Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz ViharVadász #2 üzenetére
Assassin's Creed III, Zombie U, NSMBU, lesz itt minden. A régebben megjelent játékokat nem is említve.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Beri78
őstag
csúszik ez még....
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Jakesz
addikt
Az utolsó mondatban helyesbítenék, miszerint eredetileg augusztusban jelent volna meg, aztán áttolták októberre, majd jövő év elejére.
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
3DS-nek az első időkben az volt a gondja, hogy túl drága volt, plusz nem voltak rá olyan játékok, amiket már nagyon ismernének a vásárlók. Azt mondják, hogy ezt a Wii U-val nem követik már el, megpróbálják olcsóbban eladni, plusz ha minden igaz még a New Super Mario Bros. U is első napos lesz rajta, szóval szerintem az már nem lesz olyan, mint a 3DS
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Bomo
csendes tag
Én majd arra leszek kíváncsi, hogy a Wii U, hogy fog szereplni az eladási listán. Van egy két ígéretes cím rá, de szerintem hasonló sorsa lesz, mint a 3DS-nek.
"Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek." - Edgar A. Poe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest