Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mai bejelentés:
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mai bejelentés:
Live-Die-Respawn
-
Anaren91
senior tag
válasz #25068288 #39 üzenetére
Ki beszélt itt arról, hogy exclusiv címeket nem írnak Warez miatt pc re... A játékok minőségéről beszéltem.... Egy konzolon veszik a fáradságot és normálisan megirjak a játékot. Pl Bf1 hez úgy ahogy a pron fut, nem tudom hány százezres gép kellene kapasbol. Ennyi volt a lényege a mondani valómnak. Meg tudnák írni rendesen? Meg. Tovább tartana és drágább lenne? Igen. Megérné? Nem hiszem mert nagyja lekalozkodná és a pcs eladások nem biztos, hogy fedeznék a fejlesztés költségét. Megoldás? Megirjak úgy ahogy, oszt ha nem tetszik vegyél i7 et 100k plus ért meg 1080 ti t 3 kiloert.
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
törölt tag
Mint írtam, ez egy baromság....
Hányszor vizsgálták a warez hatásait?
-sokszor...
Mi derült ki belőle?
-hogy maximum pozitív hatása van az eladásokra!....erre az olcsó jánosok még mindig tolják a hülye mantrát, hogy "há a warez miá nyem írnak pécére..."
NEM! Azért nem írnak x-y játékokat PC-re, mert adott stúdiót a SONY pénzeli és -vagy a SONY rengeteget fizet egy-egy stúdiónak-kiadónak, hogy adott játék exkluzív legyen!
...jó volna már a TÉNYEKET felfogni, nem pedig a hamis mantrát tolni!
Ennyi és nem több, nem kell, minden melléduát, hülyeséget, bullshitet belelátni!!!....és igen, volt és lesz ugyanúgy warez konzolon is, sőt, talán jobban is.
A PS1 -es chip-elésről annyit, hogy egy 15 éves gyerek is meg tudta csinálni, a "szoftveres bütykölés" meg gyerekjáték, most is szoftveresen törik, semmit nem kell varázsolni, csak egy fw update az egész.
Látszik, hogy nulla közöd a témához, csak jössz a szokásos mantrával, amit mástól hallottál és itt ki is merült a dolog...Tetszik, nem tetszik, ez van, a többi csak bullshit!
Itt lezártam a témát!
[ Szerkesztve ]
-
Anaren91
senior tag
válasz #25068288 #29 üzenetére
Persze süket szöveg. Ps 1-2 öt ha jól emlékszem chippelni kellett, nem egy egyszerű feladat átlag konzol Károlynak. Xbox 360 nál asszem szoftveresen kellett bütykölni, ahhoz se áll hozzá egy átlagos konzol felhasználó, mert az esetek nagy részében annyihoz ért, hogy CD be és play. Persze volt sok ember / még szakszerviz is... akik ebből jó pénzt csináltak, de akkor se terjedt el olyan szinten mint gépen ahol csak egy crack filet kell bemasolni. De ha most tényleg olyan törést találtak amihez nem kell nagy tudás, az már igen is el tudja cseszni az eddig jól működő rendszert. Szarabnal szarabb portok jönnek pcre, mert már nem éri meg energiát fektetni bele. Vagy letorrentezik a gamet, vagy alapból kevesebb vásárló van. Másodlagos platform lett. És nem hiányzik, hogy az ilyen "gyökerek" miatt én meg a többi játékos, aki tisztességesen fizet a játékokert olyan fostengert kapjon mint a pcsek.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
.LnB
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Első bejelentés:
Live-Die-Respawn
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz hombre[EU] #27 üzenetére
Ami azóta is etalon
-
Wesder
félisten
Biztos konzolból X-e van ès szeretnè ha szètcsesznèk a PS4-et
Komolyra fordítva a szót... A PS4 sikere ès èletciklusa vègèbe lèpve teljesen èrthető hogy törni akarják. Majd az X-et is törni fogják èletciklusa vègèn.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Anaren91
senior tag
válasz #25068288 #23 üzenetére
És nagyon remélem, hogy a Sony minél hamarabb talál rá megoldást... Köszi de nem hiányzik, hogy ugyan az legyen mint pc fronton. Nem értem minek örülsz neki amúgy ennyire.. Gondolom annak is örülnél ha találnának egy módot rá, hogy ne keljen kifizetni a munkabéred.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
.....csak megjegyzem, mert sehol, semmi hír, és mindig csak a gonosz, PC -seknél van warez, hogy sorban törik fel a PS4 firmware -ket, mér az 5. 55 is jailbrakelt!
Ráadásul szét se kell szedni, nulla tudással, usb segítségével "Jailbrakelhető". -
Jigoku
tag
válasz micimacko #19 üzenetére
Mi, akkor már kvázi 1972 óta nem hozott neked különösebben pozitív élményt a játékipar? Mert tudtommal azóta beszélhetünk konzolokról.
Na de nem kötekedni akarok amúgy, még ha így is kezdtem. De sajnálom, ha úgy érzed, hogy nem tudsz már olyan elégedetten játszani, mint régen. :/ Ha a PS ennyire nem jött be, lehet, meg kellene próbálkoznod esetleg valami mással? A Nintendónak adhatnál egy esélyt, a sima DS-re annyi fenomenális játék van, hogy listába szedni se lehetne. A kis kézikonzol egészen más jellegű játékélményt nyújt, mint pl. egy PS4. És noha nem beszélhetünk itt csúcsgrafikáról (bár szerintem nagyon szépek a rá kiadott játékok), hangulatra és/vagy történetre a legtöbb elég erős.
[ Szerkesztve ]
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
addikt
válasz micimacko #19 üzenetére
Miért, amúgy mégis mit várnál? Hogy jöjjön ki a játék a képből vagy micsoda?
Igenis a Sony nagyon jól csinálja a Playstationnel és egy csomó minőségi játékot adnak ki stabil teljesítménnyel, amit a Microsoft Xboxáról már nem lehet elmondani. Számomra pl. a Detroit: Become Human is egy teljesen új élmény lesz, még soha nem játszottam ilyen játékkal. Már alig várom, hogy hétvégén kipróbáljam.Egyébként meg aki szerint nincsen fejlődés, az menjen vissza és játsszon pl. a PS2-ővel, majd térjen vissza pl. a Shadow of the Colossus Remastered játékhoz PS4-en és hasonlítsa össze a kettőt. Ha ott sem lát fejlődést az irányítást, teljesítményt és grafikát illetően, akkor nem tudom hogy hol.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
micimacko
aktív tag
3 éve van PS4-em, mégsem érzem úgy, hogy bármi hiány érne, ha nem lenne. Gyerek miatt van, de a játékipar semmi újat nem tud mutatni évek óta. A konzolok megjelenése óta szar az egész, grafikán kívül semmi kivételes.
"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"
-
Scholes9
nagyúr
Le a kalappal a Sony előtt, nagyon oda teszik magukat PS fronton Sok videojátékos élménytől fosztja meg magát aki nem tart egy PS4-et otthon
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Wesder
félisten
Jöhet a #faptime egèsz hètre
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Sicilian
addikt
Kíváncsi leszek lesz-e szó új gépről, vagy generációról !
nothing is true everything is permitted..
-
MODERÁTOR
válasz hombre[EU] #9 üzenetére
A VR ugyanolyan mint a konzol, vagyis a rajta játszható tartalom adja a lényegét. Most már épp ideje lenne szállítani hozzá több komolyabb címet is. Nem kellenek feltétlen VR exkluzívok, elég ha a húzócímeket ki lehet VR-ban is tolni (pl. Resi 7). Én nagyon szeretem, de csak pár olyan játék van ami tényleg jó és teljes értékű. Ez pedig nagyon kevés, szóval eléggé egyértelmű, hogy ezt kicsit meg kellene tolnia a Sony-nak.
-
hombre[EU]
veterán
Megtolják a VR szekerét még a generáció végén? Miután a konzol eladások lecsökkennek úgy vannak vele a 70mil ps mellé ellōnének 4-5mil VR-t!?
Life, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
11.-én meg bejelentik majd, hogy a PS4 megjelenik PC-re!!!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden ami hőszivattyú
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Milyen TV-t vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Drón topik
- További aktív témák...