- War Thunder - MMO Combat Game
- Path of Exile 2
- Wuthering Waves
- GTA V
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Xbox Series X|S
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
steven84
tag
Nagyon király lett, minden találat egyből betalál! Sajna belém is. :-)
-
Garada
őstag
Én nem mutatnám ezt ilyen büszkén mert alapból is így kellett volna megcsinálni ezt az egészet.
-
kurta9999
tag
Ilyen "házilag" készített játékokban általában a RakNet-et használják, erre lásd pl. Multi Theft Auto (MTA). Ebben laggot nem igazán fogsz észrevenni... SA-MP-ben is ez van, de azt inkább hanyagoljuk a lagg terén.
Ez egy ingyenes multiplayer network engine, ha ingyenes alkalmazásban használod, ha pedig fizetősben, szép sumát le kell tenned a licenszért. Szerintem akár fizetős játékokba is nyugodtan lehetne ezt használni, nem kell totál ennyire alapoktól írni mindent.
Aztán már maga a ping, lövések kompenzálása, stb lagg fékezése, az már a fejlesztőre van bízva, a RakNet nem biztosítja ezt csak a hálózati kommunikációt.
http://www.jenkinssoftware.com/
[ Szerkesztve ]
-
scampolo84
aktív tag
Időben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz mentoloshypo #20 üzenetére
Eddigi tapasztalatok alapján ugyanúgy gondok lesznek vele mint előző részeknél.
Live-Die-Respawn
-
- = Zk = -
félisten
nekem nem töltött le semmit. na az mé' van?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
joysefke
veterán
Egy hálózati FPS játék netkódja elég komplikált dolog, tökéletes megoldás nincs, legfeljebb jó kompromisszumok. Mivel a jelterjedés sebessége véges és ezt érdemben nem lehet/alig lehet tovább javítani, ezért ez a fizikai jelenség mindig kihatással lesz az internetes FPS-ekre,a jó netkód célja pedig csak az lehet, hogy a játszhatóságot és a folyamatosság illúzióját fenntartva minnél kiszámíthatóbban, konzekvensebben és lehetőleg igazságosan próbálja kompenzálni a jelterjedés sebességéből adódó hatásokat kompenzálni.
A vége persze csak az lehet, hogy itt-ott-amott kompromisszumokat kell kötni, hogy fennmaradjon a játszhatóság, folyamatosság illúziója, illetve hogy az is értelmesen tudjon játszani akinek 5ms a pingje és az is akinek 75ms, aztán persze egy internetes játéknál az is szempont kell legyen, hogy akkor se legyen valaki komoly hátrányban, ha (értelmes határokon belül) érzékelhetően rosszabb a pingje.
Tudja valaki, hogy a tucatjátékokban /a BF4 nyilván nem az/ a netkódot nulláról írják a fejlesztők vagy lehet készen licenszelni?
J.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez a minimum, hogy megcsinaltak es mar eleve igy is kellett volna kiadniuk.
-
janos1988
addikt
Hát ez rohadt jó! Valamit elbasztak, most javítják, de úgy állítják be, mint vmi új ficsört...
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
-
GeryFlash
veterán
Izé, az ilyen hot fixeket 1-2 héttel a játék kiadása után adják ki, és hát az nem most volt...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
VictorHUN
aktív tag
Battlefield 3 javitását meg már leszarják annyira, hogy ingyen osztogatták egyik nap
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
mentoloshypo
senior tag
Több mint fél év kellett ehhez?
Legalább a Hardline zökkenőmentesebben indul, legalábbis remélem. -
noisia
aktív tag
(#17) a_n_d_r_e_w
Én 4 db jó magyar ezresért jutottam eredeti BF4-hez, apró-n hónapokig árulták a videókártya mellé kapott kuponokat 3ad áron. Szóval az nem érv, hogy azért nem játszik vele valaki,mert drága.
[ Szerkesztve ]
" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
Cathulhu
addikt
Szerintetek most hogy az EA ingyen vagja az emberekhez a BF3-at mennyi penzt fog adni supportra? Kb ugyanannyit mint amennyit kernek erte. At kellene terjek mar a 4-re, de meg mindig sokat kernek erte...
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
bviktor93
tag
Pont időben, ma vettem meg a játékot.
-
tag
Pedig még mindig előfordul Bf3-ban, bőven, fal mögé érve a golyó még utánam jön... Guided bullet vagy mi a tosz lehet. Sőt, tankba beszállva hal meg a karakter. Kijelzi hogy beszállt, de a halálhírt már a tankon belül mutatja mert a hitbox még megállt kint kávézni vagy csak még gyönyörködni akart a tájban.
Gondolom Bf3-at már nem fogják javítani, nem véletlen tették pár napig ingyenessé...[ Szerkesztve ]
"Nekem pezsegsz kicsi Plussz?" ^.^
-
@rglaaf
veterán
Ez most ugy néz ki működik, tényleg lehet érezni hogy jobb lett
PSN:BiZzare_0 ️
-
dunc
nagyúr
hotfix.........
-
aizen92
addikt
szerintem a fal mögötti halálra gondolt.
A videó meg. VÉGRE! Lehet, így tényleg visszajövök a játékba. Annyira idegesítő volt ez. ( + még egy tucat dolog, de ez akasztott ki a legjobban. )
(#3) xtremez: amúgy igen. Durva volt látni , mekkora a delay még így is kicsit ijesztő.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
steven84
tag
Zsír, rá is vetem magam ha hazaértem. Más bajom nem volt a játékkal.
-
xtremez
aktív tag
Még ez a delay sem kicsi, de meglátjuk hogyan fog ez menni. Lehet hoz 100 másik hibát is ez a javítás ismerve a DICE-ot.
-
szente
addikt
Még ezek után is bekanyarodik a golyó a sarokban?
-
wolfman
veterán
Ilyet azért illene a 3. részhez is készíteniük, mert ott sem tökéletes.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- War Thunder - MMO Combat Game
- Hobby elektronika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest