Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

válasz Def26 #2 üzenetére

Félreértés ne essék, szerintem sem nagy baj, hogy most a következő generációs konzolok tulajdonosai szebb grafikával élvezhetik a játékot. Elvégre ha ugyanúgy nézne ki, akkor mi értelme lenne next-gennek hívni, és akkor ki venné meg az új konzolt és a 60 eurós játékot? :U

Én inkább azt mondanám, hogy csinálják meg, tudják le a Definitive Editiont, legyen belőle jó sok bevételük - nem mintha eddig nem fogyott volna jól a játék -, majd feküdjenek rá a valóban következő generációs Tomb Raider elkészítésére, hogy ne kelljen rá annyit várni, mint erre a részre az Underworld után (Persze ne kapkodjanak, de haladjon a fejlesztés). :K

Ami engem zavar az az, hogy úgy beszél a PC-ről, mintha az nem lenne képes erre a látványra, mert "jelenlegi generáció". Megnéznék egy maximális grafikán, FullHD felbontásban futtatott PC kiadást egymás mellé téve a PS4 változattal. :U Állítom, nem sok különbség lenne, maximum a modellek részletessége, de az is csak azért, mert azt direkt nem csinálták meg PC-re (Szerintem ők már eleve úgy készültek, hogy jönnek a next-gen konzolok, azokra is kell egy kiadás a játékból, de ha nem lesz szebb, nem veszik majd, így picit kicsinosították, anélkül, hogy megerőltették volna magukat). :)

Szóval ez van, ettől függetlenül nagyon jó lett a Tomb Raider.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák