- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubacsino
aktív tag
válasz wednesday #15 üzenetére
Anno játszottam TWvel mikor még bírta a PCm
De ha jól emlékszem "kasztok" szerint volt ott is az irányítás. (íjászok,lovasok,katapult stb)
Tehát ha egy kaszt = egy ember, azért mert a létszámuk több, az irányítás szempontjából mellékes. Onnatól már "csak" hardware kérdése.
A RUSE mint példát azért említettem, mert hasonló koncepcióval simán megvalósítható lenne a Total Wars konzolokra is.
(Persze igen, nem ugyan olyan lenne, na és? de legalább lenne -
addikt
viszont ha már grafikáról beszélünk, akkor a mostani konzoloknak elég kevés memóriájuk van mint RAMként, mint VGAként, és ha például 1500 embert lát az xbox-os ember egyszerre, azt nehezen fogják a készítők belezsúfolni 256 MB-be.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Morden24
nagyúr
Ez igaz.
Mondjuk azt megemlíteném, hogy a HW-t sem az adta el, hogy mekkora hűdestratégia, hanem az, hogy 1. Halo, ami egy használt vécépapírt is elad, ez tény 2. frenetikus hangulata van, és remek a single player mód, szuper átvezetőkkel, remek történetvezetéssel.Amúgy egyetértek, klasszikus RTS az PC. Szerencsére ilyen téren nincsenek úgy meghülyülve, mint az FPS-ek esetében, és egy manapság normális géppel még jó sokáig ki tudod húzni, ha a stratégiák érdekelnek.
Én is ezt az irányvonalat követem, minden más meg boxonSectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
Halo Wars. Az mondjuk jó is. Meg állítólag az Endwar sem teljesen szar.
A C&C, a Red Alert PC-n is színvonaltalan, a Supreme Commander 2-őt nem tudom, de amit PC-n láttam belőle, nem is akarom tudni.Egyébként én úgy vagyok vele, hogy a stratégia abban a formában, ami ma PC-n van, nem konzolra való. Lehet jó stratégiát csinálni konzolra (főleg, ha a Kinect képességeit is ide vennénk), de azok nem közvetlen PC-portok lesznek, ez tuti.
Ellenben mivel ezzel sokat kéne foglalkozni, kétlem, hogy sokan neki akarnának feszülni, mert a legjobb minőség esetén is csak egy korlátozott szegmens venné a játékot.Kérdésedre válasz: nem, kétlem, hogy nagyon nagy igény lenne rá.
Részemről inkább a TBS-eket "erőltetném". Kézenfekvő lehetőség lenne ráadásul jó kis cross-platform multihoz is.
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest