Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Thief főleg azért lett sikeres anno, mert az volt az első komolyan vehető kardozós/csapkodós/lopakodós FPS.
Ha TPS-ként indul, szerintem nem durrant volna ekkorát annak ellenére, hogy rohadt jó a sztori, a hangulat.
3-at is sokan savazták anno a "konzolosodás" miatt. Engem speciel nem zavart a TPS nézet, használtam is sokat.
De a Thief attól még elsősorban FPS, vicces lenne ha kihagynák belőle az FPS módot.
A játékon belüli bolttal nincs probléma, csak ne legyen 500 féle cucc. Inkább legyen kevés, és azokat mind érdemes is legyen használni, akárcsak a Thief 3-ban.
Erről beszélt pár éve Ken Levine is (Thief 1, System Shock, Bioshock) a Bioshock Infinite kapcsán.
Kiemelte hogy nem jó az, ha túl sok lehetőséged van egy-egy adott szituációban a továbbjutáshoz, mert
ha elég ha electro bolttal meglövöd + fejbevered az enemyt a wrench-el, akkor miért is használnád a többi fegyvert/plazmidot/tonikot.
Ami hiányzott nekem a T3-ból (ha már TPS), az a Splinter Cellhez hasonló lopakodási és animációs rendszer, ledge climbing, plafonról lelógás, őrök mélybe rántása a peremről stb.
De szerintem ez meglesz most.
Amúgy most nézegetem a képeket, rendesen lelopták az őrök ruháját a Dishonored-ből.
Azért ez nem kéne.
Remélem a régi frakciók is megmaradnak (Hammerites, Pagans, Mechaninsts).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM