Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr/\toS
senior tag
" DJ Hero teszt, amit egy olyan formára bízták, aki minden médiumban minden alkalmat megragad, hogy azt hangoztassa, hogy amiben nincs gitár, dob, és nem élő, az nem zene."
Mondjuk ez így is van.
-
Mártógyurma
tag
A meglátásod jó. A probléma csak akkor akkor van, amikor egy nagyobb úságnál dolgozól,és fentről kiadják a parancsot,hogy ez meg az magas százalékot kapjon, a tőbbi meg lehet őszintén. Nem vagyok belsős de TUTI,hogy ez sok esetben így müködik ( példa bár külfőldi és online; a GAMESPOT "Kyne and Linch" botránya), főleg ha nem is te írod a cikket, hanem csak lefordítod a külfőldi testvérlapét.
Van egy gyanúm; öszinteségből nem lehet megélni ebben az iparban, ellehetetlenítenek.
Ha korrekt kritikát akarok szerezni egy játékról, akkor várok 1-2 hónapot a megjelenés után,majd rákukkantok a Gamesranking oldálára. Addigra ugyanis a nagyobb (lefizetett)online lapok után már a kisebb oldalak kritikái is befolyásolják a játék átlagértékelését.
Ha pedig végképp biztos akarok lenni a dolgomban (EZ A LEGBIZTOSABB) a fórumokat olvasom el az adott játékról, ahol a türelmetlen, hype-al beetetett birkák -akik előrendelnek egy játékot látatlanba " Day 1."/"Must have" felkiáltással- szidják a fejlesztőket a lag/bug stb.miatt.
Öszinte leszek; online sajtóra ,ahol új megjelenésű játékokat is reklámoznak- többnyire mindegyik- nem igazán alapozok játékvételt. Luxus az én keresetemhez. -
malwy
senior tag
Volt először egy Gamestarom, hála warcraft 2. Akkor utána sokiáig Gamer magazin, aztán PC GURU. Utána szigorúan Computer Panorama. Ez volt az, amit imádtam, de megszűnt. Próbálgattam PC Worldre áttérni, de 1-2 szám után felhagytam teljesen vele, borzalmasnak éreztem.
Gamer lehet, hogy nem volt eléggé szakmai, de közérthető, és a lényeg: poénokban gazdag, szórakoztató volt. -
-
bullseye
addikt
válasz matteo_szg #66 üzenetére
Nagyon szépen megfogalmaztad a problémáim nagyját. Nem szerencsés online gamer magazinban szopatni az offline magazinokat, pláne a címek "sejtetésével", de megnevezése nélkül (ahogy viszont sem). Kicsinyes, és talán fölösleges írás ez. (És a stiláris bravúrokat is hiányolom belőle - a Fábry-s bokalefosáson kívül - hamár részben a minőségről szól)
Persze nem is biztos, hogy sokáig fent lesz. A netes újságírás nagy előnye ugyanis, hogy a legnagyobb hiba is eltüntethető pár perc alatt. Talán ezért is kevés a jó szakmabéli a neten is.
no offense
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
nagyúr
mmm offline számítógépes gamermagazin? még mindig ők a legjobbak:
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-
Egon
nagyúr
Ez a koncepció, amit én elképzeltem - legalábbis jelen keretek között - szvsz nem tud online médiánál, pontosabban ingyenes online médiánál megjelenni...
A kérdés számomra az, hogy egy offline média végfelhasználói árának hány százalékát teszi ki a papíralapú megjelenés költsége. (Mellesleg az online médiának is van költsége: szerver stb.). Amennyiben meg kell fizetned az online médiát, és nem olcsóbb szignifikánsan az offline terméknél, akkor sokan lesznek úgy vele, hogy inkább papíralapon olvasnának (bevallom férfiasan, én is így tennék).
Ami kezdi megölni az offline médiát nálunk, az (legnagyobb mértékben) az ár vs. ingyenesség kérdése."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
DeFranco
nagyúr
108-110: HSZ gyűjtők vagytok ti mind, és a dev:null -ban fogtok ezért örök kárhozatban égni a világ végéig.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Szerintem ezt privátban is megírhattad volna, itteni offolás nélkül.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
orbano
félisten
ok tegyük fel kialakul egy ilyen "tökéletes" nyomtatott magazin. amint sikeres lesz, megjelenik ugyanez a koncepció online formában is, mondjuk hasonló formában, mint egy PH!-s hazai pálya.
nem tartalmi gondok ölik meg a nyomtatott médiát, hanem a technológia. szerintem.[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
Wolverine
félisten
"Hogy a tartalom mennyire kimunkált, az meg nem az on-vagy offline-ságon múlik, hanem azon, ki írja."
Pontosan. Meg kicsit azon is, hogy a szerkesztő (már ha van...) mit enged ki az írók munkái közül.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Findzs
addikt
haldoklik nem vitás
de én nem is évtizedeket adnék neki hanem csak max 5 évet"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Én ezért nem tabletet használok, hanem egy Palm m515-t.
Egy ötezresért vettem pár éve. Olvasni tökéletes.
Hasonló méretű eszköz pl. az okostelefon, amin lehet netezni.Hogy a tartalom mennyire kimunkált, az meg nem az on-vagy offline-ságon múlik, hanem azon, ki írja.
Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest