Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kwzatz
őstag
"EzEkAJátéKoKSohaNeMfoGNAkJönnIPCrEhIábaISvÁrjÁtok"
Szerintem jönni fog a Nathan Drake Collection is, logikus lenne, szimplán nem szerepel a reportban. (valószínűleg ráadásul sok más játék sem szerepel a reportban, ami majd jön, ezen a ponton gyakorlatilag borítékolható)
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
addikt
válasz AxBattler #31 üzenetére
Vegyél most PS5-öt annyiért, mint amennyiért én vettem a Vegát...nem tudsz venni, vagy ha szerencséd van is max dupla áron.
A gyengébb Pascal vagy Radeon kártyákon is elfut amúgy a játék 1080p-ben, ráadásul tovább tudod optimalizálni a jobb teljesítmény érdekében, mivel a játék kínál Adaptive Performance FPS illetve Render Scale opciót is. Persze ezzel együtt sem tagadom, hogy teljesítmény tekintetében nem sikerült valami fényesen ez a port.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
félisten
+ #30 Hopkins95
Ez szép, meg jó, de önmagában egy Vega 64, vagy egy RTX 3070 árából simán kijön egy PS5, kiegészítőkkel, Plus előfizetéssel, stb., szóval annyira nem vagyok meglepődve, hogy jól fut.Inkább a GTX 1050-1060-1650-1660 szintre lennék kíváncsi, neadj’isten Ryzen APU-ra... meg aztán a konzolos 30fps TV-n nem ugyanaz, mint a PC-s 30fps monitoron.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
addikt
válasz AxBattler #28 üzenetére
Nem kell aggódni a Horizon Zero miatt azért annyira, igaz mikor kijött, akkor botrányosan szarul futott, de azóta valamennyire helyrepofozták(PC-s mércével még így sem vagyok vele teljesen elégedett, de megfelelő hardverrel meg beállításokkal a 60 FPS is elérhető). A legutolsó patch óta alig fut lassabban, mint az Assassin's Creed Valhalla. Még így is a Playstation 4 fölött van teljesítményben, ha jól emlékszem ilyen 45 FPS-t produkál a Vega 64-esre moddolt kártyámon, mindezt 3440x1440-ben, tehát a PS4-es verziónál jelentősen magasabb felbontásban.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
tomas51
senior tag
-
félisten
válasz Hopkins95 #11 üzenetére
Mondjuk nézegettem a HZD és a Days Gone PC-s bencsmárkjait, és ha az előbbihez lesz hasonlatos a teljesítmény, akkor inkább marad a PS4... bár nem meglepő, a DG az Unreal 4 engine-t használja.
Kérdés, hogy a ND saját házi motorja mennyire lesz portolás-barát?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
addikt
Kezdődik a Playstation State of Play előadás, nézzük mit mutatnak!
Most nézem ez még csak egy visszaszámláló Horizon Zero Dawnos hátterekkel, még 5 óra van hátra a streamig, te jó ég.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szerintem nem, semmi baj nincs a játékmenetével, bár lenne több ilyen játék. Ez egy klasszik játék, ami szerintem ugyanúgy 20 év múlva is megállja majd a helyét.
-
k-adi
nagyúr
helyes helyes, jöjjenek csak PCre
last of us és ghost of tsushima is jöhet!
-
addikt
Nem hiszem, az a mai mezőnyhöz mérten túl erős lenne!
-
addikt
Szerintem amúgy logikusan az Uncharted Collectionnak is jönnie kéne. Nem hinném, hogy ha a 4-es portolását meg tudják oldani, akkor az első három részt ne tudnák könnyűszerrel a mai PC-s hardverekre portolni.
-
30z.Samu
félisten
válasz adamfriday #17 üzenetére
Élvezhető nélküle is, de az első 3 után az igazi végigjátszani ezt.
Sic Parvis Magna
-
adamfriday
senior tag
Nem vagyok teljesen képben vele, de érthető a történet az első 3 rész nélkül is?
-
HELLAFLUSH
őstag
Oooo mióta vártam már ezt a pillanatot!
-
30z.Samu
félisten
-
Fitzgerald
veterán
Nem hittem volna, hogy jön még valaha is Naughty Dog játék pécére, mindenesetre igazán örvendetes hír. Gondolom ha jól teljesít, jön majd a TLoU2 is.
-
BoneDragon
veterán
Meh... Inkább valami friss cim jöjjön, ezzel a szériával már csak az nem játszott aki nem is akart.
-
30z.Samu
félisten
Ez bitang jó hír! Bár én csak a technikai megvalósítás miatt várom. PC-seknek is át kell élni ezt a csodát.
Sic Parvis Magna
-
addikt
Az is jöhetne bizony! Én elkezdtem az első részt még 3 éve, aztán a klickereknél félreraktam. Megvan a játék konzolon, sőt, második részt is megvettem, de még nem volt időm meg kedvem újra nekifeküdni. PC-n egér + billentyűzetes irányítással viszont álom lenne játszani szerintem!
[ Szerkesztve ]
-
GodGamer5
addikt
Helyes, jöjjön csak.
Lesz még itt Last of Us (2) is... ;)
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
addikt
pókember?
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
Fred23
nagyúr
Régen vártam erre a hírre. Egyedül az Uncharted 4 miatt gondolkodtam el anno egy rövid ideig azon, hogy talán mégis kéne egy konzol annyi időre legalább, amíg kijátszom.
-
cyberkind
félisten
A TLoU 2-n szerintem nem lepődne meg senki, elvégre brutál sok lehetett a fejlesztése, és a díjakon kívül nem annyira rengeteg pénzt hozott, az első rész meg masterpiece, jöjjön csak minél több, számomra a GoW, TLoU 1 meg Bloodborne ami nagyon kéne, de elfogadok mindent.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Az első 2 részt végigjátszottam, míg megvolt a PS3 konzolom. Nagyon imádtam, remek játékok voltak! Sajnos hamarabb adtam el a konzolt, mint ahogy megjelent volna a 3. rész. Biztos az is jó lehet, és várom a 4. részt.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
addikt
Szinte el sem hiszem, a nap híre!
-
Peter1918HUN
tag
Már ideje volt. Meglátjuk hogyan sikerül átportolniuk.
-
gyimger
őstag
Ebben az esetben viszont csak elővenném a PS3-at a korábbi részek miatt. Kell valami ürügy, hogy bekapcsoljam évente egyszer-kétszer. Ennyire használom ki a konzolt.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
cyberkind
félisten
Teljesen logikus és érthető, jöhetne a többi is, viszont ha előbb ez fog, a többi már csak bóvli, annyival jobb és több a 4. rész mint együttvéve a trilógia. Érdekes lsez látni, hogy miként fogja mazsolázni a mostani címek jelentős részét ez az 5 éves játék, mert ez még a mai napig megállja a helyét csak konzolon, és mi lesz pcn...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-LINK TL-MR6400 vezeték nélküli router, N 300Mbps, 4G LTE
- HP Pavilion Gaming Laptop 15-EC0XXX - AMD Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 1660Ti 6GB, magyar kiosztás
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
- Adus 27" TUF Gaming VG279Q1A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest