Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
gtx660on el fog futni?
Samsung Galaxy A55 5G
-
Lenry
félisten
válasz Kareszovics #32 üzenetére
+1
nekem már rég megvan a fullextrás alapkiadás, mégsem játszottam még vele.
anno az első résznek is akkor estem neki, amikor megjelent a második, de hatalmas élmény voltGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
djculture
félisten
Én még megse vettem, az első van meg a GoG-on azt nyomom..Kb a nyári leárazáskor fogom megvenni a másodikat ott.
[ Szerkesztve ]
-
Logen88
aktív tag
2015-ben jön csak? Az nagyon sok idő még.
The Last of Us is a masterpiece.
-
Nazara
őstag
Nagy hiba!
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Kareszovics
addikt
Legalább van időm a második részt is kitolni, még nem szántam rá magam.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Bloksma
aktív tag
Kár, pedig pont most fejeztem be (ismét) a 2-est. Addig én is gyűjtök videokártyára.
-
gianni85
veterán
nem lepődök meg ezen.
-
hoffman_
nagyúr
válasz djculture #22 üzenetére
azért az meglepne, ha alulról mediumon ne vinné el két év után a gammát amúgy meg mondom, én egy 4850-el is tök boldogan elvoltam. ez most mindent visz gyönyörűen az elmúlt 6 évből, ami nekem kell, de már ezek is inkább csak dísznek vannak meg. ha valahogy kinyögi ezt a gémet(ami azért sanszos), akkor addig marad, amíg tönkre nem megy
trufa:
direkt nem válaszoltam a konzolos részre, minek vegyek konzolt? meg tudom tenni, mindkét konzolt, a gép mellé, de minek? nem játszom már jó ideje, a pc egy munkaeszköz, amit egy konzol nem tud megadni, arról nem is beszélve, hogy amíg nem lehet vele fps-t játszani, addig nekem egy halott platform.
egyetlen dolog az, amiben über, és azt is csak a box tudja, az a kinect. az egy óriási hangulat bomba, ha dobunk egy házibulit, hajnalig mennek vele az ugrabugrálások, azt tényleg érdemes venni. egyébként viszont a konzol maximum kiegészítés, nem pótlék.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
trufa12
addikt
válasz #90933760 #21 üzenetére
Nah nem kell itt fikázni senkit , én szimplán azért írtam hogy tényleg ne kergesse magát tévhitekbe de most nem kell itt ezen kiakadni ...
Mint írtam is NO OFFENSE nem támadunk srácok ... majd cseréli v vesz konzolt ha megtudja tenni .Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Kasya
nagyúr
Inkabb varok, mint felig kesz kuldiket, bugokat es DLC-ket lassak...
Valamint remelem, hogy jovore ilyenkor meg az en karim se lesz elavult hozza, vagy en is verni fogom a asztalt -
hoffman_
nagyúr
-
tatararpad
őstag
Szerintem ilyennek kéne lennie minden fejlesztés mentalitásának. Az első benyomások nagyon sokat számítanak, és ha azért, hogy ez pozitív legyen, akár hónapokat kell csúsznia, akkor mindenképpen megéri nálam. Legalább jut idő a normális kidolgozásra, optimalizálásra, nem pedig az van hogy 15000 forintért bétatesztelhetem a játékot, és már a megjelenés előtt be van jelentve 3 DLC.
-
Bjørgersson
félisten
-
-
bitblueduck
senior tag
Nagyon tiszteletreméltó döntés a részükről, hogy készen szeretnék kiadni (szégyelld magad EA!). Nem bánom ha később jön, de cserébe nem kell hónapokig várni, hogy újra elővegyem mert játszhatóra lett patchelve / nem vágják meg. Azon kevés csapatok egyike akikben még van bizalmam.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
alratar
addikt
Néhány hónap csúszás még nem a világ, főleg, ha arra fordítják az időt, hogy csiszolgatják a produktumot!
De ha kiderül, hogy csak azért húzzák az időt, hogy egyszerre adják ki a konzol verziókkal...10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
xenom0rph
őstag
válasz Bjørgersson #6 üzenetére
A cikk első "verziójában" nem volt se link semmi bővebb információ, csak annyi, hogy update várható majd az írásban.
halahala
-
hoffman_
nagyúr
nincsenek nagyon nagy igényeim, de tény, hogy gyakorlatilag csak azért cseréltem le a 4850-et 5 év után egy 7790-re, hogy:
1. legyen egy hdmi kimenetem is
2. fusson a Witcher 3 ha nem fog, akkor itt égni fog mindena cd projekt viszont az a banda, akinek mindig bizalmat szavazok, nem lesz itt gond. ha úgy gondolták, hogy 2-3-4 hónap plusz kell, akkor legyen úgy. ők legalább játékot adnak ki mindig, nem pre-bétát.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Lenry
félisten
válasz pulyka jocó #3 üzenetére
legalább lesz idő gyűjteni egy erősebb gépre
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
trufa12
addikt
Nah ezért adtam én el a gamer pc-m
Meg nem vettem konzolt, amúgy most rohadtul felbaszódtam volna ezen a híren (elnézést a kifejezésért)Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
mentoloshypo
senior tag
Ej, de kár.
-
Bjørgersson
félisten
-
Montesantos
senior tag
Nem baj csak jó legyen......és a skyrimet kényelmesen kitudom tolni addig .....
Gabi
-
Huma
addikt
Kár hogy ennyit kell még rá várni. De inkább késsen és legyen jól összerakva mintsem hogy kidobjanak egy bugos, félkész valamit.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
pulyka jocó
senior tag
Olyan gépigénye lessz hogy nem sokan fognak tudni vele játszani: DD
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Sírni fogok.
Na jó, részemről nem probléma. Csak legyen nagyon szuper.Mindenbe beleugatok!!!
-
xenom0rph
őstag
Ilyenkor lehetne linkelni a nyílt levelet vagy ilyesmi
halahala
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest