Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
HR-t még nem toltam ki, de nagyon bejön ezt is beszerzem az már biztos
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
davidsone
addikt
EZ egy kifejezetten várományos darab!
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
wednesday
őstag
Majd ha lesz külön gameplay bemutató, akkor ott bemutathatják a lopakodást is.
De ezeket a trailereket mindig akciódúsra vágják össze, ahogy a többiek is mondták látványosság miatt.
Ez a Deus Ex HR-nél is így volt.
-
.LnB
titán
Már megint olyan világot alkottak (vagyis továbbfejlesztették a HR atmoszféráját), hogy már attól eldobom az agyam. Nagyon várom. Szerinetem jó lenne ebbe a játékba egy "free walk mode". Megkapnánk az egész világot, és lehetne csak sétálgatni, nézelődni. Mint mondjuk a GTAV-ben. Persze ez más műfaj, de szívesen sétálgatnék ezekben a városokban.
Szerintem is csak azért mutatják a harcolós részeket mert ezek az újdonságok. Lopakoással sokat nem lehet megmutatni egy trailerben. Bár ott is van újítás, a Dishonored-hez hasonló "rövid teleportálás" vagy hogyishívják.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
->Raizen<-
veterán
Minden pénzt megér majd ez a játék!
-
Xelloss
tag
Szerintem az leszámolásos vonal azzal is kapcsolatban lehet,hogy bekergültek azok akiknek volt beépített pótlásuk és máshol is ment az öldöklés nem csak az utolsó HR küldi helyszinén. (lásd mikor azt mondja a katona csávesz Adam-nak hogy remélik az ő oldalukon áll és nem száll el az agya)
Így bizonyos kormányok,cégek rájöttek .hogy mégiscsak kontrollált "evolúció" kellene. Elkezdődött a hatalom visszaszerzése és a leszámolás a cégekkel ,legalábbis ezt tippelem.
[ Szerkesztve ]
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
Xaels
félisten
Nem hiszem, hogy csak natúr hent lenne. Vannak rá utaló dolgok a trailerben. Kábító fegyver, láthatatlanság és szimpla közelharc is. Látható az is, hogy Jensen sem ragadt meg egy szinten és vannak ott fejlesztések.
Esetleg a forgatókönyvről lehet tudni valamit? Ki írta a történetet? Esetleg ha James Swallow akkor lesz mellette új könyv is?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
+1
mintha én írtam volna. Az IW csalódás volt, de a többi Deus Ex nagyszerű! A nagy lelkesedésben valami készítői videót is megvettem anno, mert azt hittem DLC...Jöhetne karácsonyra inkább, akkor lenne is időm játszani.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Hiftu
senior tag
A Human Revolution nekem is az egyik kedvenc játékom lett.
Februárig pedig lesz több új játék, amivel várhatóan jól lehet majd játszani.
(Mindenki kiválogathatja majd az izlésének megfelelőt.)Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
nonsen5e
veterán
Szerintem egyszerűen csak azért mutatják a gyilkolásos részt, mert nehezebb eladni a játékot egy lopakodós trailerrel / unalmas lenne a trailer, ha csak azt mutatnák, hogy osongatsz az emberek háta mögött vagy a szellőzőnyílásokban kúszol 2 percen keresztül.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Hiftu
senior tag
Az készítők véleménye szerint az előző Deus Ex-ben nem volt a nyilt harc olyan jól kidolgozva, mint a lopakodás rész. Ezt most javítják. Ezért láthatsz sokkal több "gyilkolást".
Egyébként a trailer pont a sokkolóval nyitott, ami nem halálos fegyver.[ Szerkesztve ]
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
[Prolixus]
addikt
ELVILEG. És ezt is csak azért, mert a készítők ezt magyarázzák. De olyan gameplay-t még nem nagyon láttunk, ahol végig lopakodva csinálnak meg egy pályát. Ahogy a játék dedikált topicjában is pont ezen sírunk, a reklámvideókból nagyon úgy tűnik, hogy Adam 2.0. = Terminator Adam.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
.mf
veterán
Vegyesek az érzéseim. Az előzőkben - számomra legalábbis - fontos volt a választás lehetősége, hogy nem csak halomra gyilkolni lehet, mint a legtöbb FPS játékban. Itt pedig eléggé arra tűnt kihegyezettnek.
A hangulatra is kíváncsi vagyok, hogy tudják-e hozni, aminek ott a kimondott-kimondatlan háttérsztori, Adam személyes kálváriája is központi eleme volt.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- AliExpress tapasztalatok
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- OHH ! Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB RADEON PRO 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest