Új hozzászólás Aktív témák
-
bolic
őstag
Van újabb fejlemény! G Board már az első billentyűzet kiosztás felett vannak a számjegyek, nem kell mindig a szám billentyűzetet előhívni!
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
bolic
őstag
Van vaku értesítés, habár csak hajlandó kétszer vakuzik, nincs beállítási lehetőség, de célnak megfelel.
Ui.: Szokatlanul sokat fogyaszt az akku, de ésszerű határon belül van, például kb. 3 naponta kell tölteni újra, nem olyan vészes.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Nos érdekességképpen az hogyha be akarom rakni a vezeték nélküli töltőre ( IKEA LIVBOJ ) az új Android 14 operációs rendszer alól, csak belépett éber főmenüben működik, hibernálás alól nem kezdett el tölteni, érdekes tapasztalat volt.
Viszont éber töltés után raktam alvó módba, persze megy tovább a töltés, kicsit szokni kell.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Nos kérem szépen, az összes telepített applikációk eltűntek a másodlagos kép ablakon, kivéve egyedül a Facebook ikon ott árvult el, szerencsére a felfelé görgető ablakon vannak a korábban telepített applikációk, hála az égnek.
Így könnyedén be tudtam pótolni az ikonok kúszó mutató ujjal másolásával.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Most kapott Android 14 operációs rendszert, kettő és fél órába telt a frissítés. Kb. 2.5 GB a letölthető fájl méret.
-
bolic
őstag
Most volt alkalmam 20%-ról 100%-ig végig tölteni óramű pontossággal 3 óra 50 percig tartott, azt jelenti hogy majdnem 20%-ot töltött óránként. Megszakítás nélkül és hibátlan volt a LIVBOJ vezeték nélküli töltőpad. Kb. 30 cm mellette volt a 80 centis LED TV, az nem okozott retorziót, hála az égnek!
-
bolic
őstag
Még valami, vezeték nélküli töltéskor a töltőpadon nem kell leszedni a gyári Telekom átlátszó védőtokot, védőtokkal együtt tud vezeték nélküli töltést végrehajtani.
-
bolic
őstag
Még valamit szeretnék hozzáfűzni, hogy a töltőfej és töltőpad nem melegszik annyira, inkább kézmelegek voltak az első töltésen! A YouTube régebbi videókon rossz konstrukció IKEA töltőpadok túlmelegedtek és elolvadt az áramkör.
-
bolic
őstag
Végre megtaláltam magamnak elfogadható vezeték nélküli töltőpad 5W-os, de a töltőfej legalább 5V 2A szükséges, régebbi Samsung töltőfejjel teszteltem le 53%-ról 100%-ra kb. 2 óra 40 percig tartott végig töltött, habár a töltőpad kis fehér LED lámpa nem kapcsolt le, ha végig töltött, ez kis hiba, de mindig meg kell nézni a 2022-es Telekom T Phone Pro 5G mobiltelefont, hogy készen van-e. Van fekete színű töltőpad, de nekem jobban tetszik a fehér színű töltőpad. 3. kép az volt a tesztelés első töltésen az étkező szobában lévő szerver asztalon, a 4. kép az végleges helyen van, ezen későbbiekben többször fogok tölteni.Ajánlom mindenkinek az IKEA töltőpadot, ezzel van kompatibilis.
-
bolic
őstag
Megjelent legújabb T Phone 2 mobiltelefon család!
-
törölt tag
Az Android 15 megkapja még a telefon? (2022 és 2023 verzió)
-
törölt tag
Valaki tud megoldást a Gcam előnézeti kép akadásra illetve az előlapi kamera lassú fényképkészítési problémára?
Több Gcam is kipróbáltam,sajnos mindegyik akad
[ Szerkesztve ]
-
FeZ...
aktív tag
válasz #61872278 #214 üzenetére
MInden készülékről vannak negatív vélemények, az alaptól a csúcsig. Mindig amikor készüléket keresek, elolvasom a fórumait, a teszteket, stb. és nem volt olyan készülék amelyiknek a megjelenésénél az elején egy csomó fórumtag nem azt posztolná, hogy mi sz@r a készülékben, miért nem jó és hogyan lenne jó. Csúcsmobiloknál is.
Ez a készülék szerintem az árkategóriájában a top, nyilván bizonyos kompromisszumokkal, amik számomra teljesen elfogadhatóak. Sokan vannak akiknek az elvárásai ennél sokkal magasabban vannak, azok nem jó véleménnyel vannak róla, de engem nem zavar. -
törölt tag
Sziasztok.
Vettem egy T- phone 5G Pro telefont 6/128 és azt szeretném megkérdezni hogy van ra olyan Gcam ami tökéletesen működik vele? Illetve egyik ismerősnek is ilyen van csak 256gb modell és az övén Android 14 fut. A 128-as Pro modell mikor fogja megkapni?
Szerintem nem rossz telefon ez amúgy. mondom ezt úgy hogy egy jobb telefonról tértem át erre
-
Dr.Én
veterán
Hali.
T-phone telón a hívószámkijelzést hogy lehet beállítani.?
WOT: kissio
-
bolic
őstag
Most kipróbálom a ph applikációt a T Phone Pro mobiltelefonon, hát eléggé más világ!
-
FeZ...
aktív tag
Bevallom engem kevésbé érdekel ez az egész töltés dolog, mint téged: felteszem, tölt, ha kész leveszem vagy ha nem kész, de mennem kell, akkor is leveszem. Nem méregetem mennyi idő alatt teszi. A vezeték nélküli töltés csak a töltőcsatlakozó tehermentesítése miatt érdekel, meg azért, mert ha navigálok az autóban, akkor ezentúl töltős tartóval is megtehetem. A töltőpad nem jelzett ki semmit, mert ez nem kijelzős fajta, úgyhogy nem tudom mennyivel töltötte. Ha neked fontos a gyorsabb töltés, akkor a 15 w-os töltőfej biztosan jobb megoldás. Azért majd egyszer lehet, hogy a kedvedért egy nagyobb töltőfejjel meghajtva a padot letesztelem, hogy lesz-e különbség.
-
bolic
őstag
Az nagyon jó tapasztalat, hogy nincs interferencia a környezetedben. Mellesleg azt írtad, hogy 1 Amperes, az biztosan megy 5 Wattosan a töltőpadon, ugye az 5 W kijelzést adott a töltőpad tetején? Mert amit vettem a Hama töltő készletet, az sajnos 15 Wattos volt bugosan. Neked mennyi idő alatt töltődött fel 100 %-ra? Ha kb. 4 órán túl tölt, inkább maradok a gyors 15 Wattos usb-c kábelen.
-
FeZ...
aktív tag
A laptoptól 20 cm-re volt ami dokkolóban ült és egy 1 Amperes régi Samsung töltőfejjel "hajtottam meg" a töltőpadot. Még egy szobai vezetéknélküli telefon is volt 20 cm-re tőle. Mondjuk ha ezek zavarnának is, nem hiszem , hogy nagy probléma ezektől távolabb tenni a töltőfejet adott esetben.
-
bolic
őstag
Hűha, melyik töltőfejjel töltötted fel? Amúgy milyen környezetben töltötted fel? Csak sima üres asztalon? Vagy körülette van TV, rádió, Hi-Fi torony, PC számítógép, esetleg laptop? Mert ezeket nem szereti a magas frekvenciájú sugárzást.