Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KAMELOT

titán

válasz b4ndee #54 üzenetére

ehhez csak annyit ,hogy mivel a ferdeszeműek egész nap otthon kábellel a seggükben ülnke ilyen fejlesztős harcolós csihi puhi játékokat csinálnka aminek a grafikája igen régi.
    Van 100 varázslatod és meg kell ölnöd 100 000 Behemothot , hogy a köv. szintre léphess.
    Ez egy csapda mert mindig feljebb és feljebb akarsz menni. Van ahol pénzért veszel fegyvereket....ettől elment az eszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajnos ott közösségi élet csak az interneten zajlik. Ezek szerint!
    Összes ilyen game onnan jött. Na meg a mesék. Dragonball-Z és a többiek :DDD :DDD

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

• KAMELOT

titán

válasz buzus #48 üzenetére

na kérem szépen!
    EZ is egy nagy kreatív ötlet!
    Jót írtál. EZt is beléteszem a játékba.
    Még esetleg olyat ,hogy minden egyes loading után egészen más történne azaz véletlenszerűen generálódnának az események.

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

• KAMELOT

titán

válasz CptMisi #30 üzenetére

Hi!
    A legjobb ezekben a gamekben hogy pont mindig az ellenfél téged lől.
    Akkor ezek szerint a csapattársaid csak vannak????
    No azért lőnek valamit de mégsem anniyt mint te.
    Amugy egyetértek mindenben veled.
    Szerintem össze kéne fogni és egy saját gamet csinálni. Na az lenne a tuti játék.
    Brutál nagy pályákat ,mindent szétlőni. Időjárásváltozást. Osztott képernyős játék azaz ketten is lehessen mondjuk a singleplayert játszani. Ilyet is már régen láttam egy játékban.
    Szerintem 25-30GB minimum lenne a játék. +Multi is bele. :D
    Szerintem olyan 1 évig minimum csinálnánk. De megérné!! ;) ;)

picur220 és mrhitoshi: végre valakik egyetértenek velem! :D DANKE! :R

[ Szerkesztve ]

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

• KAMELOT

titán

válasz ViZion #4 üzenetére

Hi!
    Én pont ezt taglaltam a COD 7-es topikban még amikor megjelent!
    Futkározol mint a veszett állat aztán vége! Kicsit siralmasak a dolgok!

2007-es CRYSIS jut eszembe. Még a mai napig tartja szerintem a első helyet mindenben. Változatos dolgok pályák. Igazi Half Life feeling.
    Hosszú pályák és már akkor megjelent ,hogy szét lehet lőni a dolgokat.
    Már a BAD Company 2-ben is rájöttek mennyivel realisztikusabb a játék ,ha végre szét lehet rombolni mindent. Csak megint ugyan az IRAK ,afgánok ,dzsihád!!!! :DDD Kicsit már unalmas.
    Sajnos más játékban még nem láttam. Jó lenne ha a pályákon lévő tárgyakat mozgatni lehetne legyen az akár mi. Ne csak egy kép legyen amit látsz. Legyen az fadarab vagy egy teljes fa vagy épület. Lehessen rombolni. Így egész egy játék.
    Hozzátéve még érdemes lenne végre már azt is megcsinálni ,hogy a városos pályákon az épületekbe be is lehessen menni. Ablakból lőni akár honnét esetleg az épület tetejéről.
    Hasonlót mint a GTA 4 csak jobbat. Igaz ahhoz már gép is kéne ,de nem gond.
    Lövöldözőset akárki tud csinálni.
    Ja és a gépágyúnak illetve AK fegyónak más volt a hangja. :) :)

Már a GHOST RECON 1 részében is már ilyenek voltak. Idáig az a legrealiszikusabb katonai játék. 1-2 golyó és elhullotttál. Vagy megsebesítettek ,de akkor már lasabban tudtál menni.
    Ez egy reális game volt. Már akkor az emberek mozgása fantasztikusan volt megcsinálva..
    Innét kéne meríteni. Mert amiket látok gameket mind elég siralmas.

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés