- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
Igen, az elsiettetésnek sok hátránya van, bughalmazok stb. de valamilyen szinten meg ígyis megvannak a projekt határidők, szóval a befektetők nem fogják engedni hogy évekig kódoljanak a fejlesztők így se. Az e3 inkább enduser, játékos szempontjából volt jó, mert volt egy fix dátum amihez lehetett viszonyítani. Persze láttunk már olyat, hogy e3 bejelentés után évekkel jött csak ki a játék.
-
gejala
őstag
Hatalmas nagy lesz az idei év.
Eddig megjelent: Atelier Sophie 2 (csúcs lett), Ghostwire Tokyo (szintén frankó), Monster Hunter Rise, Dying Light 2, Elden Ring, Syberia: The World BeforeAmi jön és be van jelentve: Starfield, Forspoken, A Plague Tale: Requiem, Gotham Knights, The Quarry, Steelrising
Ami nincs bejelentve, de sejthető: Infinity Wardtól új Modern Warfare, új Assassin's Creed (soft reboot)
És még a rengeteg őszi/téli játék, amit nyáron jelentenek be.
-
Televan74
nagyúr
Rockstar jól csinálja, ha az online bejön a játékosoknak akkor miért ne azt tolja. GTA6 készül, én 2025 -re tenném lekorábban.
Bethesda -tól idén jön elméletileg a Starfield (én ezt nagyon várom). De ő is jól el van online a The Elder Scrolls Online -nal .
CD Projectet sokan savazták a Cyberpunk miatt, pedig én a megjelenés napján játszottam vele és PC -n nem volt olyan szörnyű. Jelenleg meg nagyon jó lett. Előző generációs konzolra nem kellett volna megjelennie.
Mindenbe beleugatok!!!
-
kilua
senior tag
De tényleg, milyen említésre méltó nagyobb játékok jönnek? A rockstar továbbra is a gta onlinet feji, gta6 elvileg készül gyakorlatilag ki tudja.
Az elders scrolls 5 több mint tíz éves a Fallout 4 majdnem tíz éves, azóta a Bethesdától is semmi említésre méltó.
A cd project a zseniális witcher3 után letett egy cyberpunkot amit ... annyian szidtak hogy még mindig nem vettem meg, de belegondolva a bugosságát szidták sokan szóval lassan ideje lenne akcióban lol
Talán csak a Nintendo és elvileg a Sony (bár nincs PSem) tett le valami említésre méltót az asztalra az utóbbi három évben, illetve a kínai Mihoyo (Hoyoverse) azon kívül inkább régebbi/indie játékokkal tolom, illetve az elden ringen gondolkodom hogy el kéne kezdeni.
-
janeszgol
félisten
De amúgy lenne létjogosultsága egy E3-nak? Ez már nem a kétezres évek eleje
-
k-adi
nagyúr
válasz Energie X #10 üzenetére
lehet ez is egy út
az e3-ban az volt az eddig a jó, hogy fix dátum volt, és sok bejelentésre számítottunk ott, emiatt a kiadóknak/fejlesztőknek muszáj volt hajtani és valamit, pár címet bemutatni.. így viszont ha mindenki a "saját tempójában" halad az még 1 szög a gamerkoporsóba -
őstag
Azért ez nem jó hír, ilyen még tényleg nem volt. Nekem az jutott eszembe, hogy lehet jobban megéri a kiadóknak saját eseményt csinálni és streamelni?
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
Televan74
nagyúr
Nekem mindegy hogy lesz vagy nem, egyiken sem voltam és nem is szándékozom menni.
A másik meg, hogy ha itt az ideje online formában úgy is mindent megmutatnak.Ez már csak szőrszálhasogatás a részemről. Pont március 31.? Miért nem egy héttel előtte vagy utána.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
CooLM@$TeR
tag
A forrás szerint március 31. a hír keltezése: [ESA Statement on E3 2022]
Persze még így is lehet egy kicsit korai tréfa, a mai világban már nem lehet tudni...[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Ma ezt a hírt nem veszem komolyan.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Bencus88
nagyúr
-
BoneDragon
veterán
Szomorú...
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest