, és olyan emberekre kéne bízni a rendezést akik képesek kellő szakértelemmel hozzányúlni a témához. A lényeg az lenne, hogy a filmesek és a játék kitalálói együtt dolgoznak( és, hogy Uwe Boll soha semmilyen játékból ne készíthessen filmet). Elvileg a Prince of Persia-ban ez megvalósult. Kíváncsi leszek mi sül ki belőle.
Egyébként meg kövezzen meg bárki de a látványt leszámítva szerintem egy Avatar se több semmivel mint az általam említett filmek közül bármelyik.
[ Szerkesztve ]
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
Quent1n
senior tag
válasz littlelion21 #18 üzenetére
Sztem nézhető volt a sorozat, engem az dühített fel, hogy az utolsó rész igencsak ratyi lett. Volt egy hangulata ami nekem vmennyire bejött. Ettől még tény és való, hogy nem volt egy nagy eresztés.
[ Szerkesztve ]
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
Isee
senior tag
válasz BalaNce87 #15 üzenetére
Én letöltöttem, végignéztem azt is, igen, annak is volt egy kicsit szerencsétlen beállítása, tipikus van-damme jelenetekkel, hogy 20cm-rel az orra előtt suhan el a másiknak a lába azt akkorát esik, hogy betörik a fal...stb
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
AXisBOLD
addikt
válasz Dr. Romano #14 üzenetére
szerintem az 1 is egy kalap...
az összes ilyen film színvonaltalan, a Resident 1-2 is gyalázatos.
ezt a műfajt, mármint játék->film adaptációt el kellene felejteni örökre.
Aurea mediocritas
-
Dr. Romano
veterán
Ennek nem örülök. Dragon Ball és a Street Fighter új változata (mondjuk a régi is) hihetetlen gagyi lett, minek még egy film ebbe a sorba?
A régi MK részek közül az első szerintem elég jól sikerült (a moziban álleejtve néztük anno az intrót és a zenéje azóta is egyik kedvencem ). A második azonban ultra sz*r lett.
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Isee
senior tag
válasz BalaNce87 #12 üzenetére
Ez igaz, nehogy olyan legyen, mint a dragon ball.... az eszméletlen egy hulladék film lett
igaz nem game-ből csinálták, de meg lehetett volna sokkal jobban csinálni"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
BalaNce87
addikt
Mai szemmel első is gagyi, de biztos megnézném mert jó volt akkoriban, de a 2 az valami borzalmas szar már akkor is, szóval köszönjük nem kérünk belőle, ezekből a verekedős játékokból max 1 részt kell megfilmesíteni, mert még rájuk jön a sikeréhség és csinálnak még 2 db zs kategóriás filmet. Bár még ebből lehet valami a nagy múltja miatt meg mai technológiával, de ilyen tekken meg stb az maradjon meg játéknak, mert értelmes története egyiknek sincs, csak vmi japán fazon agyszüleménye, maga a játék fasza pláne ketten, de jó filmet ebből nemtudok elképzelni.
-
félisten
Inkább MK triologyt kéne felújítani olyan Street Fighter 4-esen....
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Sicilian
addikt
Egyébként az első részt csak kb.2 éve adták ki dvd-n szinkronosan nálunk.
Media M és Saturn láttam múltkor is...nothing is true everything is permitted..
-
F!x3R
csendes tag
Uwe Boll-nak kéne rendeznie akkor garantálható a siker
Nem a részvétel, nem a győzelem, hanem a fontos!
-
Gozzer
csendes tag
A masodik megvan DVD-n, elso meg csak videokazetan, rongyosra nezzve
Johet a 3. venassanNagy isten allatkertje, sajna alacsony a keritese. Tudtommal az állatok is valaszolnak egymásnak, ha kérdezik öket. I hate a telefon dealereket!! Megolik az ilyen oldalakat!!
-
Sicilian
addikt
Soha nem felejtem el az első rész vetítését, kb 3-4szer szakadt el a film, már mindenki k..va anyázott a gépésznek, hogy 10 percenként szünet volt.
Persze bejött a mozi vezetője is, de őt is kifütyülték, jó hangulat voltnothing is true everything is permitted..
-
AXisBOLD
addikt
kár a celluloidért...
Aurea mediocritas
-
JoolsNOS
veterán
Én az egyet nagyon vártam, a főcímnél végig borsódzott a hátam. Nagyon tetszett a moziban. A második egy rakás szar volt. Hihetetlenül gagyi effektekkel. Meglátjuk milyen lesz a harmadik, bár már korántsem vagyok akkora mk fan.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
^Bundi^
őstag
Kevés?..ugyanmár..pont a legjobbkor csinálják
mert aki mortal kombaton nőtt fel, most már van saját keresete elmenni rá a moziba..
én tuti elmennék ha lenne vmi remek mortal verekedős
kung lao rayden megmindenkiNos Omnes Una Manet
-
Isee
senior tag
Vá de jó is lenne
Mai napig megszoktam nézni néha az első részét, egy azon sikeres filmekből, amik játék alapján lettek készítveÉs ha minden igaz, akkor Sub-Zero-nak az életét, vagy nem tudom milyét fogja jobban kifejteni a film... Ezt egy karate-mester mélyfekete öves ürge mondta, akit felkértek szereplőnek, de elutasította még anno a 3ik film készítése kapcsán...
Reméljük jó lesz, bízva várakozunk
Szerk.: a filmek a zenéje pedig mai napig odab@sz
[ Szerkesztve ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
mad1
veterán
Remelem a liu kang fele biciklirugas nem lesz benne.
Ne szemetelj ! = Steam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen légkondit a lakásba?