Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Kizárt...azért 5-6 évesen ne Zeldázzon..
És persze már próbáltam Skyrimet..a játék legelején beleugrottam egy olyan ládába amiben volt két gyümölcs és meghaltam..ezt 5ször játszottam el egymás utánAztán bementem az első városba ahol közölte velem egy haverom hogy fegyver nélkül menjek...ok..a városba leütöttem egy csirkét és onnantól én voltam az első számú közellenség...
Nem kérdezték hogy ki akarom-e fizetni csak szimplán elkezdek ütni verni...elfutottam 1500km-re..persze 1300km-re le is ráztam a falusiakat de gondolom a világ legjobb nyomkövetői lehettek mert 5perc barangolás után rámtaláltak és megint elkezdtek ütni.
Erre levertem őket, de gondolom volt egy mókus a fán aki ennek elvitte a hírét a városba mert onnantól én voltam a leggaládabb gyilkos..na valahol itt unhattam megdoncortio Jelenleg nekem sincs WII-m...ez az egyik.
A másik hogy tuti király cucc a Skyrim..olvastam róla eleget..de egy olyan játéknak amiben annyi hiba és bug van, akkor sem adnám oda a GotY címet ha az egyetlen játék lenne az évben...
Millió videó kering olyan bugokról amiből 1 is sok nemhogy 1000...
Ettől még biztos hogy nagyon jó, tartalmas stb a cucc..A gond ott kezdődik hogy voltak olyan gamek (I)(direkt nem említem a Zeldát pedig az is közöttük van)(/I) amik szintén nagyot alkottak mint pl az uj Deus Ex vagy a Witcher 2..és mind amellett hogy szuper játékok még nem is vannak szartig bugokkal...
Nem becsmérlem a Skyrimet...látványos, hosszú és tartalmas...de szerintem nem év játéka..ennyi. A VGA szerint az..hát legyen..ettől a Zelda nem ér kevesebbet és nem is forgolódok álmatlanul
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
gp Zelda sosem volt még olyan gyönyörű, mint az idén novemberben megjelent Skyward Swordban. De nem csak a szőke hajú lány szépsége ejt rabul, hanem a történet is, mely ezúttal a fellegekbe kalauzol minket.
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest