Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Félreértés ne essék, szerintem sem nagy baj, hogy most a következő generációs konzolok tulajdonosai szebb grafikával élvezhetik a játékot. Elvégre ha ugyanúgy nézne ki, akkor mi értelme lenne next-gennek hívni, és akkor ki venné meg az új konzolt és a 60 eurós játékot?
Én inkább azt mondanám, hogy csinálják meg, tudják le a Definitive Editiont, legyen belőle jó sok bevételük - nem mintha eddig nem fogyott volna jól a játék -, majd feküdjenek rá a valóban következő generációs Tomb Raider elkészítésére, hogy ne kelljen rá annyit várni, mint erre a részre az Underworld után (Persze ne kapkodjanak, de haladjon a fejlesztés).
Ami engem zavar az az, hogy úgy beszél a PC-ről, mintha az nem lenne képes erre a látványra, mert "jelenlegi generáció". Megnéznék egy maximális grafikán, FullHD felbontásban futtatott PC kiadást egymás mellé téve a PS4 változattal.
Állítom, nem sok különbség lenne, maximum a modellek részletessége, de az is csak azért, mert azt direkt nem csinálták meg PC-re (Szerintem ők már eleve úgy készültek, hogy jönnek a next-gen konzolok, azokra is kell egy kiadás a játékból, de ha nem lesz szebb, nem veszik majd, így picit kicsinosították, anélkül, hogy megerőltették volna magukat).
Szóval ez van, ettől függetlenül nagyon jó lett a Tomb Raider.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az IGN oldala közölt egy összehasonlító videót a mostani és következő generációs konzolokra megjelenő Tomb Raider grafikájáról.
- Nintendo Switch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
- GAMER PC Eladó ! I5-12400F 1TB SSD 16GB DDR4 RTX4060 8GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest