Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RIC5I
tag
pc-n falmily sharerrel van meg onnan szoktam streamelni én meg ps4 pro ra vettem meg és ott játszok vele
megjelenéskor borzalmas volt az online pc-n is ps en is mindenhol ha rá keresel hogy Tekken 7 Opponent Contion Lost akkor kb több ezer forum meg video cryt találsz
10 emberből ha csak 1 re tudtál fel csatlakozni az csoda volt most már lényegesen jobb de most sem tökéletes de már jó nincs vele nagy gond 80% osanak mondanám
pron nem tölt sokat maximum ha rosz az ellenfél connectionja pc n meg kifejezetten gyors
az új karaktereket szerintem majd fokozatosan lehet feloldani valami segitségével de remélem nem csak úgy feloldják legyen kis játék élmény is
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az újdonság a legendás sorozat jobb epizódjai közé tartozik, és külön megnyugtató ez akkor, ha valaki hozzám hasonlóan az utóbbi néhány részben újra és újra csalódott.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest